این مورد رو خود من هم اشتباه کردم در یک تاپیک دیگه . مشکل خاصی نیست .
Aaron Swartz (19-05-16), mohammad- (20-05-16), mousso (19-05-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با توجه به اين توصيفات ، نظرتون درباره Asus B150-PRO يا نسخه Gaming ش چيه ؟ خوبه عايا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه PRO پورت M.2 هم داره و نسخه گيمينگش نميدونم بجز USB3.1 مزيت ديگه هم از نظر كاربرد داره يا نه ؟
البته اگه مدل مشابه گيگا باشه هم خوبه كه نيست متاسفانه تا حدود 400 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشكلات پولي آدم به چه جاهايي كه نميكشونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی اون هم میشه فکر کرد. احتمالا این برد گیگا ddr4هم تا موقعی که بودجه شما تامین بشه موجود میشه .اگر هم نبود روی این برد اسوس میشه فکر کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (19-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mohammad- (20-05-16), mousso (19-05-16)
برای یکی از آشنایان مدلPRO رو گرفتم چند وقت بیش که راضی بود و نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره فرقش هم با مدل گیمینگ اینه که مدل گیمینگ نوربردازی AURA و بورت شبکه و کارت صدا ی بهتر فکر کنم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط arvin.rog در تاریخ 19-05-16 انجام شده است
i choose to pain and grow
Aaron Swartz (19-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mousso (19-05-16)
کاربر شهرسختافزار
هيچ كدوم از اينايي كه شما فرموديد به درد من كه نميخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بنظر همون پرو بهت مياد
تشكر از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (19-05-16), arvin.rog (19-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks