اتفاقاً کاملاً واقف بودم به این موضوع جناب سجاد؛
به 4 دلیل، 780 تی آی رو ترجیح دادم:
1- ایشون کمی هم قصد گیم داشتن. باید انتخابی می کردیم که نه سیخ بسوزه، نه کباب.
2- ایشون کارشون بیشتر CPU Based بود تا GPU Based. اونقدرا هم به صورت تخصصی رو رندر GPU کارکرد ندارن که خیلی رو انتخابش حساس باشیم.
3- چند نفر از دوستان این کارت رو خریداری کرده بودن و در رندرینگ تست کردن. به بنده فرمودن بسیار کارت رضایت بخشی بود در رندرینگ تحت پردازنده و حتی رندرینگ گرافیکی، عالی و خیلی خوب که نه، اما بسیار رضایت بخش بود و از خریدمون راضی هستیم.
4- دمای پایین تر و خنک تر نسبت به تمامی کارت های صنعتی و حتی جی تی ایکس تیتان به واسطه ی غیررفرنس بودن کارت با خنک کننده ی انحصاری.
بنده ابتدا نظرم روی تیتان بود. اما از اونجایی که این کارت رفرنس هست و ممکنه از حیث دمای بالا با مشکل مواجه بشه + اینکه هسته ی کوداش با 780 تی آی برابر بود، لذا با در نظر گرفتن تمامی شرایط فوق الذکر، برترین انتخاب رو GTX 780 Ti دیدم از منظر و دیدگاه خودم.
یعنی این 4 تا استدلال رو تونستم برای این انتخاب پیدا کنم و در لیست گنجوندم.
البته ناگفته نماند که ابتدا نظرم بر خرید دو کارت گرافیک بود. یک کارت گرافیک کواردو و یک کارت گرافیک گیمینگ. بعد دیدم نه تنها هزینه افزایش پیدا می کنه، بلکه خیلی و آنچنان تفاوتی هم با تک کارت 780 تی آی که البته در آینده قابل SLI هم هست، نداره!
ایشون در نهایت کار و بدبینانه ترین حالت می کنن، امکان SLI کارت گرافیک براشون فراهم هست و می تونن SLI کنند.
تمام این موارد با در نظر گرفتن و بررسی شرایط ایشون، لیست مد نظرم رو ارائه دادم.
حالا به قول آقا شهریار؛ آیه نازل نشده که حتماً حتماً هر چی تو اون لیست هست رو خریداری کنن! :D ;)
صرفاً یک پیشنهاد هست و البته دست شما رو هم برای ارائه ی پیشنهادات خودتون با طناب نبستیم...
شما اگر نظر دیگه ای دارید، می تونید ارائه بدید...
من دیدگاهم رو گفتم خدمت ایشون. دیگه ریش و قیچی دست خودشونه...

Bookmarks