این مانیتور سه بعدی ها عینک همراهشون نیست. بنابراین نمی تونید از خاصیت 3 بعدی بودنشون استفاده کنید!
چه بسا اینکه این عینک های مخصوص و 100 دلاری که بیش از 350 هزار تومان قیمتشون خواهد بود، در کشور ما موجود نیستن.
Printable View
این مانیتور سه بعدی ها عینک همراهشون نیست. بنابراین نمی تونید از خاصیت 3 بعدی بودنشون استفاده کنید!
چه بسا اینکه این عینک های مخصوص و 100 دلاری که بیش از 350 هزار تومان قیمتشون خواهد بود، در کشور ما موجود نیستن.
اگه نظره منو میخواین ,من نظرم رو LED هستنقل قول:
ولی در کل باید دید کاربریتون چیه و با کربریتون هماهنگی داره یا نه
ای بابا دلم روی سه بعدی خوش بود که هیچ و پوچ شدم ):
مانیتور رو هم برای بازی میخوام هم برای کار های گرافیکی ! بنابراین کیفیت خیلی برام مهمه ! led ها کیفیت بهتری دارن یا ips ؟!
میگم من اگه بخوام از اینجا خرید هام رو انجام بدم پدرم رو چجور راضی کنم ؟ آخه به فروشگاه های اینترنتی زیاد اعتماد نداره ! مثلا یه موس از دیجی کالا سفارش دادم که قبل از سفارش گفت اینا قابل اعتماد نیستن ! ولی دیگه مجبورش کردم که سفارش رو میدم ! وقتی هم دستم رسید دیگه نظرش عوض شد حالا برای این میگه ریسکش بالاس چون نزدیک 6-7 میلیون باس پول بدیم |: البته اگه پول از جیب خودم بود سفارش رو میدادم 20 سالم شده هنوز فکر میکنم بچم کله ام داغه این چیزارو نمیدونم D: راه حلی دارید که من بتونم راضیش کنم ؟
شرمنده اگه دارم موضوع رو کش دار میکنم
جای نگرانی نیست....یه نفر بود که از قم ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خرید کرد ، سیستمش هم صحیح و سالم به دستش رسید...نقل قول:
یه سر به تاپیک زیر بزنی خیالت راحت تر میشه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من به ایشون اعتماد کامل دارم منتها پدرم به نت اعتماد نداره |: حالا یه کاریش میکنم !نقل قول:
آقا بودجه من به 10 میلیون افزایش یافت منتها 3میلیونش رو جدا گذاشتم برای موتور تریل ( که باید قسطی هم بگیرم ) ): برای اینکه صرفه جویی بشه و من بتونم مانیتور هم بگیرم این تغییرات رو اعمال کردم :
پاور : Green GP700A-HP
خنک کننده پردازنده : Noctua NH-U12s
مادربورد : GIGABYTE z97X-Gaming 3
پردازنده : Core i5 4690K Devils Canyon
به نظرتون این قطعات مناسب هستن دیگه ؟! برای گیمینگ حرفه ای خوبن ؟
درمورد کولینگ:
فکر کنم این دوتا گزینه مناسب تر باشه،یه سر به لینک هایی که گذاشتم بزن:(تو لینک ها مشخصات کامل فارسی و قیمت ها هستند)
چون درمورد کولینگ تحقیق کرده بودم گفتم اینارو پیشنهاد بدم...:wink:
بله قطعات خوب هستند .مشکلی نیست .نقل قول:
داداش دومی خیلی بزرگه ! من رمم هم خودش فن داره امکان داره که نشه فن رم رو نصب کنم این فن هم نصف مادربورد رو میگیره ! کارت گرافیک هم بخوام نصب کنم کلا مادربورد معلوم نمیشه |:نقل قول:
میتونی اولیرو بگیری...نقل قول:
یکی از بچه ها تو شهر سخت افزار اولی رو گرفته رو هشت هسته ای بستهAMD ، خیلی هم راضیه...شات هم گذاشته بود دمای CPU خیلی خوب بود...
میتونی ازش بپرسی بهPM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بفرست...
دومی رو میتونی فقط بهش یه فن ببندی...ولی در اون صورت فکر کنم اولی رو بخری بهتره...دوستان هم تو پست های قبلی اولی رو ترجیح داده بودند...
فن Noctua NH-U12s که خودشون لیست کردند . شاید از hr2 macho هم بهتر باشه .