DOOM999 (06-09-17)
رم از بودجت بالا میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (06-09-17)
مهم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-فقط بنظرتون سی پی یو amd خیلی بهتر از همتراز اینتلش هست درسته؟
یعنی پیشنهاد میدید اونو بگیرم
2-و اینکه مادربرد شما گفتید برای سیستم amd ایا اوکیه یا مادربردی که بنده انتخاب کردم ارزش هزینه بیشتر رو داره؟
|
|
نظرم روی AMD استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------
۲-همون بردی که معرفی کردم . بارها بستم و نتیجه فیدبک مشتری راضی کننده بوده
چرا amd اینقدر ارزون تره در حالی که خیلی رو کاغذ بهتره از مشابه قیمتیش در اینتل؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نشانه مثبته . منفی نیست . گارانتی پردازنده های AMD هم نکته مثبت دیگری استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه هر سایتی میرم از اون سه تا قطعه حداقل یکیش رو ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت خوبی هست بشه موجود داشته باشه
یا مرکز خرید خوبی تو تهران هست معرفی کنید
تهران بگردید پیدا می کنید . لیون باید موجود داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهران نیستم میشه ادرس مجتمعی رو بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
همه رو لیون موجود داره . غیر از این چیزی معرفی کنم . یکسری آدم فکر میکنند دارم بازار یابی می کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (06-09-17)
اوکی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط keyone72 در تاریخ 06-09-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks