فکر می کنم که شما کل تاپیک رو از اول کامل نخوندین یا اگه خوندین دقت نکردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استارتر می خواست که سی پی یو i5-6600 و gtx 950 بگیره و خودش هم اشاره کرد که بهتر نیست که گرافیک رو قوی تر برداره من هم رم رو مدل پایین تر انتخاب کردم و پردازنده رو هم بدون اینکه performance کم بشه یه مدل پایین آوردم تا ایشون بتونه گرافیک gtx 960 تهیه کنه
یعنی من فقط پردازنده و رم و گرافیک سیستم ایشون رو تغییر دادم بر طبق خواسته خودش
از طرفی ایشون می خواست پاور کورسیر 450 وات برداره و من با توجه به گرافیک 960 پاور رو 550 وات انتخاب کردم و این پاور همون پاوری بود که خودش انتخاب کرده بود و من فقط واتش رو بالا بردم
هارد رو هم خودش نوشته بود که یا سیگیت یا وسترن که من مدل دقیق وسترن رو مشخص کردم که حتما بافر 64 رو بخره و مدل دستش باشه
اما وظیفه خودم می دونم دلیل انتخاب هام رو توضیح بدم در پاسخ به نوشته های شما
هارد من سیگیت رو پیشنهاد میدم ، این هارد وسترن سروصداش زیاده
هارد وسترنی که مشخصاتش رو آوردم فقط در موقع بوت و در موقع استند بای گفته شده که نویز داره و به طور کلی هارد بی صدایی محسوب می شه و این تست ها توسط ریزبین ترین افراد انجام شده یعنی اون کسی که این رو تست کرده از اولی که سیستم روشن شده فقط گوشش به صدای هارد بوده که ببینه چقدر صدا می ده در حالی که در واقعیت همه هارد ها صدا می دن چون هارد ها دارای هد هستن و هد یک قطعه مکانیکیه و صدا یک چیز طبیعیه ولی معمولا وقتی می خوان یک قطعه رو تست کنن همه ابعادش رو بررسی می کنن و بیشتر این چیزها به نوعی بازی با کلماته
همه می دونن که هاردهای وسترن با کیفیت ترین هاردهای جهان هستن ولی به هاردهای سیگیت نمی شه اعتماد کرد
دلیل اینکه هارد وسترن رو انتخاب کردم این بود که با توجه به سیستم حرفه ای که استارتر داره برای دیدن قدرت واقعی این سیستم باید حتما ssd برای این سیستم تهیه کنه و در آینده ویندوز منتقل می شه به ssd و این هارد وسترن به عنوان محلی برای ذخیره فایل های صوتی و تصویری و اسناد و ... استفاده می شه بنابراین کیفیت و ماندگاری شرط اصلی برای انتخاب من بود حالا اگه صد در صد مطمئن بودم که قرار نیست که ssd تهیه کنه حتما هارد دیگه ای رو انتخاب می کردم یعنی نه این وسترن و نه اون سیگیت رو
من خودم پاوری که اول انتخاب کردم پاور GREEN GP550A-UK 80Plus Gold بود ولی چون با بودجه کاربر هماهنگ نبود حذفش کردم و در بالا هم گفتم که این پاور انتخاب خود کاربر بود و من وات بالاتر رو انتخاب کردمپاور هم بنده این پاور پیشنهادی توسط ایشون رو تایید نمی کنم چون گواهینامه 80 پلاس رو نداره
مادربرد رو خود استارتر انتخاب کرده و من انتخاب نکردم که با من موافق نباشید ضمن اینکه من نفهمیدم رم DDR4 چه ربطی به DDR3L داره لطف می کنی حتما این DDR3L رو توضیح بدی ببینم قضیه چیهمین بورد با ایشون مواق نیستم ، اینجوری مجبور میشید که رم های کم یاب DDR3L تهیه کنید !
این کجا سیستم پیشنهادی با توجه به بودجه استارتر است بودجه استارتر دو میلیون و پانصد هزاره و سیستم شما که 145 زده بالاتر خوب اگه من می دونستم که می شه 150 رو این سیستم گذاشت که من هم می تونستم سیستم بهتری انتخاب کنم لطفا با بودجه دو میلیون و پانصد و پانزده هزار تومان یک سیستم معرفی کنید که از سیستمی که من پیشنهاد کردم بهتر باشهسیستم پیشنهادی نهایی با توجه به بودجه :
Asus B150 Pro Gaming/Aura = 445
Intel Core i5-6500 = 660
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red = 190
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB = 800
Seagate Barracuda 1 TB = 160
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 200
DeepCool KENDOMEN Red = 190
-----
جمع کل : 2645
در ضمن استارتر پول خرید همین سیستم رو نداره و منتظر قیمت ها نصف بشن یا سر 50 60 تومن اسمبل سیستم مونده (که البته با توجه به اوضاع اقتصادی من حق رو به ایشون می دم) بعد شما اومدین سیستم با 150 بالاتر از بودجه به کاربر معرفی می کنید

Bookmarks