برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در مورد بالا رفتن دمای 4850 و 4870 در پردازش های سنگین خیلی شنیدم و در جاهای دیگه هم همین ایراد رو در مورد این دو مدل کارتهای ATI گفتند!!! با توجه به نظریاتی که تا حالا دیدم می شه گفت نظر شما در مورد ATI درسته برای پردازش های مداوم و طولانی مدت ممکنه کم بیاره!
NVIDIA رو من از همون اول که می خواستم سیستمی پیش فرض برای شروع انتخاب کنم هدف گرفتم و بعدا خیلی نظرات راجع به NVIDIA دریافت کردم که خب گیج شدم در نتیجه ATI رو هم بررسی کردم ولی حالا باز موندم که بلاخره مصلحت کدومش هست اونم برای کار من که بیشتر طراحی با انواع نرم افزارهای قدرتمند ADOBE در سطح وسیع حرفه ای و مداوم هست و همچنین کارهای ویدئوی ( با رندرهای متوسط برای تهیه و ویرایش فیلم های خانگی و تبلیغاتی در سطح نیمه حرفه ای) هست!
9800GTX رو که می گید از کدوم برند بهتره بخرم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من از همون اول هم عرض کردم که کارم چی هست در نتیجه خوب می دونم که نباید روی کارتهای فوق العاده ای که شما فرمودین حساب باز کنم و به سمتشون برم (که اگه نیاز داشتم براحتی می تونستم تهیه کنم ) و اینکه هنوز به پیشنهاد استادان حرفه طراحی و ویدئو در حال حاضر نیازی به استفاده از این کارتها ندارم!
7300GT جواب کار منو نمی ده دوست عزیز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از کار سنگین البته برای فردی به توانایی های من یعنی انجام کارهایی که نیاز به پردازش های مداوم و پیوسته با سطح رندرینگ متوسط به بالا دارند برای تولید کار مطلوب و نه عالی!!!
هدف اینه که اصلا دوست ندارم روزی رو ببینم (حداقل تا 4 - 5 سال آینده ) که در جریان طراحی و کارم بصورت ناگهانی سیستم به دلیل ضعف در قطعه ای تمام زحماتم رو به باد بده!!!
دلیل حساسیتم روی این خرید سیستم خانگی بیشتر تهیه یه سیستم با بودجه مناسب و پایداری و مقاوت بسیار بالا در انجام کارهای مورد نظرم هست در ضمن روی مادربرد هم خیلی حساسم چون می خوام در آینده سیستمم رو تقویتش کنم!!!!!!

Bookmarks