سلام مجدد آقا اميدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقيقتش من تا 18 خرداد كه امتحانام تموم شه بايد صبر كنم براي خريد
چند تا سوال دارم :
1 - با توجه به اينكه تا 20 خرداد پاسكال وارد بازار ميشه ، بنظر شما كِي وار بازار ايران ميشه و بعد از چه مدتي تاثيرشو روي قيمت نسل قبليش ميزاره ؟ (تا بتونم يك 970 يا 960 بخرم)
2 - پاور 500 وات براي هارد SSD و HDD و فن هاي سيستم و كيس كافي هست عايا ؟ (با توجه به اينكه در آينده شايد چيزاي ديگه هم بهش اضافه بشند مثل ODD )
3 - توي سايت داشتم نگاه ميكردم ،مدل ASUS B150 PRO GAMING/AURA ظاهرا انتخاب بهتري نسبت بهGA-B150M-D3H محسوب ميشه درسته ؟ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟ مثلا USB3.1 تفاوت چشم گيري داره با USB3 ؟ يا اماكانت ديگش ارزش خريد دارن نسبت به GA-B150M-D3H ؟ كلا طور ارزيابي ميكنيد (با اينكه من از اول كه كامپيوتر داشتم همه چيزم گيگابايت بوده و هودم نظرم روشه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اگه فرضا بخام ايسوس رو بگيرم ، باير گرافيك رو هم ايسوس بگيرم براي هماهنگي يا مشكلي پيش نمياد ؟
(شرمنده يكم سوالام زيادي بودن

Bookmarks