حرف های شما کاملا درسته ولی من یه کرمی دارم
یه چیزی رو انتخاب کنم دیگه ثبت میشه همون جا
و پردازنده های ryzen که شما گفتیم من خودمم کلی تحقیق کردم واقعا ارزش خرید بالایی دارن نسبت به intel
مثلا همین ryzen 5 3600x واقعا پیشرفته تر از حتی ryzen 7 هست البته نسبت به مشخصاتی که داشت.
اینم که گفتم مادربرد معرفی کنید همون با پردازنده amd بود چون در حال حاضر که پولم هنوز به حد کافی نرسیده
اگه برسه هم صد درصد گرافیک رو میگیرم .همون rx 5700xt که گفتیم واقعا خوبه ولی چون کیس شیشه ای مد نظرمه دنبال یه چی تو مایه های همون 2070 super شرکت گیگا میگردم .
_برای استریم هم هنوز تست نکردم این cpu رو احتمالا متوسط جواب بده ولی amd دیگه الان شده حدف من
چون به عنوان کسی که تخصصی نداره پارامترای من همون مشخصاتیه که تو سایتا میزنن و این ryzen53600x همه جوره ارزش داره 7 نانومتریه 32 مگ حافظه کش 4.3 گیگا هرتز ولی من به شخصه هنوز پردازنده های 7 نانومتری اینتل رو ندیدم.

درمورد رم هم این cl عدد بعدش پایین تر باشه بهتره یا بالا چون تو دیجی یکی دیدم خیلیم گرون بود cl18 و 3200 فرکانسش بود.

درمورد مانیتور هم خیلی گشتم یکی پیدا کنم که بتونه فریم بالایی نمایش بده و زمان پاسخ گوییش خوب باشه واس همین به full. HD فعلا راضی شدم.
قیمت گرافیک rx5700xt رو حدود 12 و 2070super مارک شرکت گیگا رو 13.900 زده بود لیون رایانه.ولی مدل های دیگه 2070 که طراحی ساده تری داشتن یکم پایین تر بود قیمتشون.

قیمت و خرید پردازنده ای ام دی رایزن 5 3600X| لیون کامپیوتر
قیمت رو 6.200 زده ولی i7 intel با این مشخصات خیلی بالا تره قیمتش.

الان در تو همین لحظه که دوباره دیدم قیمت 2070 super msi با rx5700xt گیگا 1 ملیون تفاوت دارن .

کارت گرافیک ایسوس ROG-STRIX-RTX2070-O8G-GAMING اینم امروز کشید رو 17.200
ولی پولم من یکمش تو بورسه که 5 ملیون ازش دراواردم باقیشم از مغازه باس دربیارم که یکم زمان میبره.

_به نظر شما سیستم قبلی رو کجا میتونم خوب و سریع بفروشم.
خودم زیاد با از ایسام خرید کردم و جنس دست دوم اونجا زیاد هست .