عموما درسته. اما اين رو هرگز نميشه دليل برتري يکي بر ديگري دونست. ولي در حال حاضر توي هم فرکانسها Intel جلوتره. کلا هم که سري Core i7 و Core 2 quad Extreme edition و Core 2 Quad Q9550 ه بالا در دنيا حرف اول رو مي زنه. اگه مي خواين لينکهاي معتبر ارائه بدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا درسته و تاييد مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا واسه عرايضتون مدرک بياريد(اينکه الان در overclock پردازنده هاي AMD جلو هستن).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من متعصب نيستم و واقعيتها رو با مدرک و دليل علمي دارم عرض مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا غلطه. هميشه!!! اصلا اينگونه نبوده که هميشه AMD از نظر قيمت مقرون بصرفه تر باشه. تمام دوستان دست اندرکار مي دونن حدود 20 روزه که AMD قيمتش رو کاهش داده و قبل از اين حدود 1 سال Intel به نسبت قيمت از AMD باصرفه تر بود و AMD واسه فروش بيشتر اينکار رو کرد. مثلا مدتها Intel Core Duo E5200 با قيمت 70000 تومان با اينکه کارآيي بيشتري داشت نسبت به AMD Athlon X2 7750 با قيمت 75000 تومان انتخاب برتر بود. حال اينکه قيمت اين پردازنده (Athlon X2 7750) در عرض 20 روز گذشته به 58000 تومان نزول کرده!!! و يا Intel Core 2 Quad Q9550 با قيمت 268000 تومان با اينکه کارآيي بالاتر از AMD Pehnom II-X4 940 با قيمت 265000داشت انتخاب برتر بود. اما در عرض 20 روز قيمت X4-940 به 205000 تومان رسيد!!! پس لطفا لغت هميشه رو بکار نبريد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين بستگي به کاربري سيستم داره که واسه چه موردي استفاده بخواهد بشود و در کل فرمايش شما هميشه صحيح نيست. شايد لازم باشه که CPU عالي بسته بشه و شايدم نياز نباشه و همچنين هارد و رم. همش به کاربري سيستم برميگرده و نظر کلي نميشه داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز همونطور که خدمتتون عرض کردم و دوستان دست اندرکار در جريان هستند حدود 20 روزه که اين جريان بوجود اومده و اين اختلاف قيمت قبلا وحود نداشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما کلا بد نيست که دوستان بدونن که از نظر کارآيي AMD حتي در سري Phenom II-X4 نتونسته با رئوس سري Intel Core 2 quad Extreme Edition و Intel Core 2 Quad Q9550(و بالاتر) رقابت کنه چه خواسته سري Core i7. پس فعلا AMD خيلي عقبه و صرفا با کاهش قيمت داره رقابت مي کنه که بايد ديد سياستهاي آتي اينتل در رقابت قيمتي چگونه خواهد بود.
با تقديم احترام.

Bookmarks