پاسخ: مشاوره خرید سیستم فوق حرفه ای جهت رندر در After Effect و Cinema4D
نقل قول:
میشه یکم در مورد sli برام توضیح بدید که کی میشه sli کرد؟
من هدف از این کار اینه که زمانی که سیستم به gpu نیاز داره از k5000 استفاده کنه , و برای قسمت پروسس آخر هم CUD های 780 که کلا سرعت بره بالا
یه سوال دیگه, مادربورد به نظرتون خوب میتونه ساپورت کنه و مچ بشه با بقیه؟ خودم بین این و یه مدل sabertooth شک دارم
خیلی ممنون از راهنماییتون
شما اگر اهل گیم نیستید، اصلاً نیازی به خرید GTX 780 نیست!
خود همون کارت مجهز به هسته ی کودا هست.
بله. بهترین مادربرد ممکن رو انتخاب کردید...
البته زمانی که قصد خرید دارید، 24 ساعت قبلش تاپیک ایجاد کنید جهت گفتگوی بیشتر. اینجا در تاپیک دیگران خلاف قوانین هست.
از الان زوده بخوایم گفتگو کنیم.
آقا امین ، این مادربرد از لحاظ کیفیتی و مدار تغذیه به نسبت سوکت 2011 ضعیفه . به نظرم بهتره از سوکت 1150 با یه cpu 4770K و یه مادربرد عالی بگیری ، و بجای کارکرد ضعیف 4770K به نسبت 4930K ، روی GPU از سری firepro یا کوادرو هزینه کنی که چندین برابر قدرتمندتر از cpu عمل میکنن
یا اگه هزینه ی بیشتری میکنی و مادربرد و صد البته گرافیک بهتری میخری ، سوکت 2011 به صرفه تره
پیشنهاد من مادربرد Gigabyte GA-Z87X-UD5H با قیمت 1 تومنه و اگه بیشتر میخای خرج کنی ، مادربرد Gigabyte GA-Z87X-OC Force با قیمت 1.55 تومنه و 4770K با قیمت 1.1 تومن و 2 تا رم 8 گیگ G.Skile TridentX DDR3 2666 به قیمت 900 تومن و یه گرافیک کوادرو (چون سری فایر پرو زیاد تو ایران نیست وگرنه W7000 اش خیلی خوب بود) به نسبت هزینه ای که میکنی مثلا همین K500 رو با قیمت 7.3 تومن یا اگه بیشتر هزینه میکنی ، ببین بالاتر از این مثل گرافیک K6000 هست یا نه تو بازار و اونو بگیر
رم هم 16 گیگ برا سنگین ترین نرم افزارا کفایت میکنه . حالا خاستی بیشتر هزینه کنی ، 4 تا 8 بگیر که بشه 32 (به نظر من لازم نیست این هزینه) . و اینکه بالای باس 2666 فک نکنم تو ایران موجود باشه . بچرخ اگه بود ، همین برند باس 3000 شو بگیر
ارزون نمیشه . تا چن سال دیگه :lol: اگه گرافیک برات گرونه مدلای پایین ترشو مثلا K4000 رو با قیمت 3 و یا K2000 رو با قیمت 1.6 تومن بگیر
780 ti هم اصلا به درد رندر نمیخوره و اکیدا میگم از این گرافیک ها تو رندر استفاده نکن
به نظر من هم پیشنهاد سجاد خوبه . البته نظرم بیشتر روی پردازنده های هاسول ریفرش و سری 9 مادربردی های گیگابایت هست .
نقل قول:
آقا امین ، این مادربرد از لحاظ کیفیتی و مدار تغذیه به نسبت سوکت 2011 ضعیفه . به نظرم بهتره از سوکت 1150 با یه cpu 4770K و یه مادربرد عالی بگیری ، و بجای کارکرد ضعیف 4770K به نسبت 4930K ، روی GPU از سری firepro یا کوادرو هزینه کنی که چندین برابر قدرتمندتر از cpu عمل میکنن
یا اگه هزینه ی بیشتری میکنی و مادربرد و صد البته گرافیک بهتری میخری ، سوکت 2011 به صرفه تره
پیشنهاد من مادربرد Gigabyte GA-Z87X-UD5H با قیمت 1 تومنه و اگه بیشتر میخای خرج کنی ، مادربرد Gigabyte GA-Z87X-OC Force با قیمت 1.55 تومنه و 4770K با قیمت 1.1 تومن و 2 تا رم 8 گیگ G.Skile TridentX DDR3 2666 به قیمت 900 تومن و یه گرافیک کوادرو (چون سری فایر پرو زیاد تو ایران نیست وگرنه W7000 اش خیلی خوب بود) به نسبت هزینه ای که میکنی مثلا همین K500 رو با قیمت 7.3 تومن یا اگه بیشتر هزینه میکنی ، ببین بالاتر از این مثل گرافیک K6000 هست یا نه تو بازار و اونو بگیر
رم هم 16 گیگ برا سنگین ترین نرم افزارا کفایت میکنه . حالا خاستی بیشتر هزینه کنی ، 4 تا 8 بگیر که بشه 32 (به نظر من لازم نیست این هزینه) . و اینکه بالای باس 2666 فک نکنم تو ایران موجود باشه . بچرخ اگه بود ، همین برند باس 3000 شو بگیر
ارزون نمیشه . تا چن سال دیگه :lol: اگه گرافیک برات گرونه مدلای پایین ترشو مثلا K4000 رو با قیمت 3 و یا K2000 رو با قیمت 1.6 تومن بگیر
780 ti هم اصلا به درد رندر نمیخوره و اکیدا میگم از این گرافیک ها تو رندر استفاده نکن
سلام
ممنون از راهنماییت آقا سجاد
من والا تو یه چیز موندم، تا چند ماه پیش یه شخصی به نام اندرو کارمر( که یکی از خفن ترین آدم ها توی افتر ایفکت و 3دی مکسه) از gtx 690 استفاده میکرده و تو فروم ها این رو پیشنهاد میداد به بقیه، حالاسوال اینه اگه خوب نیست چطوری باهاش کار میکرده
یه نکنه دیگه هم من بهش برخوردم، تو مشخصات سی پی یو میگشتم و متوجه شدم رم تا باس 1866 ساپورت میکنه، شما به نظرتون درست متوجه شدم؟
(4930k)
Memory Specifications |
Max Memory Size (dependent on memory type) |
64 GB |
Memory Types |
DDR3-1333/1600/1866 |
# of Memory Channels |
4 |
Max Memory Bandwidth |
59.7 GB/s |
گرافیک های سری geforce برا بازی طراحی شدن و سری کوادرو و فایرپرو واسه رندرینگ و پردازش های سنگین. همونطور که قدرت شون تو بازی خیلی با هم فرق داره ، تو رندر هم همینطوره
درباره ی این قضیه تو انجمن ها (این انجمن منظورم نیست) بحث شد.
اون باس هم بدون اورکلاک حرفت درسته وگرنه با اورکلاک 4930 تا باس 2400 رو ساپورت میکنه