سلام دوستان
من میخوام یه کیس گیمینگ در حد ۱۰ تومن جمع کنم.سررشته ای هم ندارم. لطفا صفر تا صد قطعاتی که باید بگیرم رو بگین میخام قطعاتش رو از دیجیکالا بگیرم .ممنون میشم کمکم کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من میخوام یه کیس گیمینگ در حد ۱۰ تومن جمع کنم.سررشته ای هم ندارم. لطفا صفر تا صد قطعاتی که باید بگیرم رو بگین میخام قطعاتش رو از دیجیکالا بگیرم .ممنون میشم کمکم کنید.
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
MB: MSI H310M Pro-VHL
CPU: Intel Core i3-9100F
VGA :Asus GTX 1660 OC Dual EVO 6GB
ram : crucial ballistix sport lt 8gb 2400mhz cl16 ddr4
HDD: Western Digital Blue 1TB
PSU: Green GP530A-EUD Bronze
Case: Master Tech Mantra
اس اس دی رو بعدا تهیه کنید رو رو هم به 16 گیگ ارتقا بدید اگرهم نمیخواید اونهارو ارتقا بدید این سیستم زیر رو ببندید ولی گرافیکش ضعیفتره
MB: MSI H310M Pro-VHL
CPU: Intel Core i3-9100F
VGA: Asus GTX 1650 Super OC TUF Gaming 4GB
رم دوعدد 2*8= 16 crucial ballistix sport lt 8gb 2400mhz cl16 ddr4
SSD: AData Ultimate SU650 120GB
HDD: Western Digital Blue 1TB
PSU: Green GP530A-EUD Bronze
Case: Master Tech Mantra
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 17-05-20 انجام شده است
AMD>INTEL (17-05-20), esmaeilshabani75 (18-05-20), SajjadKhati (18-05-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط کابل های رابط یا فن جداگانه برای سی پی یو نیاز نیست؟ در پک قطعات موجوده؟ و اینکه اگر مدل کیس دیگه ای بگیرم اوکی هست مثل کیس گرین pars evo؟ و اینکه رم مدل Geil potenza 2×8gb 3200Mhz CL16 بهتر نیست؟
آخرین ویرایش توسط Ali_asadi2800 در تاریخ 18-05-20 انجام شده است
سلام ، یه مدتی داشتم در مورد سیستم های گیمینگ مطالعه می کردم و متوجه شدم که برای گیم فرکانس بالای رم خیلی بهتره ، در این مورد خودتون هم یه تحقیق بکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه در حال یادگیری ...
رم مورد نظر شما روی این مادربرد با سرعت ذکر شده کار نمیکنه . بهتره رم با ظرفیت بیشتر ولی باس کمتر بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس هم خوبه
DOOM999 (18-05-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق گفته ی شما رم adata XPG DRZ DDR4 2×8gb 2400mhz CL16 انتخاب کردم رم خوبیه؟ وجود حافظه ssd ضروریه واقعا؟
آخرین ویرایش توسط Ali_asadi2800 در تاریخ 18-05-20 انجام شده است
|
|
رم کروشیال چیپ های مایکرون دارد . واقعا بی دردسره . این ای دیتا هم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله وجود SSD روی یک سیستم امروزی ضروریه تغییر سرعت محسوسه. حتما هم 240 گیگ بگیرید برای ویندوز10 و برنامه ها دیگه 120 گیگ کفایت نمیکنه
کاربر فعال انجمن سختافزار
کابل رابط نمیدونم منظورتون چیه واسه مانیتور باید کابل تصویر داشته باشید ضمنا اون مادربوردی که نوشتم رم رو تا 2400 ساپورت میکنه رم رو نه 3200برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_asadi2800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اون کیس گرین هم اوکیه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 18-05-20 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اون رمی که معرفی کردین دیجیکالا موجود نداره و یکی دیگه از دوستان رم کروشیال مدل basics cl17 2400mhz 8gb تک کانال رو معرفی کرد . این رم جوابگو گیم هست یا بهتره دوکاناله باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من سیستم رو گرفتم و اسمبل کردم ولی روشن نمیشه تمام کابل های پاور و برد کیس هم چک کردم و طبق راهنمایی دفترچه مادربرد درست وصل کردم ولی روشن نمیشه. ایراد از چی میتونه باشه؟ ممنون میشم کمک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks