اما در حال حاضر فقط از شما عزیزان خواهش می کنم در مورد موارد زیر نظر قطعی و روشنتون رو بدید :
هارد دیسک اینترنال در سطح قیمت حداکثر 150 هزار تومن و با ظزفیت بالاتر 300 گیگ
سامسنوگ ، وسترن هارد های خوبی دارند پیشنهاد میکنم 2 تا هارد سامسونگ 500 گیگ مدل F1 بگیرید ( دلیلش رو در آخر میگم )
هارد دیسک اکسترنال دسکتاپ در سطح قیمت حداکثر 200 هزار تومن و با ظزفیت 1 ترابایت (1000 گیگابایت)
بهترین برند و مدل چی هست؟
هارد هایی مثل وسترن و مکستور در این مورد وجود دارند و از نظر کیفیت فرقی باهم ندارند ولی گمان نمیکنم قیمتشون زیر 250 باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و نظرتون در مورد MAXTOR چیست؟ از نظر مقاومت و کیفیت در حال حاضر خوبه یا بد؟ چون من الان چند مدل قدیمی با دورها و ظرفیتهای مختلف دارم که بسیار مقاوم و پایدار کار کردند!!!! و در حال حاضر در مورد مدل های جدیدش نمی دونم؟ لطفا راهنمایی کنید. (بسیار مهم)
ماکستور دو نوع هارد اکسرنال داره که در یکی از هارد های عادی ( با رابط ساتا ) هست که برای باکس خودش نصب مکیشه و تبدیل به USB و ... میشه اونها گمون نکنم بد باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اون یکی از هارد های سری لپتاپ استفاده میشه که بسیار حساس هستن
برای سیستمی با مشصات زیر:
CPU: Intel core 2 quad Q9450 -2.66 ghz
RAM: OCZ DDR3 1333 4 GB
MAIN: مدلی در سطح EXTREME
VGA: مثلا مدلی در سطح 9800GTX
HDD: 500GB SATA2 32 BUFER
LCD:20 OR22
1. بهترین پاور ممکن برای این سیستم در دو حالت سطح کارت گرافیک 9800 و QUDRO رو معرفی کنید:
فعلا 785 از گرین پیشنهاد شده 600 و 700 هم همینطور (در این فروم)
لطفا همراه با مدل دقیق بگید؟
بودجه تا 150 تومن
من هم میگم با این قیمت 785 بسیار عالی هست
2. بهترین مدل کیس برای این سیستم چه مدلی می تونه مناسب باشه؟
نظرتون در مورد ASUS-VENTO 7700 چیه؟ جواب این سیستم رو میده؟
من نظرم روی Cooler Master CM 690 هست
3. مناسب ترین و بهترین مدل همراه با برند خوب کیبورد و ماوس برای انجام کارهای غیر از گیم و از جمله طراحی و ویدئو بنظر شما چی هست؟
موس : من برای کارهای گرافیکی لاجیتک و رازور رو پیشنهاد میکنم ( از لاجیتک G5 بد نیست | مشاهده عکس )
کیبرد : این مورد رو هم اگر بخوام انتخاب کنم G15 از لاجیتک رو انتخاب میکنم ( مشاهده عکس )
4. اگه از لحاظ فنی چیزهای دیگه هم برای این سیستم مورد نیاز هست معرفی کنید
اگر یک کولر خوب هم برای پردازنده بگیرید به نظر بهتره
سپاسگزارم
موفق باشید

Bookmarks