kazaroonishahrsakhtafzar (25-11-14), SOHR@B (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
کلا این طور سیستم به خاطر متفاوت بودن کاربرد باید یکی از جنبه ها رو کمتر پرداخت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونند از 4 هارد وسترن red 3 ترا برای raid استفاده کنند.
اگر خود من قصد خرید داشتم . برای سرور سراغ یکی از خوش قیمت ترین سرورهای hp میرفتم .سرور رو جدا تهیه میکردم .
یک سیستم هم برای گیمینگ میبستم .
خواهش می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- نمی دونم.
2- بله. بنده پیشنهادم با توجه به توضیحاتی که دادید، خرید سیستم بر پایه ی پلتفرم Desktop هست. در کنارش می تونید از چند قطعه ای که طراحی مهندسی و اختصاصی کاربری سرور دارند رو انتخاب کنید که بدون شک، در راستای بازدهی بهینه تر، موثر خواهند بود. 3 قطعه رو براتون از این نوع نوشتم. هر چند علاوه بر این سه قطعه ی پیشنهادی، مادربرد، پاور و کولر پیشنهادی هم واجد شرایط یک سیستم سرور قدرتمند با توانایی کارکرد شبانه روزی رو دارا هستند.
البته ناگفته نماند که بنده از اینکه این سیستم بهترین انتخاب برای شما باشه، شک دارم و مطمئن نیستم. اما با توجه به بودجه تون و توضیحاتی که دادید، از دیدگاه و منظرم بهترینه.
kazaroonishahrsakhtafzar (25-11-14)
اگر امکان داره سایتی مربوط به سرور HP که با درج قیمت برایم معرفی کنید تا نگاهی به سروهای آن کنم ، ببنیم برای من مناسب هستند یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرورها چون معمولا کانفیگ ها سفارشی هستند . باید با خود شرکت تماس بگیرید . من آدرس سایت آلبالو رو بهتون میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور - Server
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks