با سلام...

4850 برای بازی کارت مناسبی به حساب میاد ولی فکر می کنید توان 4-3 ساعت رندر یا پردازش سنگین با100% لود بر بیاد؟؟؟ این کارت در بازی ها حتی به دمای 90 درجه هم می رسه... به علاوه فکر نمی کنم قدرت پردازشی به اندازه کارتهای انویدیا داشته باشه...!! سریع بودن کارت دلیل قدرت کارت نمی تونه باشه!!!
کارت 4870 باز بهتر از 4850 عمل می کنه... ولی بازم مشکل دما داره... این کارت هم دمای بالای 90 درجه رو در حالت لود تجربه می کنه...

پس بنا بر این فکر می کنم تنها کارت با قدرت پردازش بالا و دمای مناسب کاری حداکثر 75-70 که بتونه تحمل کارهای سنگین گرافیکی چند ساعته رو در دراز مدت داشته باشه (آخ نگه...!!!!) تو این رنج قیمت فقط 9800GTX هست...

با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
شما اگه رو بنچمارکهای بازی ها نگاه کنید میبینیدکه اختلاف 4870 و 4850 رقم 30 درصد میباشد که خیلی زیاده دیگه نیست.....
و تو بازی 4870 رو میشه با 9800gtx توی بازی ها مقایسه کرد ...
4870 توی رزولوشن های بالا اصلا کم نمیاره توی بازی ها ولی 9800gtx در مقابل 4870 کم میاره...
نتیجه:
4870 و در کل کارتهای گرافیکی ATI فقط برای بازیها بهینه سازی شدن و در بقیه شک نکنید که NVIDIA خیلی جلوست....

من در مورد بالا رفتن دمای 4850 و 4870 در پردازش های سنگین خیلی شنیدم و در جاهای دیگه هم همین ایراد رو در مورد این دو مدل کارتهای ATI گفتند!!! با توجه به نظریاتی که تا حالا دیدم می شه گفت نظر شما در مورد ATI درسته برای پردازش های مداوم و طولانی مدت ممکنه کم بیاره!

NVIDIA رو من از همون اول که می خواستم سیستمی پیش فرض برای شروع انتخاب کنم هدف گرفتم و بعدا خیلی نظرات راجع به NVIDIA دریافت کردم که خب گیج شدم در نتیجه ATI رو هم بررسی کردم ولی حالا باز موندم که بلاخره مصلحت کدومش هست اونم برای کار من که بیشتر طراحی با انواع نرم افزارهای قدرتمند ADOBE در سطح وسیع حرفه ای و مداوم هست و همچنین کارهای ویدئوی ( با رندرهای متوسط برای تهیه و ویرایش فیلم های خانگی و تبلیغاتی در سطح نیمه حرفه ای) هست!

9800GTX رو که می گید از کدوم برند بهتره بخرم؟

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارتهای حرفه ای تو ایران هم پیدا میشن، هر چند خیلی گرونتر. ضمن اینکه بعضی فروشنده ها سفارش تکی هم قبول میکنن که خوب هزینه داره. ولی شما اگه کار گرافیکی سنگین میخواید بکنید، هر کارت گیمی هم بگیرید جواب نمیده بهتون. مگه اینکه اونقدرام کارتون سنگین نباشه

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دوست عزیز من از همون اول هم عرض کردم که کارم چی هست در نتیجه خوب می دونم که نباید روی کارتهای فوق العاده ای که شما فرمودین حساب باز کنم و به سمتشون برم (که اگه نیاز داشتم براحتی می تونستم تهیه کنم ) و اینکه هنوز به پیشنهاد استادان حرفه طراحی و ویدئو در حال حاضر نیازی به استفاده از این کارتها ندارم!

من سوالم اینه شما کارهای گرافیکی رو در چه سطحی میخواهید انجام بدید اگر فقط فتوشاپ و از این حرفهاست که من با کارت 7300GT خودم دارم همین کارها رو انجام میدم

یکی از دوستان بگه کار سنگین گرافیکی چیه و چگونه اتفاق میفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا هم ما بدونیم هم دیگران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

واقعا برام جای سوال داره این مورد که این دوستمون میخواد با کارت چکار کنه که کلمه کار سنگین گرافیکی رو به کار میبره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7300GT جواب کار منو نمی ده دوست عزیز!

منظور از کار سنگین البته برای فردی به توانایی های من یعنی انجام کارهایی که نیاز به پردازش های مداوم و پیوسته با سطح رندرینگ متوسط به بالا دارند برای تولید کار مطلوب و نه عالی!!!

هدف اینه که اصلا دوست ندارم روزی رو ببینم (حداقل تا 4 - 5 سال آینده ) که در جریان طراحی و کارم بصورت ناگهانی سیستم به دلیل ضعف در قطعه ای تمام زحماتم رو به باد بده!!!

دلیل حساسیتم روی این خرید سیستم خانگی بیشتر تهیه یه سیستم با بودجه مناسب و پایداری و مقاوت بسیار بالا در انجام کارهای مورد نظرم هست در ضمن روی مادربرد هم خیلی حساسم چون می خوام در آینده سیستمم رو تقویتش کنم!!!!!!