پيرو فرمايش دوست عزيزم بايد عرض کنم که:
لينک زير رو باز کنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=47&p2=75
همون طور که ميبينيد در اين لينک پايينترين رده موجود در بازار سري Core i7 با يک رده نسبتا بالاي Core 2 Quad يعني Q9300 مقايسه شده. اختلاف خيلي زياده. پس سيستمي که من گفتم با Core i7 فاصلش زياده و اگه بشه Core i7 تهيه کرد خيلي بهتره و به نسبت قيمت مقرون بصرفه تر.
کاملا درسته. اما کم آوردن به معناي مطلق شايد نباشه و کار ميکس و مونتاژ رو با کيفيت مطلوب و سرعت عالي اگه زياد هزينه کنيد مي تونين انجام بديد. مثلا Core i7 Extreme Edition ديگه آخرشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمايشتون درسته امايه حداقلي رو بايد هميشه در نظر گرفت. مثلا سيستمهاي قديمي Pentium 4 اي Celeron D ديگه واقعا توي سيستم عاملهاي جديد و Office هاي جديد و در کل کارآيي مطلوبي ندارن. تا نظر شما از کارهاي معمولي چي باشه. براي مثال در حال حاضر اگه فيلمهاي سينمايي Full HD که تا چند وقته ديگر در بازار رايج خواهد شد رو هم بخوايد ببينيد ديگه يه سيستم معمولي بهتون جواب نمي ده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما هيچيک واسه اجراي بازيهاي روز در حد حتي متوسط هم مطلوب نيستند و بايد حتما کارت گرافيک خوب و غير Onboard باشه و گرافيکهاي Onboard در بهترين حالت هم به پاي يه کارت گرافيک از رده خارج مثل 8600GT هم نميرسن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا موافقم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهيتا از فرمايشات شما ممنونم. با تقديم احترام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks