پاسخ: مشاوره خرید سیستم فوق حرفه ای جهت رندر در After Effect و Cinema4D
آقا حسام دستتون درد نکنه دیگه
آخه چرا باید همچین کاری کنم؟
دلیل تاخیر بنده در قرار داد با اسپانسرینگ هست که همچنین کش و قوص داره
یعنی من هزینه ای بابت سیستم نمیپردازم
من فقط Config میدم و سیستم تحویل میگیرم
ولی در قبالش باید کار قوی و با سرعت بالا تحویل بدم
از دوست خوبم مایا ورکینگ هم ممنونم بابت در اختیار گذاشتن مطالبشون
والا من تعجب میکنم که این گلپسرا هر وقت میخان سیستم برا رندر پیشنهاد بدن ، با اونکه میدونن سری Fire Pro و Quadro مخصوص این کاره ، بازم از گرافیک های ممولی پیشنهاد میدن که کارایی نسبت به قیمت اش تو این حوضه خیلی ضعیف تر از این مدلاشه
به نظر من گرافیک AMD FirePro W7000 که هم قیمت 780 ti هست (بین 3 تا 3.5 تومنه W7000) رو بگیری ، کارایی تو رندر غیر قابل قیاس با 780 ti داره
حالا نمیدونم این کارت تو ایران موجود باشه یانه . کلا کارتای سری Fire Pro و Quadro تو ایران خیلی کم یاب ان
اگه نتونستی گیر بیاریش ، کارت Nvidia Quadro K4000 رو بگیر
دیگه فک نکنم از 3 تومن بخای بیشتر خرج کنی برا گرافیک وگرنه کارت W9000 با قیمت حدودی بالای 12 تومن هست (که فک نکنم تو ایران باشه)
اگه نتونستی W7000 یا K4000 رو بگیری یا پیدا کنی ، کارت W5000 با قیمت 1700 که ضعیف تر از هر دوشونه رو بگیر (که این کارت باید گیر بیاد تو ایران)
اتفاقاً کاملاً واقف بودم به این موضوع جناب سجاد؛
به 4 دلیل، 780 تی آی رو ترجیح دادم:
1- ایشون کمی هم قصد گیم داشتن. باید انتخابی می کردیم که نه سیخ بسوزه، نه کباب.
2- ایشون کارشون بیشتر CPU Based بود تا GPU Based. اونقدرا هم به صورت تخصصی رو رندر GPU کارکرد ندارن که خیلی رو انتخابش حساس باشیم.
3- چند نفر از دوستان این کارت رو خریداری کرده بودن و در رندرینگ تست کردن. به بنده فرمودن بسیار کارت رضایت بخشی بود در رندرینگ تحت پردازنده و حتی رندرینگ گرافیکی، عالی و خیلی خوب که نه، اما بسیار رضایت بخش بود و از خریدمون راضی هستیم.
4- دمای پایین تر و خنک تر نسبت به تمامی کارت های صنعتی و حتی جی تی ایکس تیتان به واسطه ی غیررفرنس بودن کارت با خنک کننده ی انحصاری.
بنده ابتدا نظرم روی تیتان بود. اما از اونجایی که این کارت رفرنس هست و ممکنه از حیث دمای بالا با مشکل مواجه بشه + اینکه هسته ی کوداش با 780 تی آی برابر بود، لذا با در نظر گرفتن تمامی شرایط فوق الذکر، برترین انتخاب رو GTX 780 Ti دیدم از منظر و دیدگاه خودم.
یعنی این 4 تا استدلال رو تونستم برای این انتخاب پیدا کنم و در لیست گنجوندم.
البته ناگفته نماند که ابتدا نظرم بر خرید دو کارت گرافیک بود. یک کارت گرافیک کواردو و یک کارت گرافیک گیمینگ. بعد دیدم نه تنها هزینه افزایش پیدا می کنه، بلکه خیلی و آنچنان تفاوتی هم با تک کارت 780 تی آی که البته در آینده قابل SLI هم هست، نداره!
ایشون در نهایت کار و بدبینانه ترین حالت می کنن، امکان SLI کارت گرافیک براشون فراهم هست و می تونن SLI کنند.
تمام این موارد با در نظر گرفتن و بررسی شرایط ایشون، لیست مد نظرم رو ارائه دادم.
حالا به قول آقا شهریار؛ آیه نازل نشده که حتماً حتماً هر چی تو اون لیست هست رو خریداری کنن! :D ;)
صرفاً یک پیشنهاد هست و البته دست شما رو هم برای ارائه ی پیشنهادات خودتون با طناب نبستیم...
شما اگر نظر دیگه ای دارید، می تونید ارائه بدید...
من دیدگاهم رو گفتم خدمت ایشون. دیگه ریش و قیچی دست خودشونه...
اولی که گلپسر حسام ، خودش گفت برا اون نرم افزارها میخاد . ینی الان افترافکت و مایا و 3 دی مکس و سینما 4 دی ، به نظرت cpu بیس هه تا gpu ؟
میشه یه چن تا نرم افزار gpu بیس نام ببری؟
W7000 هم تو بازی ها حداقل حداقل در حد 260X عمل میکنه . پس تو بازی ها هم مشکلی نداره (در حد بازی معمولی)
سوم هم دوستان این کارت مخصوص رندر رو خریدن که اینو با اون مقایسه کنی؟ حداقل 5 برابر قدرت بیشتر تو رندرگیری داره
W7000 که موجود نیست عزیز من!!
ایشون اگر کارت رندر بخوان بخرن با بودجه ای که دارن، نهایتاً برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] می تونن خریداری کنن! (اگر موجود باشه!)
لذا ما کاری به W7000 نداریم که تو گیم چه بازدهی داره! چون اصلاً در بازار نیست و البته در مایا، ضعیف تر از کواردوی همسطح خودش بازدهی داره. (هر چند کم). لذا می گذاریمش کنار.
مایا و تری دیمکس دو نرم افزار تحت رندر CPU هستن که معمولاً از موتور VRay بهره می برند. افترافکت و سینما 4D تحت GPU.
بهتره که بی مهابا در مورد چیزی که مطمئن نیستید، اظهار نظر نکنید!!
اینها باشه خدمت شما تا تفاوت های کم دو کارت K4000 با 780 Ti رو ببینید:
بهره وری در کارت 780 تی آی به خوبی دیده میشه در این بنچمارک ها و نسبت قیمت به کاراییش با کارت K4000 اصلاً قابل مقایسه نیست!
هیچگونه شکی در برتری کواردو 4000K نسبت به GTX 780 Ti در رندرهای تحت GPU وجود نداره! اما به چه قیمتی؟! این مهمه.
این رو که همه می دونن بهتره و هنر نکردید که این موضوع رو خاطرنشان کردید به گونه ای که ما نسبت بهش واقف نیستیم!
ضمناً ناگفته نمونه که در بعضی از بنچمارک ها دیده شده که کارتی مثل K4000 عملاً در برابر GTX های High-End حرفی برای گفتن نداره! مخصوصاً کارت GTX 580!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در پایان باز هم میگم که من فقط نظرم رو دادم! ابداً آیه نازل نشده که ایشون هر چی من گفتم بخره. ابداً در جایگاهی نیستیم که بخوایم برای خریدار تعیین و تکلیف کنیم. فقط دیدگاه هامون رو بر اساس داشته ها و برداشت هامون ارائه می دیم.
شما مخالف 780 تی آی هستید، مشکلی نیست. نظرتون محترم هست کاملاً و لطف کردید از اینکه انتقاد کردید و این کارت رو قبو نداشتید. و اینکه ازتون خواهش می کنم تاپیک رو با بحث و جدل های طولانی و بی نتیجه، به حاشیه و جوسازی نبرید.
همه چیز گفته شده. حرفی برای گفتن باقی نمونده و هرگز شخصاً تمایلی به کل کل های سخت افزاری و طولانی کردن بحث ندارم. (حتی اگر شده کاملاً حق رو به شما بدم، اینکار رو می کنم صرف اینکه این تاپیک خیلی شلوغ نشه!)
این لینک ها هم باشه خدمت استارتر عزیز اگر احیاناً اطلاعات بیشتری از K4000 خواستن جهت خرید:
خوب منم گفتم که شاید موجود نباشه ، نمیدونم موجودی شو (اگه نبود K4000 رو بگیره بازم اگه نبود W5000 رو بگیره)
من منکر استفاده ی cpu تو این نرم افزارا نمیشم . صد البته cpu ی بسیار قدرتمندی لازمه (که گفتی) اما مهمتر از اون ، حتی تو نرم افزاری مثل 3d max و مایا ، گرافیک های سری quadro یا firepro حرف اول رو میزنن
گلپسر ، خودتم خوب میدونی سری quadro یا firepro قضیه شون به کل با گرافیک های عادی فرق داره
این لینکا رو میدی که ینی چی؟ ینی گرافیکای عادی رو با اینا مقایسه کنیم؟ یا این لینکا ، سرچ کردنشونو بلد نبودیم؟
مثلا میخای بگی که 780ti و K4000 که تقریبا هم قیمت ان ، چون 780 تی آی ، 2880 هسته ی cuda داره و اون 768 تا و اون یکی 336 گیگ پهنای باند شه و اون یکی 134 گیگ و جزئیات دیگه ... ، پس قدرت و کارایی 780 ti تو رندر و ... از K4000 خیلی بیشتره؟
خودتم خوب میدونی که رندر قضیه اش زمین تا آسمون با گرافیکای ممولی فرق داره . واسه همین تک و توک پیش میاد که سری firepro و quadro رو با سری gtx و radeon hd و کلا گرافیک های سری گیم مقایسه کنن. لینک میخای ، بیا این یکی رو نگا :
این سری گرافیکا تو بازی حداقل چن برابر گرافیکای ممولی ضعیف تر از اون رنج قیمتی شون عمل میکنن و چند برابر تو رندر قویتر از هم قیمت گرافیکای ممولی
من تا 10 برابر تست قویتر رو یه بار دیدم
بازم به من مربوط نیست
میخای ، بازم از این به بعد برا رندر ، گرافیکای عادی رو پیشنهاد بده.
من دیگه برا اثبات حرفام ، مدرک دیگه ای ندارم)
شما هنوز اصلاً متوجه عرایض بنده نشدید...!
چون خیلی قبل تر از شما به برتری کواردو 4000K نسبت به 780 تی آی اذعان داشتم و با دونستن این شرایط، مخصوصاً GTX 780 Ti پیشنهاد دادم!
به هر حال نظرتون کاملاً محترم هست.
موفق باشید./
سلام
اساتید گرام نظرشون رو در مورد قطعات اصلی این سیستم بدن. برای رندرینگ میخوام سریع عمل کنه
Cpu: 4930k
Ram: 32GB-corsair 2400
MB: asus p9x79 ws
h.d.d: corsair gs f240gb
vga: gtx 780 ti
قصد دارم وقتی قیمت k5000 هم مناسب شد اونو هم بخرم و با این sli کنم
ممنون میشم از نظراتتون
نقل قول:
سلام
اساتید گرام نظرشون رو در مورد قطعات اصلی این سیستم بدن. برای رندرینگ میخوام سریع عمل کنه
Cpu: 4930k
Ram: 32GB-corsair 2400
MB: asus p9x79 ws
h.d.d: corsair gs f240gb
vga: gtx 780 ti
قصد دارم وقتی قیمت k5000 هم مناسب شد اونو هم بخرم و با این sli کنم
ممنون میشم از نظراتتون
عالیه. حرفی برای گفتن باقی نمیذاره!
البته کارت K5000 با 780 تی آی اس ال ای نمیشه! جدا جدا کار می کنن!
نقل قول:
عالیه. حرفی برای گفتن باقی نمیذاره!
البته کارت K5000 با 780 تی آی اس ال ای نمیشه! جدا جدا کار می کنن!
میشه یکم در مورد sli برام توضیح بدید که کی میشه sli کرد؟
من هدف از این کار اینه که زمانی که سیستم به gpu نیاز داره از k5000 استفاده کنه , و برای قسمت پروسس آخر هم CUD های 780 که کلا سرعت بره بالا
یه سوال دیگه, مادربورد به نظرتون خوب میتونه ساپورت کنه و مچ بشه با بقیه؟ خودم بین این و یه مدل sabertooth شک دارم
خیلی ممنون از راهنماییتون