من دوتا سیستم میخوام بخرم ، DDR3 که گفتین تکمیله ، بعد واسه اون اولی پیشنهادتون که DDR 4 گرافیک تا قیمت 200 هزارتومن چی پیشنهاد میکنین؟
من دوتا سیستم میخوام بخرم ، DDR3 که گفتین تکمیله ، بعد واسه اون اولی پیشنهادتون که DDR 4 گرافیک تا قیمت 200 هزارتومن چی پیشنهاد میکنین؟
|
|
حداقل باید برای گرافیک 370 هزینه کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ah2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-05-16), ah2 (08-05-16), mohammad- (16-05-16), salpc (08-05-16)
خب همونو تا 400 تومن معرفی کنین
gigabyte r7 360 2gb dr5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ah2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-05-16), ah2 (08-05-16), mohammad- (16-05-16), salpc (09-05-16)
این گرافیک های ddr3 با سیستم ddr4 سازگارن ؟ یا حتما باید gddr5 بگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Aaron Swartz (09-05-16), ah2 (08-05-16), AMD>INTEL (08-05-16)
|
|
اون سیستمی که معرفی کردینو دو موردشو عوض کردم ، اینا رو انتخاب کردم ، میخواستم ببینم از نظر شما خوبه؟ بعد میخواستم ببینم لازمه پاور عوض شه یا همین جوابشو میده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU
Core i5 6500
motherboard:
asus H110-Plus
Ram:
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666 MHz CL16 Black
power:
cooler master thunder 450w
HDD
dvd-RW
دوست گرامی چون هر چی هم پیشنهاد به شما داده میشود . لیست رو تغییر میدید . فکر نمیکنم ادامه مشاوره از سمت من درست باشه . چون بعد از چند روز نظرتون عوض میشه و دوباره یکسری قطعات عوض میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ah2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (16-05-16)
نه دقیقن همینو میخوام ، معذرت میخوام که خیلی اذیت شدین ، چون یه مقدار پول بیشتر تونستم واسه این سیستم بذارم کنار ، تصمیم گرفتم i5 بگیرم ، میخواستم بدونم این خوب هست یا نه اگه آره که این مدل CPU که گفتم فن نیاز داره یا نه
بازم معذرت میخوام که خیلی سوال کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks