خواهش مي کنم. اصلا قابل پيش بيني نيست. چون کارت گرافيک سريهاي GTX300 کم کم قراراه بياد. اما تقريبا ميشه گفت تا حداقل دو سال آينده بتونه تمام بازيها رو حداقل اجرا کنه.بازيهاي فعلي رو که خيلي خوب اجرا مي کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من 100٪ بهتره. اين مادربورد توي بازار کمه و تعداد افرادي که اصلا اينو بشناسن کم هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز پدازنده شما محصول شرکت اينتله. اين مادربورد تحت ليسانس خود اينتل توليد شده. خودتون تا تهشو درک کنيد. به نظر من در حال حاضر برترين انتخابه.
دوست عزيز. شما اگر بخواين بيش از 1500000 تومان خرج کنيد اونوقت بنده بهتون Core i7 با کارت گرافيک بالاتر از GTS250 معرفي مي کنم. در بازي فاکتور کارت گرافيک خيلي مهمتر از پردازنده هست. ضمنا پردازنده معرفي شده واقعا عاليه و بهيچ وجه کم نمياره. اما مسلمه که Core i7 آينده بهتري رو خواهد داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله. بله.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانيتور خوبيه. اگرم خواستيد بخريد T1900P بخريد که رزولوشن بالاتري داره. کلا سري T سامسونگ خوبه. T200 يمتش 240000 تومان و T1900P قيمتش 232000 تومانه. اما رزولوشن اين مانيتور( T1900P و T200) نسبت به T220P اختلاف زيادي داره و به همين دليل کيفيت بازيها در T220P که رزولوشن 1200*1920 (نهايت رزولوشن بيشتر بازيها) بهتره. اما خوب چون کم شده قيمتش واقعا کاذب شده و واقعا زورداره خريدش.(من خودم 3 ماه پيش خريدم 278000 تومان)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز مسلمه که GTX260 قويتره. اما حدود 50000 تومان گرونتره. همين تفاوتهاي جزئي قيمتي در مجموع يه دفعه مي بينيد قيمت رو خيلي بالا مي بره. والا ATI Radeon HD4870-2GB با قيمت 242000 تومان و ATI Radeon HD4890 با قيمت 290000 تومان و Geforce GTX275 با قيمت 320000 تومان خوب خيلي بهترن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بايد توانايي ماليتونو در نظر بگيريد. اما Zotac GTS250-1GB تقريبا يه کارت خوب و نسبتا قابل قبول واسه بازيهاي فعلي رو روي رزولوشن خيلي خوب و در مورد آينده هم ممکنه بازيهاي آينده رو روي بهترين رزولوشن جواب نده اما روي کيفيت متوسط حتما اجرا خواهد کرد. قيمتشم مناسبه.
خواهش مي کنم. بازم سوالي بود در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(لطفا به جاي تشکر در پستها از کليد تشکر استفاده کنيد. ممنون ميشم)

Bookmarks