همون سیستم که معرفی کردم بر اساس اینتل و یک گرافیک 630 به نظر مناسب میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک چه برندی ؟
درضمن پاور330 کافیه>؟
|
380 بگیرید . 630 گیگابایت بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4414#ov
نظرت درمورد Gts 450 چیه>؟
hamed 111 (13-07-14)
نه 630 به نظرم مناسبتر میرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین برند Gigabyte یا asus ?
گیگابایت یا اسوس زیاد فرق نمیکنه . البته چون برد رو گیگابایت میخوای بگیرید گرافیک هم گیگابایت بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرش جان با حدود 1100 تا 1200 میشه amd بست ولی باید یدونه ببندم بیای ببری تست کنی اگر اوکی بود بقیشو تهیه کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم با گرافیک جدا بر پایه اینتل که در تاپیک صحبت شد بالای 1500 برات در میاد (در پیشنهادات دوستان مانیتور و کیبرد ماوس محاسبه نشده )
به هر حال تلفنمو داری خواستی زنگ بزن تا برنامشو ردیف کنیم
STUXNET (14-07-14)
|
سلام
ممنون از جوابت نیماجان ولی اونجوری که من حساب کردم اینتل حدود 1100 دراومد حالا بازم دودلم -اگربستیم نشد چی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks