Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi
میتونی جایگزین ولی تفاوت خیلی نیست . باز میل خودت هست .
رم رو میتونی با g.skill عوض کنی مشکلی ندارد و به خوبی با این مادربرد سازگاره
همون x3 viper gaming مورد مناسبیه.
سلام
ممنون از اینکه در تایپک رم و cpu کمک کردید چون درباره کلیات سیستم سوال دارم در" مشاوره برای خرید سیستم کامل" ایجاد کردم که با قوانین انجمن به مشکل نخوره
با کمک آقای امید (AMD>INTEL) به سیستم زیر رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i7-5820K
Gigabyte GA-X99-UD4P
or
Gigabyte GA-X99-UD5 wifi
or
Gigabyte GA-X99-UD4P
*Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 2400MHz CL16 2
or
*Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz CL14 2
or
*Gskill Ripjaws 4 8GB 2400MHz DDR 4 cL15 2
VGA Gigabyte R7 360 OC 2GB
CPU Cooler: Deepcool Frostwin V2
POWER Cooler Master Vanguard 650W Gold
or
POWER Cooler Master Vanguard 750W Gold
CASE Green X+ Eagle Gaming
or
CASE Green X3+ Viperud4P E-ATX Form Factor
دیروز بازار رفتم چند تا سوال پیش اومد
1) مادر برد GA-X99-UD5 wifi وGigabyte GA-X99-UD4 با هم اختلاف قیمتی کمی دارن میدونم رقم بعد UD هر چه بیشتر باشه نشانه با کیفیت تر بودن هست حرف P برای UD4P برای چیست ( رم سه کاناله هست درسته ) / مقایسه سایت motherboards.specout.com به" ud4 امتیاز 99 داده و قیمت 417 دلار" و " ud5 wifi امتیاز 91 و قیمت 317 دلار" توی ریز مشخصات مثل دوتا lan و wifi برتری با ud5 کیفیت اجزا مثل خازن وبورد و... که ظاهرا با بیشتر بودن شماره با ud5 / و در نهایت کدام توصیه میکنید میخوام از چهار کانال رم در آینده استفاده کنم
2) اکثر فروشنده ها بجای کروشیال و کرسیر مدل جی اسکیل پیشنهاد میدادند تفاوت رم ها چقدر هست الویت از نظر کیفیت لطفا ذکر کنید / به گفته فروشنده ها مدل کروشیال وجی اسکیل کیفیت نزدیکی دارن با توجه به تایمینگ جی اسکیل بخرم گارنتی هر دو هم آواژنگ هست
3) کیس CASE Green X+ Eagle Gaming از مادربرد E-ATX Form Factor پشتپبانی نمیکنه مدل CASE green x3+ viper پیدا کردم تو بازار با قیمت 275 بود / (مدل معرفی شده آقا امید ud4P فرمش E-ATX و اندازه کیس ATX اینا به هم میخورن )
ud4 ATX Form Factor
ud5 E-ATX Form Factorنقش کیس چقدر مهمه ارزش هزینه بیشتر داره / مدل دیگه که با قیمت کمتر و از E-ATX Form Factor پشتیبانی کنه لطفا معرفی کنید
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط jafari17 در تاریخ 28-12-15 انجام شده است
|
|
Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi
میتونی جایگزین ولی تفاوت خیلی نیست . باز میل خودت هست .
رم رو میتونی با g.skill عوض کنی مشکلی ندارد و به خوبی با این مادربرد سازگاره
همون x3 viper gaming مورد مناسبیه.
ace pick (28-12-15), jafari17 (28-12-15), M3RS4D 50062 (28-12-15), SajjadKhati (28-12-15)
منم نظر بدم؟ (با احترام به پیشنهاد استاد امید)
به نظرم سیستم با چیپست X99 برای برنامه نویسی بسیار هزینه ای اضافی و بدون استفاده و بدون کاربردی هست
دیگه پیشرفته ترین و سنگین ترین و جامع ترین نرم افزار برنامه نویسی دنیا visual studio هه که حتی i7 هم براش نیازی نیست و یه پردازنده ی i5 دسکتاپی با رم 8 گیگ هم کاملا از پسش برمیاد
اساسا برنامه نویسی نیاز به سیستم پیشرفته نداره و تنها چیز مهم براش پردازنده و اندکی رم هست که همونطور که گفتم تا سال ها یه پردازنده ی i5 از پسش برمیاد
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب منظور من نسبی بودن مزیت هست مثلا ud4 با فرم atx با کیس 120 هزار تومنی یک فن و ud5 با کیس 275 تومنی 3فن 120 و یک فن بزرگتر و ابعاد نسبتا بزرگ تر اختلاف قیمتی حدود 150 هزار تومنی داره / تاثیرش ملموس هست خنک تر بودن برای عمر بشتر و اخلال در کارهای سنگین (یکم بیشتر توضیح میدین ممنون میشم )
یک سوال عجیب دارم !
دوتا از فروشنده پیشنهاد دادن برای رم پک چهار رم هشت گیگی باز کنن و 2 تا 8 گیگ بدن میگفتن اگه بعدا بخوای از چهار کانال رم استفاده کنی چون شماره سری 2X8 با 4X8 فرق داره کارایی میاد پائین واقعا اینطوری هست (یعنی میشه دوتا 2X8 در اسلایت چهار کاناله ولی روش فروشنده در نهایت میشه یک 4X8 با شماره سری یکسان )
من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم دوستم میگه ضرر نداره دوتا از پک چهار تای بگیر، ولی نمشیه از نو بودن مطمئن شد
ببخشید سوال زیاد میپرسم امروز احتمالا برم برای خرید میخوام مطمئن باشم فروشنده چیزای میگن دودل میشم
ببخشید اینطوری میگم . اگر میخواستید حرف فروشنده ها گوش بدید . نیازی به مشاوره نبود . فروشنده به فکر شما نیست اون میخواد قطعه ای که موجود داره و براش سود داره بفروشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jafari17 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم ترکیب پیشنهادیم مناسبه . هزینه بیشتر اصلا لزومی نداره
این سری از رم چهار کاناله بهره میبره وقتی از دو رم استفاده کنی از حداکثر بازدهی این پلتفرم استفاده نمیشه .
jafari17 (28-12-15), M3RS4D 50062 (28-12-15)
البته من چون تیتر بود ناقص نوشتم استفاده منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای کارهای برنامه نویسی وب، بیگ دیتا، هدوب وvirtualization هست تو این اینجا آقا امید کمک کردن منم خودم تحقیق بیشتر در مورد cpu و مادربرد شرکت و مدل مناسب معرفی کردن منم به نتایج ایشون رسیدم
AMD>INTEL (28-12-15), M3RS4D 50062 (28-12-15), SajjadKhati (28-12-15)
|
|
شما که چیز بدی نگفتین احتیاج به ببخشید باشه پس رم 2X8 بگیرم و یک دو ماه دیگه یه 2X8 دیگه من قطعا از تمام چهار کانال استفاده میکنم فقط بحث سری بود که شما این قضیه منتفی کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم از سوالم بی حوصله شدین ولی لطفا در مورد کیس و مادربرد atx و یا کیس و مادربرد e-atx سوال بالا جواب میدید
خیلی لطف می کنید جواب بدیدخوب منظور من نسبی بودن مزیت هست مثلا ud4 با فرم atx با کیس 120 هزار تومنی یک فن و ud5 با کیس 275 تومنی 3فن 120 و یک فن بزرگتر و ابعاد نسبتا بزرگ تر اختلاف قیمتی حدود 150 هزار تومنی داره / تاثیرش ملموس هست خنک تر بودن برای عمر بشتر و اخلال در کارهای سنگین (یکم بیشتر توضیح میدین ممنون میشم )
تاثیرداره مخصوصا اگر سیستم مدت زیادی مشغول به کار باشه و کارهای سنگین انجام میدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jafari17 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
jafari17 (28-12-15), M3RS4D 50062 (28-12-15)
دیروز آموزش نصب قطعات دیدم در مورد کولر CPU سوال دارم
با نصب CPU Cooler: Deepcool Frostwin V2 میشه از همه اسلات های رم استفاده کرد فن خیلی پایین هست تو سایت فاصله 30 میلی متر زده اگه نمیشه از همه اسلات استفاده کرد لطفا یک مدل با ارتفاع بلند تر و حدود همین قیمت لطفا معرفی کنید کیس هم CASE Green X3+ Viper مادربرد GA-X99-UD5 wifi انتخاب کردم
اگر همین مدل میشه از همه اسلایت رم استفاده کرد یه چند تا سوال درباره Deepcool Frostwin V2 دارم
این کولینگ جزو سبک وزن هست یا سنگین وزن 702 گرم
نکته مثبت این کولینگ تماس مستقیم پایپ های مسی با سطح cpu هست
ظاهرا بخاطر تماس پایلت مسی صاف نیست باید از خمیر سلیکون خوبی استفاده کرد
با سرچ داخل انجمن خمیر سیلیکون thermal right chill factor 3 به دوستان پیشنهاد شده بود هنوز مناسب یا جایگزین خوبی با حدود قیمتی 20 تا 30 لطفا معرفی کنید
آخرین ویرایش توسط jafari17 در تاریخ 30-12-15 انجام شده است
Cooler Master Hyper 212 EVOبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jafari17 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
jafari17 (30-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks