اقا رضا من یه سوال دارم اگه لطف کنید ممنون میشم
اصلامنظور از ((سری معادل ))چیه ؟ شما وقتی سیستم میخرید سری معادل رومد نظر قرار میدید یا نسبت کارایی به قیمت رو؟
بعدا حا که بحث شده برای مثال هم که شده دو سه تا سی بی یو اینتل معرفی کنید که از هم قیمت ای ام دی شون کارایی بیشتری داشته باشند ((البته با مدرک معتبر))
برای سوال تابیک هم اگه cori7می خواهید اینتل بگیرید در غیر این صورت ای ام دی بهتره
چشم منم با کمال ميل به سوالتون پاسخ مي دم.
ببينيد معادل در دو حالت بررسي ميشه. معادل قيمتي يا معادل سخت افزاري.
منظور از مقايسه معادل قيمت اينه که دو پردازنده هم قيمت از نظر کارآيي با هم مقايسه بشن.
منظور از مقايسه معادل سخت افزاري اينه که دو پردازنده اي که از نظر خصوصيات کلي مثل تعداد هسته و سرعت و ... هستند با هم مقايسه بشن.
خوب .
در مقايسه دوم که برتري کامل با اينتل هست و هر دو پردازنده معادل(هم فرکانس و تعداد هسته يکسان) اينتل کاملا برتره. اگه ميخواين مي تونم 1000 تا لينک بهتون بدم.
اما و اما مورد دوم. AMD وعده داده بود که قيمتها رو پايين مياره تا محصولاتش فروشش بالا بره. شايد باور نکنيد اگه بگم توي 10 روز گذشته قيمت AMD به شدت توي بازار پايين اومده. بله ابنو اعتراف مي کنم که در حال حاضر توي اکثر رنجهاي قيمتي AMD بهتري نسبت به هم قيمت اينتل مي تونيد تهيه کتيد. اما وقتي من حزفامو زده بودم اينگونه نبود. ديروز که ليست قيمت جديد گرفتم خيلي تعجب کردم.
اما باز هم مي گم که با دادن مقدار نه چندان زياد پول بيشتر مي تونن اينتلي بخرن که از AMD قيمت پايينتر خيلي بهتر باشه(مثلا AMD Phenom II-X940 و Intel Core 2 Quad Q9550). اينو هم همه مي دونن که اينتل از نظر دما و استيبل بودن هميشه از AMD جلو بوده. بايد ببينيم اينتل با اين کاهش قيمت شديد AMD چه سياستي رو در پيش خواهد گرفت.
در کل هم سري Intel Core i7 و Intel Core 2 quad Extreme edition و Intel Core 2 Quad Q series بالاترين کارآيي رو در پردازنده هاي جهان دارن.