سلام محسن جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقت این است که تفاوت 1 میلی ثانیه زمان پاسخگوئی خاکستری به خاکستری که توسط کمپانیها اعلام میشود تقریبا هیچ ارزش واقعی ندارد
چون واحد خاکستری به خاکستری یک واحد من درآوردی از طرف این شرکتهاست
ولی خوشبختانه چون همه برندها ( تا اونجا که اصلاع دارم ) از همین واحد gtog استفاده میکنند از روی این عدد میتوان حدود واحد اصلی سیاه تا سیاه و تاخیر پاسخدهی ( که atrafnet گرامی هم اشاره فرمودند ) را حدس زد
مانیتوری که دارای 5ms gtg است معمولا زمان تاخیر btb بالای 20 میلی ثانیه و زمان تاخیر بالای 30 میلی ثانیه است و در دنیای واقعی این باعث لگ توی بازی میشه
ولی باز معمولا مانیتور با زمان تاخیر gtg یک یا دو میلی ثانیه دارای btb و زمان تاخیر زیر 20 میلی ثانیه است که برای بازی مناسب تر هستند
پینوشت 1 : در این چند سالی که عضو این فروم هستم همیشه به دنبال یادگیری از دوستانی مانند شما بودم و هنوز هم هستم
امیدوارم تعداد دوستانی مانند شما و آقا رامین در فروم بیشتر بشه تا شاهد پستهای با مشخصات، قیمت و کیفیت بالا باشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks