apecer 4gb 1600
من گرافیکی میخوام که رو h97
و
i3
جواب بده
apecer 4gb 1600
من گرافیکی میخوام که رو h97
و
i3
جواب بده
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-01-15 انجام شده است
|
رم رو 2 تا KINGSTON HYPERX FURY 1866 چهار گیگ بگیر . اون هم گرافیک هم جوابگوست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشیدا ولی از ساخته های amd متنفرم
تنفر صفت جالبی نیست . AMD طرفداران زیادی دارد که خودم من از اون ها هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 750 Ti OC 2GB
کلمه خود رو تکذیب و به دوست دارم تغییر میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی چرا ای ام دی بهتره حالا؟؟؟
- - - Updated - - -
کلمه خود رو تکذیب و به دوست دارم تغییر میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من نگفتم بهتره . رقابت NVIDIA و AMD همیشه بوده و برنده نداشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به نظر شما چرا واسه من ای ام دی بد جا افتاده و یک جورایی ازش خوشم نمی... دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک میکنم ای ام دی خودش مستقیما سیپیو جدا برای پردازش نداره و از سیپیو خود دستگاه میگیره و پردازش میکنه
ولی انویدیا اینجوری نیست و برای خودش مستقل داره
برادر امید میشه یک نظر سنجی بزنم ببینم ای ام دی یا اینتل
کارت گرافیک ای تی ای یا انویدیا
یا قبلا پرسیده شده اگه پرسیده شده واسم لینکشو میزارین
- - - Updated - - -
برادر امید میشه یک نظر سنجی بزنم ببینم ای ام دی یا اینتل
کارت گرافیک ای تی ای یا انویدیا
یا قبلا پرسیده شده اگه پرسیده شده واسم لینکشو میزارین
نظر سنجی ها فایده ندارد . هیچوقت هم به نتیجه نمیرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان به نظر خودم ای ام دی که ای تی ای رو میزنه تو بازیا بهتر عمل میکنه الان داشتم یک فیلمی رو میدیدم که تو بازی نشون داد که بافت هارو بهتر نشون میده و تو فیلم ها هم اینویدیا یک صدم ثانیه عقب میفته و این شاید چیز کوچیکی باشه ولی نظر من رو به ای ام دی جلب کرده و من هم الان ایمان اوردم که نه خیلی زیاد ولی ای ام دی بعضی موقع ها از اینتل جلو میزنه خصوصا تو بازیا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks