سلام با توجه به اینکه شما سیستمو برای گیم میخواین ببندین بیشنهاد میکنم گرافیک Gigabyte R9 380 2GB رو که قیمتش ۸۱۰ هست رو بردارین که هم حدود ده درصد از ۹۶۰ قوی تره و هم با توجه به ورود باسکال ممکنه انویدیا مثل سری ۷۰۰ درایور بهینه نده و با افت فریم مواجه شید ولی اگر قصدتون خرید کارت انویدیاست بیشنهاد میکنم مدل Zotac GTX 960 AMP Edition 4GB رو که ۸۵۰ هست رو بردارین چون ۲ گیگ برای بازی کمه و ممکنه در آینده کم بیارین نگران مادربورد هم نباشین همین بی ۱۵۰ ایسوس هم خوبه و تو گیم بیشتر چیز های دیگه تاثیر داره سیستم نهایی هم با توجه به بودجه این میشه :
MB : Asus B150 Pro 340t
Cpu : intel Core i5 6500 650t
Ram : GSkill Value NT 2133 CL15 4x2 170t
HDD : Seagate Barracuda 1t 160t
Case : Green X+ eagle 130t
PSU : Cooler Master B500 Ver.2 200t
که با گرافیک Zotac 960 میشه ۲۵۰۰ و با gigabyte 380 میشه ۲۶۴۰
میتونی یه نگاهی به کیس Bitfenix Nova Window Black هم بندازی که ۱۲۲ هستش و رم هم میتونی با مدل Geil Pristine 8GB 2133 که ۱۲۰ هست عوض کنی تا واسه اس اس دی بودجه ذخیره کنی .
Zotac گرافيك هاي خوبي داره و فروشش هم بدك ينست . ولي براي بحث قدرتش براي 960 ، مدل گيگا فك كنم اولش باشه ، بعد ايسوس بعدش اين مدل (مدل OC رو عرض ميكنم) . درسته عايا ؟ -بازم بايد سرچ كنم البته-
و اينكه براي AMD ميترسم به مشكلات با بعضي از بازي ها با درايورهاش بر بخورم . براي رم هم همون GSkill بهتره و براي SSD بودجه جدا دارم .
اما بازم ميترسم بقول شما بلايي كه سر سري 700 اومد سر 900 هم بياد
بازم تشكر