سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نکته را مجددا تکرار کنم که پردازنده فعلی تون (i7 3770) برای کارهای شما ، کافی هه . هر چند شاید ایده آل نباشه ولی کافی هه .
شما حتی پردازنده ی 2600X یا 3600X هم بگیرین ، اختلافش نسبت به این پردازنده در استریم و این بازیهای گرافیکی ، به 15 تا 20 درصد میرسه .
هر چند 15 تا 20 درصد هم اختلاف کمی نیستن ولی یه پیشنهاد دارم براتون .
اینکه فعلا فقط کارت گرافیک تون را تعویض کنید . اگه حس کردین هنوز جواب کارتون را در بازی ها و (اون نرم افزار obs) نمیده ، میتونین مادربرد و گرافیک تون را هم تعویض کنید . این جوری ، اگه با تعویض گرافیک تون ، راضی بودین ، دیگه مادربرد و پردازنده را تعویض نمیکنین و هزینه ی تعویض مادربرد و پردازنده بهتون تحمیل نمیشه .
----------------------------------------
به هر حال اگه میخواین مادربرد و پردازنده و رم را تعویض کنین ، الان پردازنده ی Ryzen 5 2600X ، یا در خیلی از فروشگاه های معتبر موجود نیست یا قیمتش بالا رفته که ارزش خریدش را از دست داده .
بجاش باید سمت پردازنده ی اینتل برین (این مدل اینتل ، در obs با بازیها ، تقریبا در حد همون پردازنده عمل میکنه و شاید گاهی اوقات اندکی بهتر عمل کنه) .
توی اینتل هم این دو قطعه را بجای اونها پیشنهاد میکنم :
مادربرد :
ASUS TUF B360-PLUS GAMING
2.72
پردازنده :
i5 9400F
3.5
رم هم همونی که برای اون سیستم گفته شد .
خنک کننده هم Green Notus 100 یا بالاتر (اگه دارین ، لازم به تهیه نیست) .
کلا سیستم را ظرف حداکثر یک هفته تهیه کنید . چون موجودی و مخصوصا قیمت ، روز به روز تغییر میکنه .
ولی همونطور که گفتم ، به نظرم ارزش تغییر پلتفرم را نداره .
من بجاتون بودم ، اول گرافیک را به تنهایی میگرفتم و در بازی های خودم تست میکردم و اگه دیدم جوابگو ام نیست ، بعد تغییر پلتفرم (تغییر مادربرد و پردازنده و رم) را میدادم .
-------------------------------------
ضمنا اگه اون گرافیک را نگرفتین (چون موجودی ها اندکی تغییر کردن) ، بجای اون گرافیک ، گرافیک MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X 8GB با قیمت 9.8 تومن یا در صورت هزینه ی کمتر ، گرافیک MSI Radeon RX 5700 GAMING X با قیمت 8.5 تون را بگیرین (پیشنهادم گرافیک اول هه با قیمت 9.8 تومن هست) .

Bookmarks