ممنون از اینکه وقت گذاشتید و کامل و عالی راهنمایی کردید به دلیل مشغله کاری چندسالی نتونستم به انجمن سر بزنم و قیمتها دستم نبود احساس اصحاب کهف بهم دست دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله فعلا بودجه SSD و کولر سی پی یو و باقی قطعات اوکی نیست درضمن تب های زیادی هم با کروم همیشه بازه که رم سیستما درگیر میکنه همچنین فایلهای زیادی دارم که موقع پیش نمایش رم سیستما کلا درگیر میکنه و سیستم کند میشه
همزمان فتوشاپ و ایلو و کورل باز هستن همیشه صرفا برای کار با همین سه نرم افزار و گاها انکود کلیپ رزولوشن 4K
با مادربورد خیلی موافقم توی یه پست دیگه هم خوندم خیلی کامل و جامع توضیح داده بودید در مورد کارایی و مشخصاتش
SSD سامسونگ 950 پرو از نظر شما اوکی نیست نسبت به این که پیشنهاد دادید اگاه عمر رید و رایتشون بیشتره نظرم همینه که فرمودید
برای ادوبی اینتل و انویدیا بنظرم سازگارتره
رم هم دیگه 48 گیگ فکر کنم واقعا بیش از نیازم باشه عالیه
سی پی یو هم اگه با کمی بودجه بیشتر بخوایم انتخاب کنیم گزینه بهتری وجود داره که از نظر اقتصادی هم مقرون بصرفه باشه؟
ممنون میشم قیمت تقریبی قطعاتی که پیشنهاد دادید رو هم بفرمایید
گرافیک رو لطفا یه مدل پیشنهاد بدید که تا چند سال از دایرکت ایکس آخرین ورژن پشتیبانی کنه مثلا ده سال پیش 780 لایتنینگ ام اس آی خریداری کردم الان دیگه برای هوش مصنوعی جواب نمیده سیستم الانم 4770کا با مین Z87-DELUXEQUAD با رم کورسیر 16 گیگ با SSD 840 پرو سامسونگ بود که متاسفانه تو این شلوغی کارم مین به مشکل خورد و دادمش تعمیر
شرمنده میدونم این تاپیک جای این سوال نیست ولی اگه مقدوره یه تعمیرکار حرفه ای مادربورد معرفی کنید مشکل مین اینه که چندین وقت بود موقع روشن شدن یه کوچولو ریست میشد و مجدد روشن میشد الان دیگه ویندوز بالا نمیاد و همینطور ریست میشه سیستم

Bookmarks