سلام دوستان لطفا کمک کنید میخوام یک سیستم باشه با زولوشن 900p یا 1080p بازیها را با 60 فریم با گرافیک Hight اجرا کنه قیمتش هم بین 3 تا 4 میلیون بشه. امکان داره اینطور چیزی؟
با مانیتور باشه هاردیسکت داخلی هم 3 یا 4 ترا باشه.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان لطفا کمک کنید میخوام یک سیستم باشه با زولوشن 900p یا 1080p بازیها را با 60 فریم با گرافیک Hight اجرا کنه قیمتش هم بین 3 تا 4 میلیون بشه. امکان داره اینطور چیزی؟
با مانیتور باشه هاردیسکت داخلی هم 3 یا 4 ترا باشه.
آخرین ویرایش توسط Cimorq در تاریخ 08-06-17 انجام شده است
|
|
سلام
سیستم پیشنهادی من
LG 24MP68VQ * 700 000
Intel Core i5-7500 Kaby Lake * 755 000
GIGABYTE B250M-HD3 * 420 000
Geil Evo Forza DC 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 * 460 000
MSI GTX 1060 ARMOR 2X OCV1 6GB GDDR5 * 1 160 000
GREEN GP650A-UK 80Plus Gold * 310 000
WD Blue 2TB 64MB WD20EZRZ * 285 000
GREEN Z+ Grand Black * 130 000
بعدا یک ssd هم تهیه کن
فقط دقت کن که اینترنتی خرید نکنی چون هم قیمت ها بالاتر از بازاره هم اینکه معلوم نیست قطعه ای که بهت میفروشن قبلا رو سیستم دیگه ای استفاده شده یا نه مثلا 1 یا 2 روز البته اگه بخواهی خودشون برات اسمبل کنن
اگر هم برات بخوان ارسال کنن بعد شما باید یه پول اسمبل اضافی هم بدی در حالی که اگه از اول خودت از یک فروشنده معتبر تو بازار خرید کنی هم قیمت ها رو واقعی برات در نظر می گیره و هم قیمت کمی رو اسمبل می گیره و کلا تخفیف خوبی هم بهت میده و هم یک آشنایی پیدا می کنی که اگه نیاز شد کیس رو ببری پیشش و هم موقع بستن سیستم خودت هم حضور داری
در خرید آنلاین اگه مشکلی برات به وجود بیاد هم وقت شما گرفته می شه و هم هزینه های ارسال و دریافت اضافه باید بدی
من اینا رو خودم تجربه کردم
اگه شهرستان زندگی می کنی و اونجا این قطعات رو ندارن پس مجبوری که آنلاین خرید کنی ولی گفتم حواست باشه
آخرین ویرایش توسط ramin1000 در تاریخ 08-06-17 انجام شده است
AtrafNET (09-06-17), Cimorq (09-06-17), gigabyte2017 (08-06-17), nima_hl (08-06-17)
بله میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cimorq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من، این سیستم مناسب کار شما هست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات :کد:http://s8.picofile.com/file/8297197084/Gaming_pc_Monitor_4000.png
مشخصات :کد:MSI B350M MORTAR AM4 B350 Mainboard AMD Ryzen 5 1400 AM4 Processor Geil Evo Potenza 8GB 4GBx2 2400Mhz CL16 DDR4 GALAX GTX 1060 OC 6GB GDDR5 GREEN GP550A-UK 80Plus Gold PSU BenQ GW2270H 22Inch VA LED Monitor WD Blue 4TB 64MB Buffer HDD GREEN Z+ Grand White Mid-Tower Case GREEN GF120FSB Case Fan x2
- سی پی یو 4 هسته، 8 رشته ای
- گرافیک GTX 1060 6GB
- رم 8گیگابایت دول چنل
- هارد 4ترابایت
- کیس شیشه ای
- مانیتور 1920x1080 (لینک نقد و بررسی)
قیمت کل: 4 میلیون و 18هزار تومان.
همه قطعات در لیون موجود هستند و همگی بیش از 2سال گارانتی دارند.
پیشنهاد میکنم سر فرصت، SSD بخرید و Ramـها رو افزایش بدید به 16گیگابایت. در حال حاظر مشکلی نخواهید داشت با 8گیگ تمام بازی ها بدون مشکل اجرا خواهند شد،برای دو سال دیگه شاید رم بیشتر، لازم بشه.
2عدد فن که سفارش دادیم رو در جلوی کیس قرار بدید، یکی رو به روی گرافیک قرار بگیره و یکی رو به روی سی پی یو، هوا رو از بیرون به داخلِ کیس بکشن، دلیلش اینه فاصله جلوی کیس تا سی پی یو و گرافیک کمی زیاد هستش و بهتره هوای خنکِ بیشتری بهشون برسه. یک فن خروجی هم هست که کافیه.
انشالله خرید خوبی داشته باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط TechBaMohsen در تاریخ 08-06-17 انجام شده است
Cimorq (09-06-17), DOOM999 (09-06-17), gigabyte2017 (08-06-17), nima_hl (08-06-17)
سلام
با تشکر از دوستان بابت پیشنهاداتشون، بنظرم دوستان به کاربری گیمینگ کم توجه فرمودند و مانیتورهائی که پیشنهاد دادند دارای زمان تاخیر 5 میلی ثانیه است که برای بازی خیلی باحال نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این رنج قیمت که دوستان پیشنهاد دادند مانیتور ایسوس VX228H به قیمت حدود 760 تومن بنظرم برای گیم گزینه مناسب تریه
اگر بنده میخواستم سیستم گیمینگ جمع کنم با این وضعیت قیمتها یک سری قطعات را دست دوم تهیه میکردم تا بودجه برای سایر قطعات باقی بمونه
برای مثال پردازنده xeon x3440 دارای 4 هسته و 8 ترد با قابلیت آورکلاک بالاست
این پردازنده با یک مادربرد p55 یا h55 به قیمت زیر 400 تومان در بازار قابل تهیه است
16 گیگابایت رم ddr3 هم حدود 150 تومن قیمت داره
برای اینکه در بازی لگ نداشته باشید باید بازی در فریم ریت بالای 60 فریم اجرا بشه ( فریم ریت بالای 45 عملا برای چشم انسان قابل تشخیص نیست )
گرافیک 1060 هم بنظرم انتخاب خوبیه و بیشتر از آن برای بازی در 1080p لازم نیست
مانیتور 2 میلی ثانیه مثل p23700 به صورت دست دوم به قیمت حدود 300 تومن در بازار میتونید تهیه کنید
با این نسخه من پیش برید با 2-3 تومن میتونید یه سیستم گیمینگ توپ داشته باشید
1-2 سال دیگه هم با 1-2 تومن یه آپگرید میکنید میرید برای 2-3 سال بعد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cimorq (09-06-17), DOOM999 (09-06-17), TechBaMohsen (08-06-17)
پس احتمالا سایت benq بیماره تو سایت رسمیش زده 5 میلی ثانیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BenQ GW2270H VA LED Eye-care Monitor | BenQ United Kingdom
Response Time(Tr+Tf) typ. 5ms (GTG)
|
|
جناب، اون 1میلی ثانیه ریسپانس تایم واقعا تاثیر گذار هست؟ این جمله سوالی بود، نه طعنه ای.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تاپیک رسمی در تفاوت 5میلی ثانیه مانیتور به 2میلی ثانیه ریسپانس تایم داشتید، برای بنده قرار بدید، بخونم ببینم واقعا اونقدر تفاوت هست؟ چون موقع قرار دادن مانیتور حواسم بود ریسپانس تایمش 5میلی ثانیه باشه، همینقدر کافیه برای مانیتور 60هرتز.
برای یک مانیتور 60هرتز،ریسپانس زیر 8 میلی ثانیه، ایده آل هستش. و پایینتر از این تفاوت واقعا مشخص نیست.
دلیلش هم بسیار ساده است، مانیتور 60 هرتز، هر 16.7 میلی ثانیه یک فریم نمایش میده، از روشن به خاموش و از خاموش به روشن برای هر بیت رنگ باعث میشه حداکثر 16.7/2 = حدود 8.3میلی ثانیه ریسپانس تایم، براش کافی باشه.
حالا میخواد از مشکی تا سفید رو در عرض 2میلی ثانیه رنگ عوض کنه یا در عرض 5 میلی ثانیه، چه فرقی میکنه.....
ویدئویی در این ارتباط:
https://www.youtube.com/watch?v=ER1YV42iqrE
بعد از پاس کردن ریسپانس تایم در بازه ی ایده آل، چیزیکه برای گیم مهمه، دیسپلی لگ یا اینپوت لگ هستش نه ریسپانس تایم.
که برای هر مانیتور متفاوته ولی عموما مانیتور های جدیدتر، اینپوت لگ پایینتری دارند.
توضیحاتی در این ارتباط:
https://displaylag.com/exposed-input...response-time/
=========
در ارتباط با 45 فریم تا 60 فریم، جناب برای چشم انسان قادر به تشخیصش هست، فارغ از تئوری هایی که بیان میشه که (چشم انسان نمیتونه فلان رو ببینه و .....)
در این ارتباط چند ویدیو هستش که اگر دوست داشتید نگاه کنید :
ویدئویی در این ارتباط:
https://www.youtube.com/watch?v=a2IF9ZPwgDM
=========
آقا نیما، قصد من، بحث علمی هستش.
موفق و سلامت باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام محسن جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقت این است که تفاوت 1 میلی ثانیه زمان پاسخگوئی خاکستری به خاکستری که توسط کمپانیها اعلام میشود تقریبا هیچ ارزش واقعی ندارد
چون واحد خاکستری به خاکستری یک واحد من درآوردی از طرف این شرکتهاست
ولی خوشبختانه چون همه برندها ( تا اونجا که اصلاع دارم ) از همین واحد gtog استفاده میکنند از روی این عدد میتوان حدود واحد اصلی سیاه تا سیاه و تاخیر پاسخدهی ( که atrafnet گرامی هم اشاره فرمودند ) را حدس زد
مانیتوری که دارای 5ms gtg است معمولا زمان تاخیر btb بالای 20 میلی ثانیه و زمان تاخیر بالای 30 میلی ثانیه است و در دنیای واقعی این باعث لگ توی بازی میشه
ولی باز معمولا مانیتور با زمان تاخیر gtg یک یا دو میلی ثانیه دارای btb و زمان تاخیر زیر 20 میلی ثانیه است که برای بازی مناسب تر هستند
پینوشت 1 : در این چند سالی که عضو این فروم هستم همیشه به دنبال یادگیری از دوستانی مانند شما بودم و هنوز هم هستم
امیدوارم تعداد دوستانی مانند شما و آقا رامین در فروم بیشتر بشه تا شاهد پستهای با مشخصات، قیمت و کیفیت بالا باشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AtrafNET (09-06-17), Cimorq (09-06-17), ramin1000 (09-06-17), TechBaMohsen (09-06-17)
بله 5 میلی ثانیه . سایتی که از روش دیدم اشتباه کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 میلی ثانیه GTG هم مشکلی پیش نمیاره
فکر نمیکنم خرید قطعات 1156 مربوط به سال 2010 موضوعیتی داشته باشه .
مونیتور میتونند این را تهیه کنند
LG 24M47VQ-P 24Inch TN 2ms
AtrafNET (09-06-17), Cimorq (09-06-17), DOOM999 (09-06-17), TechBaMohsen (09-06-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام
مانیتور ASUS VX228H 22inch ببینید به نظرتون چطوره Response Time اش طبق گفته خودش از Gray به Gray یک میلی ثانیه است.
ولی توجه داشته باشید یه مانیتور گیمینگ صرفاً زمان پاسخدهی اش نیست که گیمینگ و گرون قیمتش میکنه بلکه هر برند و شرکتی معمولاً علاوه بر موارد استاندارد خود مانیتور فناوری های اختصاصی دیگه ای هم تو ساختش استفاده میکنن و بیشتر هم تو تبلیغاتشون روی اون فناوری ها مانور میدن تا زمان پاسخدهی مثل فناوری های محافظت از چشم برای گیمر هایی که ساعات زیادی رو پای سیستم هستن، محافظت از پرش های تصویر، استفاده از G-Sync انویدیا یا FreeSync ای ام دی، امکان تغییر زاویه راحت مانیتور، کم مصرف بودن و عدم تولید دمای آزار دهنده چشم و.... برای همین میگم معیار های دیگه هم باید توجه داشته باشید.
واقعاً زمان پاسخ دهی 5 میلی ثانیه با 2 میلی ثانیه با چشم انسان قابل تشخیص نیست شما اکشن ترین و پر فریم ترین بازی ها هم اجرا کنید نمی تونید این زمان رو با چشم تشخیص بدید.
زمان پاسخدهی مانیتور تنها زمانی مهم میشه که بخواین بازی های اکشن و پر هیجان رو به صورت آنلاین با اینترنت داغون ایران انجام بدید اون موقع است که یه فریم هم براتون یه فریم میشه و ارزش 1 میلی ثانیه هم بالا میره.
اما وقتی ما کشور تحریم و بدون کپی رایت هستیم که اکثرمون آفلاین و کرک شده بازی میکنیم و همچنین هیچ یک از ISP های ما PingTime خوبی هم ندارن که بخوایم بازی ارجینال بخریم و آنلاین بازی کنیم چرا باید بین 2 یا 5 میلی ثانیه نگران باشیم؟
چطور پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان و کلاً کنسول های غول رو تو تلویزیون ها که معمولاً اکثرشون حداقل 14 - 15 میلی ثانیه تاخیر پاسخدهی دارن بازی میکنن پس مطمئن باشید تمامی بازی های جدید رو چه در 2 میلی ثانیه تاخیر و چه در 5 میلی ثانیه بدون هیچ اشکال و تفاوتی که بتونه چشم انسان تشخیص بده بازی میکنید و حالشو می برید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cimorq (09-06-17), nima_hl (09-06-17), ramin1000 (09-06-17), TechBaMohsen (09-06-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks