M3RS4D 50062 (28-11-14), seyed mamali (30-11-14), streetking (28-11-14)
M3RS4D 50062 (28-11-14), seyed mamali (30-11-14), streetking (28-11-14)
اگه نظره منو میخواین ,من نظرم رو LED هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل باید دید کاربریتون چیه و با کربریتون هماهنگی داره یا نه
seyed mamali (30-11-14), streetking (28-11-14)
ای بابا دلم روی سه بعدی خوش بود که هیچ و پوچ شدم ):
مانیتور رو هم برای بازی میخوام هم برای کار های گرافیکی ! بنابراین کیفیت خیلی برام مهمه ! led ها کیفیت بهتری دارن یا ips ؟!
میگم من اگه بخوام از اینجا خرید هام رو انجام بدم پدرم رو چجور راضی کنم ؟ آخه به فروشگاه های اینترنتی زیاد اعتماد نداره ! مثلا یه موس از دیجی کالا سفارش دادم که قبل از سفارش گفت اینا قابل اعتماد نیستن ! ولی دیگه مجبورش کردم که سفارش رو میدم ! وقتی هم دستم رسید دیگه نظرش عوض شد حالا برای این میگه ریسکش بالاس چون نزدیک 6-7 میلیون باس پول بدیم |: البته اگه پول از جیب خودم بود سفارش رو میدادم 20 سالم شده هنوز فکر میکنم بچم کله ام داغه این چیزارو نمیدونم D: راه حلی دارید که من بتونم راضیش کنم ؟
شرمنده اگه دارم موضوع رو کش دار میکنم
آخرین ویرایش توسط streetking در تاریخ 28-11-14 انجام شده است
seyed mamali (29-11-14)
جای نگرانی نیست....یه نفر بود که از قم ازHessam II خرید کرد ، سیستمش هم صحیح و سالم به دستش رسید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سر به تاپیک زیر بزنی خیالت راحت تر میشه:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...08/index4.html
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
Admiral_Hunter (29-11-14), streetking (29-11-14)
|
من به ایشون اعتماد کامل دارم منتها پدرم به نت اعتماد نداره |: حالا یه کاریش میکنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا بودجه من به 10 میلیون افزایش یافت منتها 3میلیونش رو جدا گذاشتم برای موتور تریل ( که باید قسطی هم بگیرم ) ): برای اینکه صرفه جویی بشه و من بتونم مانیتور هم بگیرم این تغییرات رو اعمال کردم :
پاور : Green GP700A-HP
خنک کننده پردازنده : Noctua NH-U12s
مادربورد : GIGABYTE z97X-Gaming 3
پردازنده : Core i5 4690K Devils Canyon
به نظرتون این قطعات مناسب هستن دیگه ؟! برای گیمینگ حرفه ای خوبن ؟
seyed mamali (30-11-14)
درمورد کولینگ:
فکر کنم این دوتا گزینه مناسب تر باشه،یه سر به لینک هایی که گذاشتم بزن:(تو لینک ها مشخصات کامل فارسی و قیمت ها هستند)
Thermalright Green HR-2 Macho CPU Cooler
Thermalright Green Macho Black CPU Cooler
چون درمورد کولینگ تحقیق کرده بودم گفتم اینارو پیشنهاد بدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
streetking (30-11-14), مهدی بهادرفر (30-11-14)
بله قطعات خوب هستند .مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (01-12-14), streetking (30-11-14), مهدی بهادرفر (30-11-14)
داداش دومی خیلی بزرگه ! من رمم هم خودش فن داره امکان داره که نشه فن رم رو نصب کنم این فن هم نصف مادربورد رو میگیره ! کارت گرافیک هم بخوام نصب کنم کلا مادربورد معلوم نمیشه |:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (01-12-14)
میتونی اولیرو بگیری...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از بچه ها تو شهر سخت افزار اولی رو گرفته رو هشت هسته ای بستهAMD ، خیلی هم راضیه...شات هم گذاشته بود دمای CPU خیلی خوب بود...
میتونی ازش بپرسی بهPM MAZY بفرست...
دومی رو میتونی فقط بهش یه فن ببندی...ولی در اون صورت فکر کنم اولی رو بخری بهتره...دوستان هم تو پست های قبلی اولی رو ترجیح داده بودند...
گاهي نمي شود، كه نمي شود
MAZY (01-12-14), streetking (01-12-14)
فن Noctua NH-U12s که خودشون لیست کردند . شاید از hr2 macho هم بهتر باشه .
recommended.gif
Noctua NH-U12S Review | techPowerUp
alksdj (01-12-14), seyed mamali (01-12-14), streetking (01-12-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks