پاسخ: مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم کامل با 1300000
نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره تصمیم قطعی رو گرفتم وقرار شد که دسکتاپ بگیرم.
و خریدش هم همین اول خرداده.
حالا راهنمایی و مشاوره با شما ..
تا 1 میلیون و 300 تومن ...
البته 2 حالات داره ممکن هست بودجه بشه 1 و 700 اما فعلا همون 1 و 300 که قطعی هست رو بچسبیم بهتره .
اینو هم اضاف کنم که بهتره بگم برای بازی میخوام سیستم رو چون سیستمی که برای بازی جمع بشه زورش به بقیه کارا هم معمولا میرسه.
هارد هم نمیخوام ، دارم مناسب سیستم..
البته دوستان 1 و 300 قیمت کلی هست ..
اگر مانیتور و دیگر چیزا رو ازش حذف کنیم فکر کنم همون 1 تومن میشه فقط برای کیس .. یعنی پیشنهاد کیس تا 1 تومن و 300 تومن هم برای بقیه چیزا .. .
حالا میخواستم ببینم با این قیمت میشه سیستمی مبتنی بر core i7 بست ؟ چون یه کم قیمت مادر بورد و رم مناسب با اون هم بالا میره ..
خودمم هم یه جستجویی کردم و چیزایی دستگیرم شده اما منتظرم شما هم نظراتتون رو بگید .
ممنون
کاملا درسته سيستمي که براي بازي در نظر گرفته بشه معمولا از پس کارهاي ديگه هم برمياد.
و اما پيشنهاد من:
CPU : Intel Core i7-920
M.B: Gigabyte EX58 Extreme Edition
RAM : 3*1GB Corsair BUS 1600/ Dominator
VGA : ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3-Gigabyte
Case Green
Power Green 680Watt
DVD Writer Plextor 810A
H.D.D Western digital 500GB Caviar green sata ii
Monitor Samsung Syncmaster T220P
K.B + mouse Microsoft
اگر پولت زيادتر شد گرافيکت رو به GTX295 و هاردديسکت رو به 300GB Western digital Raptor X و DVD Writer رو به Blu-ray writer Sony تغيير بده. ديگه مي ترکونه هر چي سيستم توي بازاره!!!
نقل قول:
کاملا درسته سيستمي که براي بازي در نظر گرفته بشه معمولا از پس کارهاي ديگه هم برمياد.
و اما پيشنهاد من:
M.B: Gigabyte EX58 Extreme Edition
RAM : 3*1GB Corsair BUS 1600/ Dominator
VGA : ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3-Gigabyte
Case Green
Power Green 680Watt
DVD Writer Plextor 810A
H.D.D Western digital 500GB Caviar green sata ii
Monitor Samsung Syncmaster T220P
K.B + mouse Microsoft
اگر پولت زيادتر شد گرافيکت رو به GTX295 و هاردديسکت رو به 300GB Western digital Raptor X و DVD Writer رو به Blu-ray writer Sony تغيير بده. ديگه مي ترکونه هر چي سيستم توي بازاره!!!
ممنون دوست عزیز ..
اینایی که گفتید عالین اما قیمتش فکر کنم رفت روی پایه 1700000 ، درسته ؟ ؟
قيمتشون حدود 1500000 در مياد. اگه زياده مي توني مادربوردت رو به Gigabyte EX58UD4-P تغيير بدي تا حدود 130000 تومان از قيمتش کم بشه. ولي ديگه بهش دست نزن. حيفه پايينش بياري.
سلام دوستان
من همون Ali.a2 هستم ، این یوزر قدیمیم هست تازه پیداش کردم دوباره.
دوستاتن من هنوز دو دلم !
البته به خاطر سیستمهایی AMD که دوستان معرفی کردن و من هم رفتم دنبالشون ببینم چطورین .
توی خیلی از بنچمارکها و بررسی ها دیدم که مثلا Phenom II X4 955 با Corei7 و یا Q9550 زیاد تفاوتی نداشتند توی فریم ها توی بازیها .
اما به خاطر قیمت پایینتر AMD آدم بیشتر دودل میشه .
اگر مانیتور و کیبور و ماوس و . رو حذف کنیم 1 و 100 نهایتا میمونه برام .
میخواستم به سیستم بر پایه Phenom II X4 955 و یه دونه هم بر پایه Q9550 به مقایسه بگذاریم ، و Corei7 هم که فکر میکنم نشه زیاد روش مانور بدیم به خاطر بودجه .
چون میخواستم سیستمی از AMD هم مقایسه کنم.
اما میخواستم ببینم این 955 چقدر تفاوت داره و سیستمی که بر پایه اون بسته شه چقدر قیمت خواهد داشت.مثلا با این دو تا
Main:Giga 790FXT-UD5P
CPU:AMD Phenom II AM3 955BE 3.2Ghz
ممنون .
دوست عزيز لينک زير رو باز کنيد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در اين لينک من کاملا توضيح دادم با مدرک که در حال حاضر به نسبت قيمت Intel برترين انتخابه. چه بخواي زياد پول بدي و چه بخواي کم پول بدي. نمودارها کاملا گوياست. من نمي دونم شما چجور ميگيد قيمت پايين AMD وسوسه انگيزه!؟ چون براي مثال E5200 اينتل با اينکه حدود 10000 تومان از Phenom 8650 ارزونتره اما کارآييش طبق نمودارهاي ارائه شده در لينک بالاتره.
پس انتخاب AMD از هيچ نظر عاقلانه نيست.
نقل قول:
من همیشه با گفتن این جملات مشکل دارم شرمنده اگر باز هم مجبور میشوم نقل قول بزنم دوستان لطفاً نظر شخصی خودتون رو یک مقدار با ملایمت بیشتر اعلام کنید و از حالت امری و دستوری خارج کنید :1. (26):
علی جان این سیستم رو گرفت
MB : Giga ep45 TUD3R DDr3
CPU: Q9550
RAM : 2*2GB OCZ Gold 1333
VGA :GTX260
Power :580 Green
نقل قول:
دوست عزيز لينک زير رو باز کنيد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در اين لينک من کاملا توضيح دادم با مدرک که در حال حاضر به نسبت قيمت Intel برترين انتخابه. چه بخواي زياد پول بدي و چه بخواي کم پول بدي. نمودارها کاملا گوياست. من نمي دونم شما چجور ميگيد قيمت پايين AMD وسوسه انگيزه!؟ چون براي مثال E5200 اينتل با اينکه حدود 10000 تومان از Phenom 8650 ارزونتره اما کارآييش طبق نمودارهاي ارائه شده در لينک بالاتره.
دوست عزیز شما توی این لیکتون E8600 از اینتل رو با ATHLON64 X2 7850 مقایسه کردید!!!!
در صورتی که تفاوت قیمت بین این دو پردازنده سر به فلک می کشه!(حدود 130 تومن تفاوت قیمت!!!)
در ضمن در همین Bench که خودتون دادید 7850 توی بعضی از نرم افزارها مانند 3DMAX , Adobe Photoshop و .. از E8600 پیشی گرفته!!!
من به شخصه سيستم اينتل دارم اما از 3-4سال پيش به اين طرف هر وقت به بنچمارکها و دوستان و اساتيد فروم رجوع کردم تا الان تو يه رنج قيمت هميشه amdاز اينتل سرتر بوده (حالا قبلشو ما يادمون نمياد ) حتي به 1 مورد استثنا هم برنخوردم
گاها اينجا ميبينم مثلا قدرت سي پي يو هاي اين دو برند رو که مقايسه مي کند مثلا نماينده اينتل corei7 965 , نمايندهamd phenom ii 955
در حالي که با پول اولي ميتونيد 3-4 از دومي بخرديد
اما اين يه روي سکه است تو اين چند سال هر وقت خواستيم amdجمع کنيم يا مينش نبود يا cpu گير نمي اومد خلاصه يه جاي کار لنگيد من نمي تو نم مينهاي تاپ اينتل رو از برند هاي مختلف واسه سوکت هاي مختلف بشمارم اما اگه بخوام يه مين تاپ amd پيدا کنم بايد چند روزي نت و فروشگاههاي شهر رو زيرو رو کنم
و در اخرم فک ميکنم هر دو برند مورد نظر دارندهر روز يه سوکت جديد رو مي کنند اينجوري مصرف کننده بي نوا هر دقيقه به فکرش مي رسه که کارايي کدوم بيشتره و کدوم بهتر اورميشه و ماشاا... و خدا به داد جيب برسه که يه دفه بايد مين و سي پي يو و رم ... عوض شند
نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره تصمیم قطعی رو گرفتم وقرار شد که دسکتاپ بگیرم.
و خریدش هم همین اول خرداده.
حالا راهنمایی و مشاوره با شما ..
تا 1 میلیون و 300 تومن ...
البته 2 حالات داره ممکن هست بودجه بشه 1 و 700 اما فعلا همون 1 و 300 که قطعی هست رو بچسبیم بهتره .
اینو هم اضاف کنم که بهتره بگم برای بازی میخوام سیستم رو چون سیستمی که برای بازی جمع بشه زورش به بقیه کارا هم معمولا میرسه.
هارد هم نمیخوام ، دارم مناسب سیستم..
البته دوستان 1 و 300 قیمت کلی هست ..
اگر مانیتور و دیگر چیزا رو ازش حذف کنیم فکر کنم همون 1 تومن میشه فقط برای کیس .. یعنی پیشنهاد کیس تا 1 تومن و 300 تومن هم برای بقیه چیزا .. .
حالا میخواستم ببینم با این قیمت میشه سیستمی مبتنی بر core i7 بست ؟ چون یه کم قیمت مادر بورد و رم مناسب با اون هم بالا میره ..
خودمم هم یه جستجویی کردم و چیزایی دستگیرم شده اما منتظرم شما هم نظراتتون رو بگید .
ممنون
پيشنهاد من :
M.B : GA EX58UD3-R
RAM : 3*1GB DDR3 corsair Dominator / BUS 1800
VGA : ATI Radeon HD4850 1GB DDR3- Gigabyte
Case + Power Green 580Watt
H.D.D 500GB WD Green Sata II
DVD Writer Liteon Lightscribe Sata II