مگه جنگه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکلی نیست!!! ولی خوب امار و ارقامتون رو نفهمیدم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز همون کامپایل کردن و اجرای برنامه توی محیط مجازی و ران کردنش یا استند بای بودن برنامه ی MVS (که میشه گفت مرجع هست و هر پروگرمری باهاش سرو کله داره) کلی از رم و پردازنده رو میگیره!!! حالا ما باقی برنامه ها به کنار ....
گرم کردن توی لپ تاپ ,به تجربه من مثل بازی کردن با اتیشه!!! شاید به گفته شما گرمای چند درجه بالاترش به قدرت بالاترش به ارزه (هرچند برا من یه منبع یا لینک معتبر بدین که این دوتا لپ تاپ بررسی کردن و برتری لنوو مشهود باشه) ولی این گرما در دراز مدت اثر خودش رو میزاره... حالا شما بگو عمر دستگاه ارزش این بهارو داره یا نه؟
بازم من Ice Cool ایسوس رو شنیدم با سیستم خنک کنندگی HP رو که الان اسم کامل تکنولوژیش رو حفظ نیستم!!!
خنک کنندگی لنوو اگه درست و حسابی بود که الان .... بگذریم!
بازم یه منبع موثق که امار popularity لنوو بالا باشه یا از ایسوس بهتر باشه....
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(حرف های من رو هم به این حساب برداش نکنید که مشکل دارم با نقدتون یا پستتون! یه سری چیزا رو شما میدونی که من نمیدونم و بلعکس. این حالت میتونه بحث در چارچوبه درستی باشه که هم به نتیجه درست برسیم و البته اطلاعات درست! که هم برای استارتر تاپیک مهم و کاربردی باشه و هم برای ما. دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks