درباره ی مانیتور دست دوم ، نمیدونم . نه قیمت دارم و هم اینکه باید ببینین که چه کسی در چه موقعی ، چه مدلی را با چه قیمت میفروشه تا ببینین براتون میصرفه خریدش یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا ، مانیتور ، چون جزء قطعاتی هست که طول عمرش ، رابطه ی مستقیمی با میزان کارکردش داره ، دست دوم را پیشنهاد نمیکنم .
حالا هر جور مایلید .
اگه منظورتون مانیتور نو در حد قیمت 4 تا 5 تومن هست ، الان که نگاه کردم ، هم مانیتوری که مناسب کارتون باشه ، گرونتر هستند و هم مخصوصا اینکه برندهای معتبرتر مثل asus و msi ، در این رنج قیمت ، فعلا نیستند .
مانیتور مناسب کار شما ، با این نوع بازی ها ، مانیتور 2k و ریفرش ریت بالای 100mhz (بهتر اینکه 144mhz باشه) و response time 1ms هست .
مانیتوری که شبیه همچین مشخصاتی داشته باشه ، مانیتور مدل BenQ ZOWIE XL2411 24Inch 144Hz TN 1ms Gaming را پیدا کردم اما اولا قیمت اش بیش از 7 تومن هه و دوما فول اچ دی هه (2k نیست) و سوما پنل اش tn هه (که مشخص بود) و چهارما برندش BenQ هه که من شناختی از کیفیت اش ندارم و بنابراین نه میتونم توصیه کنم یا نکنم .
مانیتور هم سعی کنید کلا برند asus یا msi بگیرید . که هیچ کدوم شون با این رنج قیمت ، موجود نیستند و کلا خیلی کمیابن (مخصوصا msi کمیابه) .
چون حداقل ، مانیتورهای asus واقعا کیفیت ساخت و طول عمر خوبی دارند .
اگه مدل پاور فعلی تون ، GREEN GP700B-HP+ 80Plus Gold هست و اگه گرافیکی که گفتم را بگیرید ، این پاور ، برای سیستم تون کاملا کافی هه حتی وقتی که اورکلاک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنابراین لازم به تهیه ی پاور قویتر نیست .
بله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شما سعی کنید 2 تا 8 گیگ بگیرین .
بله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در شدیدترین حالت اورکلاک (یعنی اگه خودتون 300 مگاهرتز ، علاوه بر اونی که خود کارخونه اورکلاک کرد ، اورکلاک کنید) ، باز مصرفش حداقل 50 وات کمتر از سیستم فعلی تون خواهد بود .
هر چقدر اورکلاک را کمتر کنید ، به همون نسبت ، مصرفش کمتر میشه .
اگه فقط از اورکلاک کارخونه استفاده کنین ، حداقل 100 وات مصرف پایین تری داره .
اگه همون اورکلاک کارخونه را هم استفاده نکنین ، بیش از 150 وات مصرف کمتری خواهد داشت .

Bookmarks