Aaron Swartz (18-05-16), AMD>INTEL (16-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mousso (16-05-16)
پردازنده i5-6500 با i5-6600 اختلاف خیلی جزئی دارن و مطمئنا ترکیب 960 با i5-6500 برای گیم ارجحیت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده i5-6500 به راحتی از پس گرافیک های قدرتمندی مثل gtx 980 ti بر میاد چه برسه به gtx960
دو چیزی که در انتخاب مادربرد خیلی مهمه اول کیفیت مادربرده که گیگابایت سرآمد تو این زمینه و بعد پشتیبانی از درگاه m.2 که خیلی مهمه و مادربرد انتخابی شما این درگاه رو داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه فرض کنیم بودجه شما همین 2500 باشه بستن سیستم طوری که gtx960 رو بشه خرید ارجحیت داره بر مادربردی که usb3.1 داشته باشه ولی مجبور بشیم gtx 950 بخریم
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 16-05-16 انجام شده است
Aaron Swartz (18-05-16), AMD>INTEL (16-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mousso (16-05-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كه اينطور ...
يعني يك 960 بخرم با 6500 بهتر از سيستم اولي عمل ميكنه .
بسيار عالي و ممنون از شما
بهرحال ماها زياد بودجه نداريم و همينم كه هست محدوده متاسفانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اميدوارم بتونم با اين سيستم و يك اس اس دي خوب بتونم يكم از بازي لذت ببرم
يك چيز ديگه . من مانيتورم 20" 900*1600 هست
960 رو اين رزولوشن همه بازياي الانو اجرا ميكنه ؟
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرحال ماها زياد بودجه نداريم و همينم كه هست محدوده متاسفانه
اميدوارم بتونم با اين سيستم و يك اس اس دي خوب بتونم يكم از بازي لذت ببر
فکر می کنم یکم تحت تاثبر تبلیغات قرار گرفتی چون gtx 960 خیلی کارت قوی است برای گیم و بازی نیست که نتونه اجرا کنه و اگه به فرض در آینده یک همچین بازی ساخته بشه با توجه به هزینه ساخت یک بازی که در حد بودجه تایتانیکه اگه gtx 960 نتونه اجراش کنه اون کمپانی ورشکست می شه یعنی بازی ها طوری ساخته می شه که گرافیک های پایین مثل gtx 750ti هم بتونه روی low اجراش کنه برای فروش بیشتر مگه چه تعداد از کاربرا gtx 970 و بالاتر رو دارن
این سیستمی هم که قراره تهیه کنی واقعا سیستم فوق العاده ایه با این بودجه البته باید ssd رو اضافه کنی تا متوجه بشی چی می گم
توی اجرای رزولوشن هم مشکلی نداره چون رزولوشن های بالاتر از این رو هم اجرا می کنه
قبلا یک ریویو درباره این کارت گرافیک خونده بودم که نوشته بود خیلی کم صدا و خنک است نسبت به کارت های دیگه هم ردیف خودش ولی چون اون سایت رو bookmark نکردم نتونستم پیداش کنم
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 16-05-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بسيار بسيار متشكرم واقعابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالله تا 18 خرداد يك فرجي بشه قيمتا نصف شه برم بخرم همشو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي تا اون موقع كه برم بخرمشون ، دوباره مزاحمتون ميشم راهنمايي بگيرم
با تشكر از شما و اميد آقا
AMD>INTEL (16-05-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من انقد براي رسيدن روز خريدم روز شماري ميكنم كه هي سوالاتي مياد توي ذهنم
راستش سوالم اينه كه هزينه اسمبل كردن كيس چقدر ميشه ؟ من خودم ميتونم اسمبل كنم كامل ، ولي از موقعي كه 1151 اومده ، همه جا ميگن حساسه و پايه هاش ميشكنه و ... . براي همون يكمي ميترسم حقيقتش و ميخام بدم خود مغازه دار اسمبل كنه كيس رو . حالا سوال اينجاست كه عايا اگه از جايي همه قطعات رو بخرم ، اسمبل رايگان ميكنه برام ؟ (چون يكي از دوستانم گفته بود كه همينطوره )
و اگر نه ، هزينش چقدره ؟
پيشاپيش تشكر
هزینه اسمبل معمولا رایگان نیست . یک قیمت توافقی هست معمولا با توجه به نوع قطعات و قیمت آنها دارد . حدودا 60-70 تومن میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (18-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mousso (18-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد من سیگیت رو پیشنهاد میدم ، این هارد وسترن سروصداش زیاده .
پاور هم بنده این پاور پیشنهادی توسط ایشون رو تایید نمی کنم چون گواهینامه 80 پلاس رو نداره، پاورهای پیشنهادی :
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold PSU = 245
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 198
کیس هم میتونید یکی از موارد زیر رو هم در نظر داشته باشید ، ظاهر شیک + تهویه مناسب + قیمت مناسب .
DeepCool KENDOMEN Red = 190
DeepCool KENDOMEN Ti = 175
این دو تا کیس فقط رنگشون با هم فرق داره.
مین بورد با ایشون مواق نیستم ، اینجوری مجبور میشید که رم های کم یاب DDR3L تهیه کنید !
مین بورد پیشنهادی :
Asus B150 Pro Gaming/Aura = 445
سیستم پیشنهادی نهایی با توجه به بودجه :
Intel Core i5-6500 = 660
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red = 190
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB = 800
Seagate Barracuda 1 TB = 160
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 200
-----
جمع کل : 2645
اگه بتونید 300 به بودجه اضافه کنید و یه SSD 120GB بگیرید هم دیگه عالی میشه.
آخرین ویرایش توسط Aaron Swartz در تاریخ 18-05-16 انجام شده است
...
hesam-aldin (09-06-16), mousso (19-05-16)
فکر می کنم که شما کل تاپیک رو از اول کامل نخوندین یا اگه خوندین دقت نکردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استارتر می خواست که سی پی یو i5-6600 و gtx 950 بگیره و خودش هم اشاره کرد که بهتر نیست که گرافیک رو قوی تر برداره من هم رم رو مدل پایین تر انتخاب کردم و پردازنده رو هم بدون اینکه performance کم بشه یه مدل پایین آوردم تا ایشون بتونه گرافیک gtx 960 تهیه کنه
یعنی من فقط پردازنده و رم و گرافیک سیستم ایشون رو تغییر دادم بر طبق خواسته خودش
از طرفی ایشون می خواست پاور کورسیر 450 وات برداره و من با توجه به گرافیک 960 پاور رو 550 وات انتخاب کردم و این پاور همون پاوری بود که خودش انتخاب کرده بود و من فقط واتش رو بالا بردم
هارد رو هم خودش نوشته بود که یا سیگیت یا وسترن که من مدل دقیق وسترن رو مشخص کردم که حتما بافر 64 رو بخره و مدل دستش باشه
اما وظیفه خودم می دونم دلیل انتخاب هام رو توضیح بدم در پاسخ به نوشته های شما
هارد من سیگیت رو پیشنهاد میدم ، این هارد وسترن سروصداش زیاده
هارد وسترنی که مشخصاتش رو آوردم فقط در موقع بوت و در موقع استند بای گفته شده که نویز داره و به طور کلی هارد بی صدایی محسوب می شه و این تست ها توسط ریزبین ترین افراد انجام شده یعنی اون کسی که این رو تست کرده از اولی که سیستم روشن شده فقط گوشش به صدای هارد بوده که ببینه چقدر صدا می ده در حالی که در واقعیت همه هارد ها صدا می دن چون هارد ها دارای هد هستن و هد یک قطعه مکانیکیه و صدا یک چیز طبیعیه ولی معمولا وقتی می خوان یک قطعه رو تست کنن همه ابعادش رو بررسی می کنن و بیشتر این چیزها به نوعی بازی با کلماته
همه می دونن که هاردهای وسترن با کیفیت ترین هاردهای جهان هستن ولی به هاردهای سیگیت نمی شه اعتماد کرد
دلیل اینکه هارد وسترن رو انتخاب کردم این بود که با توجه به سیستم حرفه ای که استارتر داره برای دیدن قدرت واقعی این سیستم باید حتما ssd برای این سیستم تهیه کنه و در آینده ویندوز منتقل می شه به ssd و این هارد وسترن به عنوان محلی برای ذخیره فایل های صوتی و تصویری و اسناد و ... استفاده می شه بنابراین کیفیت و ماندگاری شرط اصلی برای انتخاب من بود حالا اگه صد در صد مطمئن بودم که قرار نیست که ssd تهیه کنه حتما هارد دیگه ای رو انتخاب می کردم یعنی نه این وسترن و نه اون سیگیت رو
من خودم پاوری که اول انتخاب کردم پاور GREEN GP550A-UK 80Plus Gold بود ولی چون با بودجه کاربر هماهنگ نبود حذفش کردم و در بالا هم گفتم که این پاور انتخاب خود کاربر بود و من وات بالاتر رو انتخاب کردمپاور هم بنده این پاور پیشنهادی توسط ایشون رو تایید نمی کنم چون گواهینامه 80 پلاس رو نداره
مادربرد رو خود استارتر انتخاب کرده و من انتخاب نکردم که با من موافق نباشید ضمن اینکه من نفهمیدم رم DDR4 چه ربطی به DDR3L داره لطف می کنی حتما این DDR3L رو توضیح بدی ببینم قضیه چیهمین بورد با ایشون مواق نیستم ، اینجوری مجبور میشید که رم های کم یاب DDR3L تهیه کنید !
این کجا سیستم پیشنهادی با توجه به بودجه استارتر است بودجه استارتر دو میلیون و پانصد هزاره و سیستم شما که 145 زده بالاتر خوب اگه من می دونستم که می شه 150 رو این سیستم گذاشت که من هم می تونستم سیستم بهتری انتخاب کنم لطفا با بودجه دو میلیون و پانصد و پانزده هزار تومان یک سیستم معرفی کنید که از سیستمی که من پیشنهاد کردم بهتر باشهسیستم پیشنهادی نهایی با توجه به بودجه :
Intel Core i5-6500 = 660
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB = 800
Seagate Barracuda 1 TB = 160
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 200
-----
جمع کل : 2645
در ضمن استارتر پول خرید همین سیستم رو نداره و منتظر قیمت ها نصف بشن یا سر 50 60 تومن اسمبل سیستم مونده (که البته با توجه به اوضاع اقتصادی من حق رو به ایشون می دم) بعد شما اومدین سیستم با 150 بالاتر از بودجه به کاربر معرفی می کنید
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 19-05-16 انجام شده است
hesam-aldin (09-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بسيار تشكر بخاطر توضيحات كامل شما و البته دوست عزيز @RezaBani75برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره بودجه بايد بگم كه بودجه تامين شده الان و منتظرم امتحاناتم تموم بشه و ايهم كه گفتم قيمتا نصب بشن "من باب مضاح"بود :دي)
و درباره چيزاي تخصصي تر هم شما ها لطف كردين بهم كمك ميكنيد بهترين انتخاب رو داشته باشم هم ، بسيار متشكرم
درباره كيس هم همون كيس خودم بنظرم براي من بهتره (بودجه اي) چون شيكه و تهويه مناسب داره و پنل جلوش هم مجهز به USB3 هست كه البته برام اهميتي نداره اين موضوع . وگرنه قطعا كيس انتخاب RezaBani75 رو برميداشتم
درباره مين هم كه تو پستاي قبلي صحبت شده
پاور هم قطعا حاضرم پول بيشتري بدم و گزينه بهتري رو بگيرم چون قطعه بسيار حياتي اي هست
و هار هم بايد يكمي تحقيق بيشتري بكنم تا ببينم چيكارش ميكتونم بكن . چون خودم الان يك Caviar Black 1TB دارم ، ولي متاسفانه بدسكتور گرفته و نميخام تو سيستم جديدم ازش استفاده كنم (بنظر شما با تعمير درست ميشه ؟)
در نهايت باز هم تشكر ويژه از تمامي دوستاني كه تا اينجا همراه بنده بودن و اميدورام هستم كه منم بتونم يكمي بودجمو بيشتر كنم تا بتونم همون 6500 با 960 نهاياتا يك SSD رو بخرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------ ويرايش شده ------
در ضمن بدنبال يك باندل خوب هستم اگه گير بيارم و كم كار باشه ميخرمش تا بتونم بودجمو براي SSD ذخيره كنم . آيا كار عقلاني اي بنظر ميرسه از نظر شما ؟
آخرین ویرایش توسط mousso در تاریخ 19-05-16 انجام شده است
Aaron Swartz (19-05-16), mohammad- (19-05-16)
در مورد سی پی یو گفته شد که اگر قصد اورکلاک نداشته باشند ، همون i5-6500 بسیار انتخاب مناسبی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد گیگابایت انتخابی از رم های DDR3 و DDR3L پشتیبانی می کنه و از DDR4 پشتیبانی نمی کنه .
سی پی یو پیشنهادی از DDR3L و DDR4 پشتیبانی می کنه . پس در نتیجه ایشون با اون برد فقط میتونن از رم های DDR3L اون هم با حداکثر باس 1600 (چون در صورت استفاده از 1866 روی حالت اورکلاک میره و مشکل ولتاژ و ... به میون میاد).
برای کاهش بودجه میتونند کیس رو همون X+ Eagle انتخاب کنند و مین بورد هم قیمتش تو آریا کامپیوتر 420 تومنه و پاور هم قیمتش 186 تومنه ،
تا الان 100 تومن بودجه شون کم شد. برای 65 تومن دیگه هم میتونند کارت رو با مدل کمی پایینتر ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 جایگزین کنند.
سیستم پیشنهادی اصلاح شده :
Asus B150 Pro Gaming/Aura = 420
Intel Core i5-6500 = 660
ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 = 730
Seagate Barracuda or WD WD10EZEX 1 TB = 160
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 186
Green X+ Eagle = 130
جمع کل : 2476
برای اسمبل کردن هم ، بجز قراردادن سی پی یو و کولر سی پی یو ، بقیه ش فقط جا زدن پنل پشتی و پیچ مادربرد بستن و سیم وصل کردن هست. راهنمای اتصال سیم ها در دفترچه مادربرد هست.
...
mousso (19-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks