نمی دونم اصلا میشه دوتا پردازنده AMD و اینتل معادل هم پیدا کرد یا نه چون اصلا معماری این پردازنده ها با هم فرق داره توی این دو پردازنده مقایسه شده هم هیچ شباهتی جز تعداد هسته ها وجود ندارد یکی قدرت پردازش 3.0GHz داره و اون یکی 2.8GHz از نظر کش L1 و L2 هم که اصلا قابل قیاس نیستن چون همانطور که گفتم معماری این پردازنده ها فرق داره و همیشه مقدار ان در پردازنده های AMD کمتر .
همانطور که گفتین این رو همه می دونن که اينتل از نظر دما و استيبل همیشه بهتر بوده چون همیشه در تکنولوژی ساخت ویفر ها از AMD جلو تر بوده و بخاطر همین دمای پایین تر هم همیشه در بحث اورکلاک گزینه مطلوب تری بوده اما از طرف دیگه معماری پردازنده های AMD همواره از اینتل پیشرفته تر بوده و اصلا چیزی هم که باعث شده AMD کوچک تر مقابل غولی مثل اینتل دوام بیاره همین خاص بودن نوع معماریش بوده کاری که تقریبا امروز اینتل در معماری پردازنده های core i7 انجام داده AMD سال ها قبل با ورود پردازنده های اتلون XP انجام داد و اون قرار دادن واحد کنترل حافظه در داخل خود پردازنده بود و عدم نیاز به چیپست پل جنوبی که باعث شده بود علاوه بر بحث پردازنده مادر برد های پردازنده های AMD هم از لحاظ قیمت پایین تر باشن کار جدید و شاهکار دیگه معماری پردازنده های جدید AMD در AMD Phenom II اینه که Multiplier این پردازنده باز و قابل افزایش است که در نتیجه سهولت در Overclocking را به دنبال خوهد داشت و این ضعف قدیمی AMD نسبت به اینتل امروز دیگه نقطه قوت این CPU ها هستش به هر حال همون قدر که شما به روی اینتل تعصب دارین من هم روی AMD دارم و سوای مقایسه دو تا CPU حاضرم بحث کنم که همیشه میشه با یک مقدار پول مشخص سیستم بهتری بر پایه AMD بست تا اینتل توی یک سیستم این فقط CPU نیست که نقش داره قطعات زیاد دیگه ای هم هستن شاید اگر CPU ضعیف تری ببنندیم به راحتی بشه با مقدار پول اضافه ای که باقی می ماند رم بیشتر یا مثلا یک هارد اضافی و استفاده از امکان raid یا چیز هایی مثل این عملکرد کل سیستم رو بالا تر برد.
در ضمن بین دو تا CPU که شما نام بردین باز حدود 50 هزار تومان اختلاف قیمت تقریبا میشه گفت نزدیک 25 % تفاوت قیمت دارند شما می تونین به بنچمارک و مقایسه هایی که خودتون قطعا بهش دسترسی دارین برین و مشاهداه کنین که اختلاف کارایی این ها در مواردی که AMD کارائی کمتری نشون میده قطعا 25% نیست .

Bookmarks