راستش من یه کم با احتیاط جواب می دم چون توی پست های قبلی جناب JEskandari چیزی ندیدم که نشون دهنده کم اطلاع تر بودن ایشون باشه من الان خودم دارم توی نت می گردم تا دلیل این پیشنهاد ایشون رو بفهم چون خودم تجربه استفاده از PhysX رو ندارم اما تا جایی هم که دیدم هیچ وقت ملاک انتخاب کارت نبوده شما با این کار شاید به PhysX برسید برای بهتره بازی کردن معدود بازی هایی که استفاده بهینه از این مزیت رو می کنند اما در عوض با این کار Dx11 رو از دست می دید .
در ضمن اگر کارتی PhysX رو ساپورت نکنه زد حال بزرگی نیست توی لینکی که دادم می تونید ببینید که یک 4890 با غیر فعال بودن PhysX تقریبا نزدیک به کارت 275 بهتون فریم میده و نبود PhysX مانع بازی کردن شما نمیشه فقط تصیور بهتر و شفاف تری بهتون میده اون هم نه دیگه اینقدر که PhysX مبنای انتخاب باشه شما اصلا موقع بازی کردن اینقدر محو بازی می شید که تفاوت این دو تا تصویر یعنی با PhysX و بدونه اون به چشم شما نمی یاد این رو می تونید تست کنید خودتون و مطمئن هم باشید که هیچ وقت شرکتهای تولید کننده بازی بطور کلی بازی نمی سازند مخصوص یک سری از کارتها باشه چون این یعنی از دست دادن حداقل نصف مشتری هاشون

Bookmarks