DOOM999 (19-05-20)
سری جدید که در بازار هست نیاز به اپدیت نداره . پردازنده های نسل 9 بعد از معرفی H310 معرفی شدند . من دو برد این سری بار جدید گرفتم بدون مشکل نسل 9 بالا اومد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برای تمام برندها هم یکسان هست .
DOOM999 (19-05-20)
کاربر شهرسختافزار
بله ممنون از راهنمایی هاتون، خیلی لطف کردین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از بچه های انجمن با پیشنهاد من این این برد رو خریده است و با پردازنده G5400 بدون اپدیت بوت شده است . هر دو پردازنده با بایوس V10 این برد کار میکنند پس نیازی به اپدیت نیست اگر بردتون سری جدید باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس V10 پردازنده های نسل نهم رو به غیر از I9 رو پشتیبانی میکند .
6432168421 (19-05-20), DOOM999 (19-05-20)
کاربر شهرسختافزار
سلام من سیستم رو گرفتم و اسمبل کردم ولی روشن نمیشه تمام کابل های پاور و برد کیس هم چک کردم و طبق راهنمایی دفترچه مادربرد درست وصل کردم ولی روشن نمیشه. ایراد از چی میتونه باشه؟ ممنون میشم کمک کنید
|
|
روشن نشدن اولین قطعه باید پاور تست بشه در مرحله دوم مادربرد با دقت کابل ها را چک کنید مخصوصا برق پردازنده و 24 پینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (25-05-20)
کاربر شهرسختافزار
کابل ۶ و ۲ پین pci که مربوط به گرافیکه کابل ۸ پین هم مربوط به پردازنده که به سختی به سوکت مادربرد رسید و جا زدم. ممکنه مشکل از این کابل ۸ پین باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباه نزدی . باید با پاوردیگه چک کنید .با پیچ گوشتی power sw روی برد روشن کن . ببین روشن میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (25-05-20)
کاربر شهرسختافزار
همهه ی کابل هارو دراوردم دوباره زدم روشن شد. یکسری کابل تحت فشار بودن احتمالا از اونا بود. ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم . موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks