سلام
لیست شما ایراد داره شما نمی تونید دو تا کارت گرافیک رو از دو نوع مختلف روی یک مادر برد نصب کنید و از کراسفایر مادربرد خودتون استفاده کنید برای این کار هر دو این کارتها باید از برند َ ATI باشه اما همان یک کارت 5850 به اندازه کافی قوی هست نگران هیچیش هم نباشید
در مورد مادر برد هم با توجه به کارت خیلی قوی که دارید به نظر من مادربرد با گرافیک انبرد لازم نیست جای شما بودم GIGABYTE - MA770T-UD3P تهیه می کردم با حدود همین قیمت مادربرد خیلی بهتری البته خوب در عوض امکان کراسفایر نداره و گرافیک انبرد نداره که با توجه به نوع کارت شما فکر نمی کنم نه حالا و نه در اینده نزدیک به ان احتیاج پیدا نم کنید .
در اخر هم در باره مانتور البته سلیقه ای اما من LG W2261VP رو ترجیح می دم خصوصا این که افت قیمت هم داشته نزدیک 200 هزار تومان
در مورد کیس هم باید بگید تا چقدر می خواید هزینه کنید اما فکر کنم برای این سیستم GREEN - Magnum 2 کیس بدی نباشه با قیمت نزدیک 42 هزار تومان حداقل استاندارد های یک کیس خوب رو داره طبیعی که با پول بیشتر کیس های بهتر هم میشه خرید اما اگر سیستم من بود همین کیس رو می خریدم اون 100 هزار تومان کارت GT240 هم که اضافه است بهتر خرج اسپیکر بهتر و موس کیبرد بهتر کنید مثلا Logitech Cordless Desktop EX100 با قیکت نزدیک به 48 هزار تومان موس و کی برد با هم که که موس بی سیم هم داره

Bookmarks