برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببین عزیز دلم لپ تاپ بگیر هم استفاده ازش راحت تره هم بودجه خوبی برا لپ تاپ دارینقل قول:
لپ تاپ y5070 لنوو
هم نازکه هم قوی
کانفیگ های مختلف هم داره
تمام بازی های روز هم با فریم ریت خوب اجرا میکنه
سلام دوستان .به نظر شما این لبتاب بهتره یا اون ایسوس ؟متنظرم با تشکر
ببین گلم اون لپ تاپ رم دوازده داره پردازنده گرافیکیش ضعیفتره از لنوو شما اگه برید لنوو y5070 با رم شونزده بخرید به نظرم راضی کننده تر باشه براتون از نظر پز دادن وگرنه رم تاثیر زیادی در کارای گرافیکی نداره مهم کارت گرافیکه که لنوو قویتره پردازنده هردوشون هم تقریبا یه فرکانسه در کل من لنوو رو پیشنهاد میدم چون درصد خرابی لپ تاپای ایسوس زیادهنقل قول:
فرستاده شده از G630-U20ِ من با Tapatalk
درصد خرابی لنوو یعنی از ایسوس کمتره؟ میشه منبعتون رو معرفی کنید!؟!؟؟!نقل قول:
در ضمن شما همین مدل لنوو رو با ایسوس که مقایسه کنید میبینید شاید روی کاغذ کانفیگ بالاتری داشته باشه اونم نهایتا چند درصد ...
ولی توی لپ تاپ تهویه و کولینگ بشدت مهمه... لپ تاپ وقتی میره زیر لود میشه مثل دیگ بخار... که این حرارت میتونه به هرچیزی اسیب برسونه...
نازک بودن لپ تاپ چند جا بیشتر مهم نی ...یا برای الترابوک ها (که الترابوک به درد استارت محترم نمیخوره) یا برای دیوایس های لاکچری ( که بازم بدردشون نمیخوره)
مثال بزنم براتون. هیوندای جنسیس برای رقابت با کلاس S بنز تولید شده. روی کاغذ و حتی داخل کابیبن عین هم هستن (روی کاغذ منظورم اپشن ها و امکانات هست)
ولی هیوندای کجا و بنز کجا!!!
دوست عزیز دقیقا بگو با کدوم حرف من مشکل دارید؟نقل قول:
در مورد داغ کردن خدمتتون ارض کنم ایشون لپ تاپ برا برنامه نویسی میخواد نه برا گیم
درضم برا گیم هم بخواد این لپ تاپ خیلی بهتر از اون لپ تاپه قیمتشم دقیق نمیدونم ولی فک کنم کمتر باشه حالا یکم گرم کردن بیشتر ارزش قدرت بیشتر رو نداره؟
میتونه از لپ تاپش تو هوای خنک تری استفاده کنه درضم سیستم تهویه لنوو زبون زده بین لپ تاپا این لپ تاپ به خاطر پردازنده گرافیکی و نازک تر بودنش مقداری بیشتر گرم میکنه اینم چیز عادیه فضای فشرده تر دمای بالاتر
فرستاده شده از G630-U20ِ من با Tapatalk
مگه جنگه؟ :lol: مشکلی نیست!!! ولی خوب امار و ارقامتون رو نفهمیدم!!!!نقل قول:
عزیز همون کامپایل کردن و اجرای برنامه توی محیط مجازی و ران کردنش یا استند بای بودن برنامه ی MVS (که میشه گفت مرجع هست و هر پروگرمری باهاش سرو کله داره) کلی از رم و پردازنده رو میگیره!!! حالا ما باقی برنامه ها به کنار ....
گرم کردن توی لپ تاپ ,به تجربه من مثل بازی کردن با اتیشه!!! شاید به گفته شما گرمای چند درجه بالاترش به قدرت بالاترش به ارزه (هرچند برا من یه منبع یا لینک معتبر بدین که این دوتا لپ تاپ بررسی کردن و برتری لنوو مشهود باشه) ولی این گرما در دراز مدت اثر خودش رو میزاره... حالا شما بگو عمر دستگاه ارزش این بهارو داره یا نه؟
بازم من Ice Cool ایسوس رو شنیدم با سیستم خنک کنندگی HP رو که الان اسم کامل تکنولوژیش رو حفظ نیستم!!!
خنک کنندگی لنوو اگه درست و حسابی بود که الان .... بگذریم!
بازم یه منبع موثق که امار popularity لنوو بالا باشه یا از ایسوس بهتر باشه....
با تشکر :give_rose:
(حرف های من رو هم به این حساب برداش نکنید که مشکل دارم با نقدتون یا پستتون! یه سری چیزا رو شما میدونی که من نمیدونم و بلعکس. این حالت میتونه بحث در چارچوبه درستی باشه که هم به نتیجه درست برسیم و البته اطلاعات درست! که هم برای استارتر تاپیک مهم و کاربردی باشه و هم برای ما. دوست عزیز:great:)