پس اگه من 2gb 750ti رو بگیرم بهتره تا ٧۴٠ فرق اجمالی شو میگید ممنونتون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابل قیاس نیستند . چیپ 750 ti خیلی قویتر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اگه من 2gb 750ti رو بگیرم بهتره تا ٧۴٠ فرق اجمالی شو میگید ممنونتون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فرق کلی رو همون gpu بهتر و رم ddr5 میباشد. در 750tiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به آقا امید میدونم که فقط تویی اینجا جواب میدی
یادتون هست که من رم و سی پی یو و مین رو خریداریکردم الان ١۴٠٠٠٠٠ دیگه دستم اومده که میخوام بقیه هرچی موندرو بگیرم
رم یدونه دیگه چهار
گرافیک
کیس
پاور
دی وی دی رام
هارد
ممنون استاد باعث زحمتتون شدیم نظرتون رو بدید...
منتظرم
رم قبلیتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک gigabyte r9 270x
case green x1
power green 600-hp
dvd/rw asus
hdd 1tb seagate 190t
apecer 4gb 1600
من گرافیکی میخوام که رو h97
و
i3
جواب بده
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-01-15 انجام شده است
رم رو 2 تا KINGSTON HYPERX FURY 1866 چهار گیگ بگیر . اون هم گرافیک هم جوابگوست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشیدا ولی از ساخته های amd متنفرم
|
تنفر صفت جالبی نیست . AMD طرفداران زیادی دارد که خودم من از اون ها هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 750 Ti OC 2GB
کلمه خود رو تکذیب و به دوست دارم تغییر میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی چرا ای ام دی بهتره حالا؟؟؟
- - - Updated - - -
کلمه خود رو تکذیب و به دوست دارم تغییر میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks