rastdardastmibashad (28-07-09)
کاربر شهرسختافزار
واسه گيم نيازي به Core i7 نيست. همون Q9550 زياد هم هست. در عوض بايد گرافيک رو قوي ببنديد.
پيشنهاد بنده:
M.B : Intel DP45SG قيمت 175000 تومان. سرعتش عاليه و کار خود اينتله ديگه و به نظر من بينظيره. با گارانتي HST توي بازار هست. من که واقعا کف کردم(قبلش GA EP45UD3-R داشتم). دوتا اسلات PCI Express داره واسه CF و SLI. فقط يه تعداد خازن غيرجامد داره(خازن جامد هم زياد داره) که تنها عيبشه و اينم کاملا با توجه به خوبيهاش قابل اغماضه. قابليت اورکلاک خوبي هم داره.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9550 Box قيمت 230000 تومان. چهارهسته اي و تکنولوژي 45nm و کش 12 مگ و باس 1333MHZ و ... کارآيي فوق العاده اي داره. واقعا يه شاهکاره.
RAM : 2*1GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz قيمت 45000 تومان.(اگه 40000 تومان بيشتر بديد ميشه دو تا دوگيگ بخريد). برند جزء برترينها . کيفيت و کارآيي عالي هست.
H.D.D 500GB Western Digital SataII قيمت 57000 تومان. برند WD توي بازار بهترينه و کمپاني اصلي اون آمريکائيه و به مراتب از Maxtor و Segate (ساخت چين) بهتره(ساخت تايلند هست). شک نکن.
VGA : Zotac Geforce GTS250-1GB قيمت 185000 تومان. اين کارت برند خوب و مطرحي داره و به نسبت قيمت جزء بهترين انتخابهاست در برندها و تمام بازيها رو در حد قابل قبولي اجرا مي کنه.
DVD Writer Liteon 24X SataII قيمت 28000 تومان. برند Liteon توي رنج قيمتي زير 30000 تومان بهترينه و هميشه جزء رده هاي اول تا پنجم در دنيا از نظر کيفيت به نسبت قيمت مطرح بوده و هست.(سامسونگ و ال جي آشغاله)
Power 580Watt Green قيمت حدود 70000 تومان. با توجه به قيمت توي ايران بهترين انتخابه.
Case Green با توجه به سليقه انتخاب کنيد.متوسط قيمت 40000 تومان.
Monitor LCD LG Flatron W2284F قيمت 270000 تومان.(بهترين انتخاب Samsung Syncmaster T220P هست که رزولوشن منحصر بفرد و کنتراست قوق العاده و به تبع آن کيفي عالي داره و برترين رزولوشن واسه اجراي بازيها رو در بين مانيتورهاي موجود داره اما قيمتش به علت کم شدن توي بازار 350000 تومانه. اگه بتونيد بهترين انتخابه بعد از اون LG معرفي شده بهترينه)
K.B+Mouse Gaming A4Tech قيمت 22000 تومان.
جمع بزنيد و نظرتونو بگيد تا راهنمائيتون کنم.
سوالي بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 28-07-09 انجام شده است
آقا دمت گرم.این سیستم تا چند سال دیگه میتونه همه بازیهارو راحت اجرا کنه؟این مین از مین giga ep45t-ud3r هم بهتره؟آخه من هر جارو دیدم این مین یا همونی که خودت اول داشتیرو پیشنهاد دادن(البته جسارت نشه ها).جایی دیدم شما واسه گیم به یکی پیشنهاد i7 داده بودی ولی الان میگین نیاز نیست؟رم این مارک از ocz بهتره؟و این که گفتین dualchanel هست؟مانیتور t 1900 طوره؟وآخرین سوال اینکه گرافیکو شما گفتی قویتر بردارم ولی هم این و هم 260 رو خیلی قوی نمیدنستین منظورم اینه که از اینا بالاترم بود،حالا این کارت تا چند سال همهبازیهارو ساپورت میکنه؟ببخشید من این همه سوال پرسیدم به دلیل نداشتن اطلاعات کافیه جسارت نشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
خواهش مي کنم. اصلا قابل پيش بيني نيست. چون کارت گرافيک سريهاي GTX300 کم کم قراراه بياد. اما تقريبا ميشه گفت تا حداقل دو سال آينده بتونه تمام بازيها رو حداقل اجرا کنه.بازيهاي فعلي رو که خيلي خوب اجرا مي کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من 100٪ بهتره. اين مادربورد توي بازار کمه و تعداد افرادي که اصلا اينو بشناسن کم هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز پدازنده شما محصول شرکت اينتله. اين مادربورد تحت ليسانس خود اينتل توليد شده. خودتون تا تهشو درک کنيد. به نظر من در حال حاضر برترين انتخابه.
دوست عزيز. شما اگر بخواين بيش از 1500000 تومان خرج کنيد اونوقت بنده بهتون Core i7 با کارت گرافيک بالاتر از GTS250 معرفي مي کنم. در بازي فاکتور کارت گرافيک خيلي مهمتر از پردازنده هست. ضمنا پردازنده معرفي شده واقعا عاليه و بهيچ وجه کم نمياره. اما مسلمه که Core i7 آينده بهتري رو خواهد داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله. بله.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانيتور خوبيه. اگرم خواستيد بخريد T1900P بخريد که رزولوشن بالاتري داره. کلا سري T سامسونگ خوبه. T200 يمتش 240000 تومان و T1900P قيمتش 232000 تومانه. اما رزولوشن اين مانيتور( T1900P و T200) نسبت به T220P اختلاف زيادي داره و به همين دليل کيفيت بازيها در T220P که رزولوشن 1200*1920 (نهايت رزولوشن بيشتر بازيها) بهتره. اما خوب چون کم شده قيمتش واقعا کاذب شده و واقعا زورداره خريدش.(من خودم 3 ماه پيش خريدم 278000 تومان)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز مسلمه که GTX260 قويتره. اما حدود 50000 تومان گرونتره. همين تفاوتهاي جزئي قيمتي در مجموع يه دفعه مي بينيد قيمت رو خيلي بالا مي بره. والا ATI Radeon HD4870-2GB با قيمت 242000 تومان و ATI Radeon HD4890 با قيمت 290000 تومان و Geforce GTX275 با قيمت 320000 تومان خوب خيلي بهترن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بايد توانايي ماليتونو در نظر بگيريد. اما Zotac GTS250-1GB تقريبا يه کارت خوب و نسبتا قابل قبول واسه بازيهاي فعلي رو روي رزولوشن خيلي خوب و در مورد آينده هم ممکنه بازيهاي آينده رو روي بهترين رزولوشن جواب نده اما روي کيفيت متوسط حتما اجرا خواهد کرد. قيمتشم مناسبه.
خواهش مي کنم. بازم سوالي بود در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(لطفا به جاي تشکر در پستها از کليد تشکر استفاده کنيد. ممنون ميشم)
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 28-07-09 انجام شده است
Extreme (28-07-09), rastdardastmibashad (28-07-09)
آقا بازم ممنون.واقعا لطف کردی.حالا اگه من بخوام بیشتر هزینه کنم و i7 ببندم، حتی اگه بشه .یه گرافیک از این سری جدیدی که دار ه میادیه چیز عالی ،مثل همینی که پیشنهاد دادی،چی معرفی میکنی؟ومیخوام یه توضیحاتی در مورد اورکلاک بهم بدی و اینکه بدردم میخوره یا نه؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. واسه Core i7 پيشنهاد بنده:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_marcopolo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA EX58UD3-R قيمت 300000 تومان.
CPU Intel Core i7-920 Box قيمت 300000 تومان.
VGA هم ATI Radeon 4890 خيلي خوبه(قيمتش رو قبلا دادم).اگر بتونيد GTX285 بگيريد با قيمت حدود 440000 تومان که ديگه عالي ميشه.
درمورد اور کلاک قبلا توي تاپيکي که ايجاد کرديد واسه شما توصيح دادم. اين سيستمها اينقدر توانايي دارن که نيازي به اورکلاک نباشه.
(لطفا به جاي تشکر در پستها از کليد تشکر استفاده کنيد. ممنون ميشم)
آقا رضا به ما هم با بودجه بیشتر همین سیستمو پیشنهاد میدی؟ این گرافیکا چه مارکی باید باشن؟راستی گین وارد خوبه؟مادربردای ایسوس مثل rampage ii extreme یا p6t deluxe v2 واسه این cpu چطورن؟واسه گیما
کاربر شهرسختافزار
آره عزيزم. اگه پول داري چرا که نه!؟ ولي توي گيم خيلي فرقي نمي کنه و چه Core i7 ببنديد و چه Q9550 اين کارت گرافيکه که خيلي موثره و q9550 واسه گيم مشکلي نخواهد داشت. حالا ديگه به خودتون بر ميگرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GainWard برند خيلي خوبيه. برندهاي خوب ديگه:
Zotac
Evga
Gigabyte
Asus
Sapphire
HIS
و ....
Zotac هاي موجود در بازار هم خوبن هم قيمت مناسبتري دارن.
مادربورد Asus Rampage II-Extreme خوبه اما امکاناتي اضافي داره که شايد اصلا به کارتون نياد و بخاطر همين امکانات قيمتش حدود 480000 تومانه و من به شخصه اصلا پيشنهاد نمي کنم. همون GA EX58UD3-R با قيمت 300000 تومان زياد هم هست. P6T هم بدک نيست. اما بنده بخاطر گارانتي بهتر Gigabyte رو پيشنهاد مي کنم.
پس من همون مین و 9950 که شما گفتی میبندم با همون رم وهمون پاور و هارد و.....فقط.1.گرافیک بین گینوارد ،اسپارکل و زتاک کدومو ببندم بخاطر قیمت نه،کیفیت و قیمت.و 250 یا 260؟چون گفتی تو بازی گرافیک خیلی مهمه.2.مایتور lg w2261 v چطوره؟ full hd ساپورت میکنه.3.یه اسپیکر خوبم لطفا معرفی کن
|
|
???????????????????????????????
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مدل مادربورد من giga 770 ud3 هست میخواستم ببینم میتونم روش گرافیک هایی مثل ddr3 xfx 295 gtx یا 4870 ati بذارم؟در حالیکه این مادربورد از رم های ddr2 پشتیبانی میکنه. 'در حال حاضر گرافیکم xfx 9600 gso 1.5g هست. و آیا این گرافیکها رو این مادربورد هم مثل مادربورد های ddr3 جواب میدن؟
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks