سلام
ممنون از اینکه در تایپک رم و cpu کمک کردید چون درباره کلیات سیستم سوال دارم در" مشاوره برای خرید سیستم کامل" ایجاد کردم که با قوانین انجمن به مشکل نخوره
با کمک آقای امید (AMD>INTEL) به سیستم زیر رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i7-5820K
Gigabyte GA-X99-UD4P
or
Gigabyte GA-X99-UD5 wifi
or
Gigabyte GA-X99-UD4P
*Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 2400MHz CL16 2
or
*Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz CL14 2
or
*Gskill Ripjaws 4 8GB 2400MHz DDR 4 cL15 2
VGA Gigabyte R7 360 OC 2GB
CPU Cooler: Deepcool Frostwin V2
POWER Cooler Master Vanguard 650W Gold
or
POWER Cooler Master Vanguard 750W Gold
CASE Green X+ Eagle Gaming
or
CASE Green X3+ Viperud4P E-ATX Form Factor
دیروز بازار رفتم چند تا سوال پیش اومد
1) مادر برد GA-X99-UD5 wifi وGigabyte GA-X99-UD4 با هم اختلاف قیمتی کمی دارن میدونم رقم بعد UD هر چه بیشتر باشه نشانه با کیفیت تر بودن هست حرف P برای UD4P برای چیست ( رم سه کاناله هست درسته ) / مقایسه سایت motherboards.specout.com به" ud4 امتیاز 99 داده و قیمت 417 دلار" و " ud5 wifi امتیاز 91 و قیمت 317 دلار" توی ریز مشخصات مثل دوتا lan و wifi برتری با ud5 کیفیت اجزا مثل خازن وبورد و... که ظاهرا با بیشتر بودن شماره با ud5 / و در نهایت کدام توصیه میکنید میخوام از چهار کانال رم در آینده استفاده کنم
2) اکثر فروشنده ها بجای کروشیال و کرسیر مدل جی اسکیل پیشنهاد میدادند تفاوت رم ها چقدر هست الویت از نظر کیفیت لطفا ذکر کنید / به گفته فروشنده ها مدل کروشیال وجی اسکیل کیفیت نزدیکی دارن با توجه به تایمینگ جی اسکیل بخرم گارنتی هر دو هم آواژنگ هست
3) کیس CASE Green X+ Eagle Gaming از مادربرد E-ATX Form Factor پشتپبانی نمیکنه مدل CASE green x3+ viper پیدا کردم تو بازار با قیمت 275 بود / (مدل معرفی شده آقا امید ud4P فرمش E-ATX و اندازه کیس ATX اینا به هم میخورن )
ud4 ATX Form Factor
ud5 E-ATX Form Factorنقش کیس چقدر مهمه ارزش هزینه بیشتر داره / مدل دیگه که با قیمت کمتر و از E-ATX Form Factor پشتیبانی کنه لطفا معرفی کنید
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks