پاسخ: مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم کامل با 1300000
نقل قول:
دوست عزیز شما توی این لیکتون E8600 از اینتل رو با ATHLON64 X2 7850 مقایسه کردید!!!!
در صورتی که تفاوت قیمت بین این دو پردازنده سر به فلک می کشه!(حدود 130 تومن تفاوت قیمت!!!)
در ضمن در همین Bench که خودتون دادید 7850 توی بعضی از نرم افزارها مانند 3DMAX , Adobe Photoshop و .. از E8600 پیشی گرفته!!!
دوست عزيز لطفا متنها رو کامل بخونيد تا دچار اشتباه نشيد. اولا که اون صرفا جهت مقايسه دو سري معادل بود و قيمت لحاظ نشده بود(در قسمت بعدي با E8400 هم مقايسه شده که بازم E8400 علي رغم قيمت مناسب برتر بوده) اما:
در قسمتي که اين دو پردازنده رو در PhotoShop مقايسه کرده اگه دقت کنيد زيرش نوشته شده Lower is better يعني اوني که نمئارش کمتره توي مدت زمان کمتري نتيجه رو ارائه داده و سرعتش بالاتره(يعني کمتر بودن دليل برتريه) توي ساير مواردي هم که فرموديد همين اشتباه رو کرديد. اين از اين.
حالا شما اين لينک رو باز کنيد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اينجا E8400 يا X2 7850 مقايسه شده. بازم تقريبا توي تمام موارد E8400 برتره. قيمتش هم 160000 تومانه.(قيمتش هم مناسبه)
پس باز هم اينتل انتخاب برتره.
سوالي بود در خدمتم.
اينجا E8400 يا X2 7850 مقايسه شده. بازم تقريبا توي تمام موارد E8400 برتره. قيمتش هم 160000 تومانه.(قيمتش هم مناسبه)
پس باز هم اينتل انتخاب برتره.
همین الان که این جواب دارم می دم قیمت هر دو CPU رو توی سایت رایان صبا چک کردم هر چند این سایت مرجع خوبی برای دونستن قیمت نیست و معولا از قیمت بازار کمی بیشتر اما خوب وقتی قیمت هر دو CPU رو از اونجا بگیریم حداقل برای مقایسه خوبه .
قیمت E8400 رو 180 هزار تومان زده و قیمت X2 7850 رو 78 هزار تومان زده به نظر شما مقایسه این دو CPU کار درستی اگر X2 7850 حتی نصف E8400 توانایی داشته باشه باز خرید اون به صرفه تره کافی فقط نگاهی به قیمت هاشون بکنین.
اقا رضا من یه سوال دارم اگه لطف کنید ممنون میشم
اصلامنظور از ((سری معادل ))چیه ؟ شما وقتی سیستم میخرید سری معادل رومد نظر قرار میدید یا نسبت کارایی به قیمت رو؟
بعدا حا که بحث شده برای مثال هم که شده دو سه تا سی بی یو اینتل معرفی کنید که از هم قیمت ای ام دی شون کارایی بیشتری داشته باشند ((البته با مدرک معتبر))
برای سوال تابیک هم اگه cori7می خواهید اینتل بگیرید در غیر این صورت ای ام دی بهتره
نقل قول:
اقا رضا من یه سوال دارم اگه لطف کنید ممنون میشم
اصلامنظور از ((سری معادل ))چیه ؟ شما وقتی سیستم میخرید سری معادل رومد نظر قرار میدید یا نسبت کارایی به قیمت رو؟
بعدا حا که بحث شده برای مثال هم که شده دو سه تا سی بی یو اینتل معرفی کنید که از هم قیمت ای ام دی شون کارایی بیشتری داشته باشند ((البته با مدرک معتبر))
برای سوال تابیک هم اگه cori7می خواهید اینتل بگیرید در غیر این صورت ای ام دی بهتره
چشم منم با کمال ميل به سوالتون پاسخ مي دم.
ببينيد معادل در دو حالت بررسي ميشه. معادل قيمتي يا معادل سخت افزاري.
منظور از مقايسه معادل قيمت اينه که دو پردازنده هم قيمت از نظر کارآيي با هم مقايسه بشن.
منظور از مقايسه معادل سخت افزاري اينه که دو پردازنده اي که از نظر خصوصيات کلي مثل تعداد هسته و سرعت و ... هستند با هم مقايسه بشن.
خوب .
در مقايسه دوم که برتري کامل با اينتل هست و هر دو پردازنده معادل(هم فرکانس و تعداد هسته يکسان) اينتل کاملا برتره. اگه ميخواين مي تونم 1000 تا لينک بهتون بدم.
اما و اما مورد دوم. AMD وعده داده بود که قيمتها رو پايين مياره تا محصولاتش فروشش بالا بره. شايد باور نکنيد اگه بگم توي 10 روز گذشته قيمت AMD به شدت توي بازار پايين اومده. بله ابنو اعتراف مي کنم که در حال حاضر توي اکثر رنجهاي قيمتي AMD بهتري نسبت به هم قيمت اينتل مي تونيد تهيه کتيد. اما وقتي من حزفامو زده بودم اينگونه نبود. ديروز که ليست قيمت جديد گرفتم خيلي تعجب کردم.
اما باز هم مي گم که با دادن مقدار نه چندان زياد پول بيشتر مي تونن اينتلي بخرن که از AMD قيمت پايينتر خيلي بهتر باشه(مثلا AMD Phenom II-X940 و Intel Core 2 Quad Q9550). اينو هم همه مي دونن که اينتل از نظر دما و استيبل بودن هميشه از AMD جلو بوده. بايد ببينيم اينتل با اين کاهش قيمت شديد AMD چه سياستي رو در پيش خواهد گرفت.
در کل هم سري Intel Core i7 و Intel Core 2 quad Extreme edition و Intel Core 2 Quad Q series بالاترين کارآيي رو در پردازنده هاي جهان دارن.
نمی دونم اصلا میشه دوتا پردازنده AMD و اینتل معادل هم پیدا کرد یا نه چون اصلا معماری این پردازنده ها با هم فرق داره توی این دو پردازنده مقایسه شده هم هیچ شباهتی جز تعداد هسته ها وجود ندارد یکی قدرت پردازش 3.0GHz داره و اون یکی 2.8GHz از نظر کش L1 و L2 هم که اصلا قابل قیاس نیستن چون همانطور که گفتم معماری این پردازنده ها فرق داره و همیشه مقدار ان در پردازنده های AMD کمتر .
همانطور که گفتین این رو همه می دونن که اينتل از نظر دما و استيبل همیشه بهتر بوده چون همیشه در تکنولوژی ساخت ویفر ها از AMD جلو تر بوده و بخاطر همین دمای پایین تر هم همیشه در بحث اورکلاک گزینه مطلوب تری بوده اما از طرف دیگه معماری پردازنده های AMD همواره از اینتل پیشرفته تر بوده و اصلا چیزی هم که باعث شده AMD کوچک تر مقابل غولی مثل اینتل دوام بیاره همین خاص بودن نوع معماریش بوده کاری که تقریبا امروز اینتل در معماری پردازنده های core i7 انجام داده AMD سال ها قبل با ورود پردازنده های اتلون XP انجام داد و اون قرار دادن واحد کنترل حافظه در داخل خود پردازنده بود و عدم نیاز به چیپست پل جنوبی که باعث شده بود علاوه بر بحث پردازنده مادر برد های پردازنده های AMD هم از لحاظ قیمت پایین تر باشن کار جدید و شاهکار دیگه معماری پردازنده های جدید AMD در AMD Phenom II اینه که Multiplier این پردازنده باز و قابل افزایش است که در نتیجه سهولت در Overclocking را به دنبال خوهد داشت و این ضعف قدیمی AMD نسبت به اینتل امروز دیگه نقطه قوت این CPU ها هستش به هر حال همون قدر که شما به روی اینتل تعصب دارین من هم روی AMD دارم و سوای مقایسه دو تا CPU حاضرم بحث کنم که همیشه میشه با یک مقدار پول مشخص سیستم بهتری بر پایه AMD بست تا اینتل توی یک سیستم این فقط CPU نیست که نقش داره قطعات زیاد دیگه ای هم هستن شاید اگر CPU ضعیف تری ببنندیم به راحتی بشه با مقدار پول اضافه ای که باقی می ماند رم بیشتر یا مثلا یک هارد اضافی و استفاده از امکان raid یا چیز هایی مثل این عملکرد کل سیستم رو بالا تر برد.
در ضمن بین دو تا CPU که شما نام بردین باز حدود 50 هزار تومان اختلاف قیمت تقریبا میشه گفت نزدیک 25 % تفاوت قیمت دارند شما می تونین به بنچمارک و مقایسه هایی که خودتون قطعا بهش دسترسی دارین برین و مشاهداه کنین که اختلاف کارایی این ها در مواردی که AMD کارائی کمتری نشون میده قطعا 25% نیست .
نقل قول:
نمی دونم اصلا میشه دوتا پردازنده AMD و اینتل معادل هم پیدا کرد یا نه چون اصلا معماری این پردازنده ها با هم فرق داره توی این دو پردازنده مقایسه شده هم هیچ شباهتی جز تعداد هسته ها وجود ندارد یکی قدرت پردازش 3.0GHz داره و اون یکی 2.8GHz از نظر کش L1 و L2 هم که اصلا قابل قیاس نیستن چون همانطور که گفتم معماری این پردازنده ها فرق داره و همیشه مقدار ان در پردازنده های AMD کمتر .
عموما درسته. اما اين رو هرگز نميشه دليل برتري يکي بر ديگري دونست. ولي در حال حاضر توي هم فرکانسها Intel جلوتره. کلا هم که سري Core i7 و Core 2 quad Extreme edition و Core 2 Quad Q9550 ه بالا در دنيا حرف اول رو مي زنه. اگه مي خواين لينکهاي معتبر ارائه بدم؟
نقل قول:
همانطور که گفتین این رو همه می دونن که اينتل از نظر دما و استيبل همیشه بهتر بوده چون همیشه در تکنولوژی ساخت ویفر ها از AMD جلو تر بوده و بخاطر همین دمای پایین تر هم همیشه در بحث اورکلاک گزینه مطلوب تری بوده
کاملا درسته و تاييد مي کنم.
نقل قول:
اما از طرف دیگه معماری پردازنده های AMD همواره از اینتل پیشرفته تر بوده و اصلا چیزی هم که باعث شده AMD کوچک تر مقابل غولی مثل اینتل دوام بیاره همین خاص بودن نوع معماریش بوده کاری که تقریبا امروز اینتل در معماری پردازنده های core i7 انجام داده AMD سال ها قبل با ورود پردازنده های اتلون XP انجام داد و اون قرار دادن واحد کنترل حافظه در داخل خود پردازنده بود و عدم نیاز به چیپست پل جنوبی که باعث شده بود علاوه بر بحث پردازنده مادر برد های پردازنده های AMD هم از لحاظ قیمت پایین تر باشن کار جدید و شاهکار دیگه معماری پردازنده های جدید AMD در AMD Phenom II اینه که Multiplier این پردازنده باز و قابل افزایش است که در نتیجه سهولت در Overclocking را به دنبال خوهد داشت و این ضعف قدیمی AMD نسبت به اینتل امروز دیگه نقطه قوت این CPU ها هستش
لطفا واسه عرايضتون مدرک بياريد(اينکه الان در overclock پردازنده هاي AMD جلو هستن).
نقل قول:
به هر حال همون قدر که شما به روی اینتل تعصب دارین من هم روی AMD دارم
من متعصب نيستم و واقعيتها رو با مدرک و دليل علمي دارم عرض مي کنم.
نقل قول:
و سوای مقایسه دو تا CPU حاضرم بحث کنم که همیشه میشه با یک مقدار پول مشخص سیستم بهتری بر پایه AMD بست تا اینتل توی یک سیستم
کاملا غلطه. هميشه!!! اصلا اينگونه نبوده که هميشه AMD از نظر قيمت مقرون بصرفه تر باشه. تمام دوستان دست اندرکار مي دونن حدود 20 روزه که AMD قيمتش رو کاهش داده و قبل از اين حدود 1 سال Intel به نسبت قيمت از AMD باصرفه تر بود و AMD واسه فروش بيشتر اينکار رو کرد. مثلا مدتها Intel Core Duo E5200 با قيمت 70000 تومان با اينکه کارآيي بيشتري داشت نسبت به AMD Athlon X2 7750 با قيمت 75000 تومان انتخاب برتر بود. حال اينکه قيمت اين پردازنده (Athlon X2 7750) در عرض 20 روز گذشته به 58000 تومان نزول کرده!!! و يا Intel Core 2 Quad Q9550 با قيمت 268000 تومان با اينکه کارآيي بالاتر از AMD Pehnom II-X4 940 با قيمت 265000داشت انتخاب برتر بود. اما در عرض 20 روز قيمت X4-940 به 205000 تومان رسيد!!! پس لطفا لغت هميشه رو بکار نبريد.
نقل قول:
این فقط CPU نیست که نقش داره قطعات زیاد دیگه ای هم هستن شاید اگر CPU ضعیف تری ببنندیم به راحتی بشه با مقدار پول اضافه ای که باقی می ماند رم بیشتر یا مثلا یک هارد اضافی و استفاده از امکان raid یا چیز هایی مثل این عملکرد کل سیستم رو بالا تر برد.
اين بستگي به کاربري سيستم داره که واسه چه موردي استفاده بخواهد بشود و در کل فرمايش شما هميشه صحيح نيست. شايد لازم باشه که CPU عالي بسته بشه و شايدم نياز نباشه و همچنين هارد و رم. همش به کاربري سيستم برميگرده و نظر کلي نميشه داد.
نقل قول:
در ضمن بین دو تا CPU که شما نام بردین باز حدود 50 هزار تومان اختلاف قیمت تقریبا میشه گفت نزدیک 25 % تفاوت قیمت دارند شما می تونین به بنچمارک و مقایسه هایی که خودتون قطعا بهش دسترسی دارین برین و مشاهداه کنین که اختلاف کارایی این ها در مواردی که AMD کارائی کمتری نشون میده قطعا 25% نیست .
دوست عزيز همونطور که خدمتتون عرض کردم و دوستان دست اندرکار در جريان هستند حدود 20 روزه که اين جريان بوجود اومده و اين اختلاف قيمت قبلا وحود نداشت.
اما کلا بد نيست که دوستان بدونن که از نظر کارآيي AMD حتي در سري Phenom II-X4 نتونسته با رئوس سري Intel Core 2 quad Extreme Edition و Intel Core 2 Quad Q9550(و بالاتر) رقابت کنه چه خواسته سري Core i7. پس فعلا AMD خيلي عقبه و صرفا با کاهش قيمت داره رقابت مي کنه که بايد ديد سياستهاي آتي اينتل در رقابت قيمتي چگونه خواهد بود.
با تقديم احترام.
فکر کنم دیگه الکی بحث نکنم بهتره چون دیگه بیشتر از این جدل می شه به حر حال من که گفتم روی برند AMD تعصب دارم اینکه شما می فرماین روی اینتل تعصب ندارین هم هر کسی که حوصله داشت کل نظر ها رو بخونه بهتر متوجه میشه که تعصب دارین یا نه .