یک پردازنده 4 هسته ای بگیر مثل q6600-q9400 و دو ماجول 4 گیگی رم ddr3 با یک هارد 1 ترا سیگیت
کاربر شهرسختافزار
محل کارمون یه سیستم خیلی قدیمی برای انجام کارهای ساده و دم دستی داریم (نت و تلگرام و وب و....)
با اجازه تون دیروز بالا نمی اومد بردیمش برای تعمیر ، گفتن که پاورش سوخته و یکی از رم های 2 گیگ سیستم رو هم سوزونده . پاور تعویض شد و سیستم یه جورایی راه افتاده. البته فعلا.....
برای همین تصمیم گفتم برای ارتقا سیستم از شما مشورت بگیرم تا هر وقت اوضاع مناسب شد برای ارتقا اقدام بشه
اقتصادی بودن خیلی مهمه و حتی قطعاتی که شما صلاح بدونید مایلیم استوک و دست دوم بندازیم و اینکه فک کنم یه سیستم 64 بیت بشه راه انداخت بهتر باشه (البته اگر قیمتش با 32 بیت خیلی فرق نکنه)
سیستم حال حاضر اینا است:
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg
هاردش 300 هست و پاوری هم که براش انداختن گرین 330 وات
حالا با این تفاسیر چه پیشنهادهایی جلوی روی من قرار خواهید داد؟
|
|
filtrmiltr (26-09-16)
کاربر شهرسختافزار
نیاز به تغییر مادر برد نیست؟
فیمت پردازنده و رم به نظرتون چقدر می شه؟
رم ها حدود 100برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده هم 90 حدودا
مادربرد برای کارهای اداری جوابگوست
filtrmiltr (26-09-16)
کاربر شهرسختافزار
پردازنده آکش هم هست ؟ با این پردازنده و رم امکان راه اندازی ویندوز 10 64 هم وجود داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یک سوال دیگر : این مادر برد امکان نصب پردازنده قوی تر و بهتر هم دارد ؟
ویندوز 10 مشکلی نخواهید داشت . هر چند خیلی روی این پلتفرم توصیه اش نمیکنم . پردازنده هم متاسفانه نوش نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده قویتر هم هست . ولی باید فکر مادربرد هم کرد .چون چندین ساله کار کرده .
filtrmiltr (26-09-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاملا درست می فرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این حساب پردازنده و مادربردی اقتصادی که به خوبی از پس ویندوز 10 64 بیت و آفیس و... بر بیاد چی پیشنهاد دارید؟
filtrmiltr (26-09-16)
کاربر شهرسختافزار
فک کنم این تغییرات حدود 610 هزینه دار؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.پاور فعلی سیستم (گرین 330 وات ) جوابگو خواهد بود؟
2.با توجه به این که ظاهرا پردازنده از گرافیک مجتمع بر خوردار هست . نیازی به حفظ گرافیگ قبلی وجود دارد؟
1-پاورش جوابگوستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-اون گرافیکش نیاز نیست متصل بشه.انبردش قویتره
filtrmiltr (26-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks