بسيار تشكر بخاطر توضيحات كامل شما و البته دوست عزيز @RezaBani75برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره بودجه بايد بگم كه بودجه تامين شده الان و منتظرم امتحاناتم تموم بشه و ايهم كه گفتم قيمتا نصب بشن "من باب مضاح"بود :دي)
و درباره چيزاي تخصصي تر هم شما ها لطف كردين بهم كمك ميكنيد بهترين انتخاب رو داشته باشم هم ، بسيار متشكرم
درباره كيس هم همون كيس خودم بنظرم براي من بهتره (بودجه اي) چون شيكه و تهويه مناسب داره و پنل جلوش هم مجهز به USB3 هست كه البته برام اهميتي نداره اين موضوع . وگرنه قطعا كيس انتخاب RezaBani75 رو برميداشتم
درباره مين هم كه تو پستاي قبلي صحبت شده
پاور هم قطعا حاضرم پول بيشتري بدم و گزينه بهتري رو بگيرم چون قطعه بسيار حياتي اي هست
و هار هم بايد يكمي تحقيق بيشتري بكنم تا ببينم چيكارش ميكتونم بكن . چون خودم الان يك Caviar Black 1TB دارم ، ولي متاسفانه بدسكتور گرفته و نميخام تو سيستم جديدم ازش استفاده كنم (بنظر شما با تعمير درست ميشه ؟)
در نهايت باز هم تشكر ويژه از تمامي دوستاني كه تا اينجا همراه بنده بودن و اميدورام هستم كه منم بتونم يكمي بودجمو بيشتر كنم تا بتونم همون 6500 با 960 نهاياتا يك SSD رو بخرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------ ويرايش شده ------
در ضمن بدنبال يك باندل خوب هستم اگه گير بيارم و كم كار باشه ميخرمش تا بتونم بودجمو براي SSD ذخيره كنم . آيا كار عقلاني اي بنظر ميرسه از نظر شما ؟

Bookmarks