سلام میخوام یک سیستم کامل جهت گیم ببندم که با مانیتورو اسمبلش برام بیشتر از چهار میلیون درنیاد .تو فول اچ دی بترکونم مانیتور مدنظرم هم Samsung C27F390 27Inch 4ms FreeSync هست
سلام میخوام یک سیستم کامل جهت گیم ببندم که با مانیتورو اسمبلش برام بیشتر از چهار میلیون درنیاد .تو فول اچ دی بترکونم مانیتور مدنظرم هم Samsung C27F390 27Inch 4ms FreeSync هست
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
قیمت این مانیتور بالا هست واسه چی میخوای انقدر واسه مانیتور هزینه کنی از پولتم دیگ چیزی نمیمونه بخوای سیستم گیمینگ ببندی
این پیبشنهاد منه
GIGABYTE H110M-S2PT LGA1151 H110 Mainboard
Intel i5-6400 cpu
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz ram
WD Black 1TB 64MB Buffer hard disk
TSCO TC VA 4612 Case
Cooler Master B700 Power
کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RX 470
ASUS VS247H 24Inch Monitor
Samsung SH-224GB SATA DVD RW
اسمبل این سیستم هم حول و حوش 50 تا70
یه دوسه تا فن 120 هم بگیر
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 26-01-17 انجام شده است
AMD>INTEL (26-01-17)
سیستم دوستمون خوبه ولی چند اصلاح نیاز دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد سیگیت قیمتش مناسبتره
رم باس 2400 هم روی این برد جواب نمیده پس kingston value bus 2133 cl15 بگیرید دو عدد 8 گیگ
پاور هم b600 کولر مستر کافیه
کیس هم استاندارد بگیرید GREEN Z+ Grand Black
یک خنک پردازنده نوتوس 100 لازمه برای گیمینگ
DOOM999 (27-01-17)
خیلی ممنون کارت گرافیک نظر شما چیه 1060 بگیرم یا 470 یا 1050 TIبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کیس هم اگه میشه نظرتونو بگید RaidMax Vampire Black
قیمتش خیلی زیاد ولی چشمو گرفته استاندارده
مانیتور میخوام بالای 27 اینچ باشه .پاورهم یه مقدار بالا ننوشتید 700 وات خیلی زیاد نیست.هارد و dvd رایتر هم دارم
آخرین ویرایش توسط abbas2501 در تاریخ 26-01-17 انجام شده است
مانیتور اینو بگیر BenQ EW2750ZL Monitorبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbas2501 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورهم اینو بگیرCooler Master B600 Ver.2
نترس برادر پاور جای دوری نمیره یه مقدار بالاتر باشه بهتره .اگه نمیخای پول بدی برو تسکو 200 واتی بگیر50تومن پدر سیستمت دربیاد
|
|
اقا نارحت نشو من راستی یادم رفت کارت گرافیک amd پرمصرفه نمیشه NVidia gtxمعرفی کنید .فقط قیمت کل اجناس از چهارمیلیون بیشتر نشه.مانیتور BenQ اسمشو نشنیدم متفرقست یا خوبه
نه داداش مگه به من توهین کردی آخه بلا نسبت شما ملت فکر میکنن پاور نقش گل باقالی رو تو سیستم بازی میکنه .پاور نقش حیاتی داره اگه یه روزی شما مثلا یه کارت گرافیکی خواستی عوض کنی دستگاهی وصل کنی کارت صدایی وصل کنی پاور میره زیر بار حالا اگه نکشه پدر همه قطعات از جمله مادربورد و گرافیک درمیاد .کارتای جدید amd کم مصرف همون خوبه که معرفی کردم ولی اگه مسر هستی انویدیا بگیری GALAX GTX 1060 6GB بگیر.بنکیو کمپانی معتبریه همه مخصوصا گیمرا میشناسنش .
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 26-01-17 انجام شده است
خیلی ممنون از کجا قیمت هارو دربیارم بعضی از جنسا مثل اون پاوری که نوشتید b600 واته نیست تو سایتا
AMD>INTEL (26-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks