به نظر من اون دوتا با هم انتخاب بهتری هستش چون هم DX11 را خواهید داشت هم PhysX را و هم اینکه افت فریم را نخواهید داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نظر دوستمان hapalii من هم تایید میکنم که در بعضی بازیها مثل Darkest of Days که از PhysX تنها در حد حرکت برگها در محیط استفاده شده در گرما گرم بازی شما بودم و یا نبود PhysX را فراموش ممکن بکنید ولی در مورد بازی مثل Batman ویا Cryostasis و یا حتی Mirror Edge و Sacred تفاوت به حدی است که هر چقدر گرم بازی شود آنرا باز هم احساس خواهید کرد.
اما این تفاوت در چه است یگذار یک مثال بزنم تفاوت میتواند در کیفیت گرافیک بازی باشد که گرافیک بازی را در حد 10 سال مدرنتر میکند اما اگر شما physX را غیر فعال کنید باز هم بازی قابل اجرا است اما از تعداد اشیاع در محیط کاسته شده و هر کت اشیا نسبت به هم از یک حالت پویا به یک حالت ایستا در آمده . افکتهایی مانند پخش شدن آب به محیط و یا حرکت آب در یک رودخانه یا مه و کولاک بصورت بسیار ابتدایی در امده و از بین میروند

Bookmarks