Intel Pentium G4500
Gigabyte GA-H110M-S2PT
GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
filtrmiltr (26-09-16)
کاربر شهرسختافزار
فک کنم این تغییرات حدود 610 هزینه دار؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.پاور فعلی سیستم (گرین 330 وات ) جوابگو خواهد بود؟
2.با توجه به این که ظاهرا پردازنده از گرافیک مجتمع بر خوردار هست . نیازی به حفظ گرافیگ قبلی وجود دارد؟
1-پاورش جوابگوستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-اون گرافیکش نیاز نیست متصل بشه.انبردش قویتره
filtrmiltr (26-09-16)
کاربر شهرسختافزار
و احتمالا سوال آخربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهنمایی شما در قالب خواسته من یعنی تغییرات اقتصادی بوده و فک کنم راهنمایی کامل و خوبی هم بوده ولی با این حال ، با توجه به تجربه شما اگه بخواهیم مقداری هزینه بیشتر بکنیم
پیشنهادی دارید و یا نه همین مجموعه رو کافی می دانید (مثلا استفاده از پردازنده های cor i3 مثل 6100 و یا هر پیشنهاد دیگر ؟ )
همون پردازنده را اگر توانایی دارید corei3 6100 بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور هم اگر مطمئن نیستید عوض کنید .
filtrmiltr (26-09-16)
کاربر شهرسختافزار
منظورتون از تعویض پاور چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگر 6100 بخوام بندازم احتمالا نیاز به تعویض پاور داره و یا اینکه اگر به فرسوده بودن پاور دارم عوضش کنم ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks