دوست عزیز با هزینه ای که شما برای خرید این سیستم در نظر گرفته اید که حدودا 800000 تومان است امکان استفاده از cpu مورد نظر شما نیست و اگه میخواین core i5 ببندین باید یک مقدار سر کیسه را شل کنید و مبلغ 200000 تومان هم به بودجه خودتون اضافه کنید. در غیر این صورت یا باید همین سیستم هایی را که در این تاپیک گفته شده را بخرید یا اینکه میتونید همان چیزی را که مد نظرتان هست بخرید. ولی اگه با همین بودجه 800000 تومانی بخواهید سیستم ببندید بای قید مادربورد و کارت گرافیک با برند های خوبی همچون ASUS و GYGABYTE و ... را بزنید و به قول معروف باید این قطعه ها را قربانی خواسته خودتان کرده و برای خرید آنها به سراغ برند های نه چندان جالبی همچون ASROC بروید. حال انتخاب با خودتان است ، میتوانید یک سیستم با برند ها و کیفیت بالا همانند آن چیزی که من و چند تن دیگر از دوستان گفته اند داشته باشید ، یا میتوانید کیفیت را قربانی کمیت کرده و سیستم مورد نظر خودتان را بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RaFa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب با خودتان است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم روم ینویسم
cpu corei5 750
main foxconn p55-as
ram 2gb ddr3 kingston bus 1333
vga gigabyte 5850
hard 500gb samsung f3
case silver shark
monitor 20inch aoc
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X7 Turbo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز لطفا دقت کنيد. 9600GT ديگه واسه اجراي بازيهاي جديد کم مياره و ديگه کم کم داره از رده خارج مي شه. پس اين کارت الان ديگه توصيه نميشه.
کاربر شهرسختافزار
پس 600000 تومان داريد واسه VGA و M.B و RAM و Case+Power و پردازنده و H.D.D..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RaFa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VGA ATI Radeon HD5770-1GB حداقلش 180000 تومانه و لازمه.
پس 420000 تومان مي مونه.
H.D.D 500 WD Black هم 68000 تومان. پس 348000 تومان مي مونه. RAM هم بر فرض اينکه دوال دو گيگ ببنديد از برند کورسر 54000 تومان. پس مي مونه 296000 تومان. کيس گرين هم با پاور 430 وات گرين در مياد حدود 86000 تومان. پس مي مونه 210000 تومان واسه پردازنده و مادربورد.
همچين پول زيادي هم نيست عزيز.
حالا دو تا انتخاب داريد. اي ام دي :
CPU AMD Phenom II-X4 810 + M.B GA MA770UD3
اينتل:
CPU Intel Core 2 Quad Q8200 + M.B EP41UD3L
اينم لينک مقايسه اي ندو:
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=82&p2=52
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X7 Turbo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مهم بودن کیفیت هست برم800 تومن بدم اونوقت کیفیت نداشته چه فایده ای داره باید فرداش هم لی برم و بیام تا درستش کنم خود هزینه کرایه مبلغی میشه..
با این اوصاف باید یه کم بیشتر بخودم فشار بیارم فکر کنم تا100 نومن دیگه بتونم هزینه کنم یعنی نهاین سیستم بشه900 تومن.
ابتدا یه سوال دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ملاک اصلی این دو مقایسه چیه؟ یعنی کدوم شاخص ها مهم اند چون در یه سری موارد یکی بر دیگری برتری و در سری دیگه مزیت برعکس میشه.
مثلا من الان phonom iix4 965 رو با i5 750 مقایسه کردم اکثر نتایج با هم برابرند و تفاوت بسیار جزیی بود اما در مقایسه شما تفاوتها زیاد.
ممنون میشم شاخص های مهم در این مقایسه رو عنوان نمایید.
در مورد سیستم
من عرض کردم که هارت دارم و نیازی نیست برم 68000 تومن دیگه پول هارد بدم.
یه 100 تومن دیگه میزارم رو سیستمم یعنی اینکه برای بستن یه کیس بدون مانیتور و هارد و دی وی دی و رایتر و کیبورد و موس و اسپیکر مبلغ 520000 تومن دارم
لطفا یجور قطعاتی انتخاب نمایید که سیستمم قوی باشه و دردسری فردا برام درست نکنه...
مچکرم
دوست عزیز فکر کنم نصف بیشتر پولم رو این گرافبخوئش اختصاص بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مین هم گفتم که ترجیحا ایسوس یا گیگا باشه..
ازتون خیلی ممنونم که مشاوره می دهید
مخلصبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (30-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RaFa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من پیش فرض های شما کمی اشتباه شما اصرار به بستن پردازنده 965 یا i5 دارید در صورتیکه اصلا مواردی که ذکر کردین برای استفاده نیاز به نیمی از قدرت این پردازنده ها هم نداره و در ضمن i5 خیلی قوی تر از یک 965 نیست و به نظر من با توجه به ارزان تر شدن این cpu و مادر برد ارزان تر الان صرفه با خرید 965 البته نه برای شما که کاربرد خاصی مثل برنامه های 3D یا تبدیل و غیره ندارید . به نظر من شما باید از اصرار تون برای خرید این دو مدل با توجه به کاربرد سیستم کوتاه بیاند چون قسمت بیشتر بوجه شما رو می خوره بدونه این که نیازی به همه قدرت این دو مدل داشته باشید در عوض در انتخاب گرافیک مناسب محدود شدید با این که بازی کردن نیمه سنگین رو مد نظر دارید .
پیشنهاد من این سیستم
AM3 - Athlon II X4 620 - 2.6GHz ~~~~~98 000
GIGABYTE - MA770T-UD3~~~~~102000
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB ~~~~~~205000
A-DATA - Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) ~~~~~63000
GREEN - Magnum 2 ~~~~~~43000
GREEN - GP535A ~~~~~54000
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 29-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز
استفاده که صرفا فقط بازی نیست گاها طراحی کارهای گرافیکی و فتو شاپ هم انجام میدم در ثانی من میخوام یه سیستم ببندم که سرعت ان بالا باشه سیستم قبلیم خیلی اذیتم کرد مشکلی نداشت اما سرعت کافی مد نظرم نبود
مشخصات سیستم قبلیم
cpu; amd semphron 3200 1.8
m.b: asus m2n4sli
ram: 1 gb king maxddr2
vga:giga9400t 1gb
در کل من قصد ارتقا سیستم رو دارم و مایلم یکی از این دو مدلcpu رو انتخاب کنم به یه شرط و اینکه کدوم یکی سریعتر هست و مناسب برای هدف کارم.
ممنون از شما
ripek (30-01-10)
شما چه گیری دادی به این دو برند فاکسکان هم برند خوب و مورد اطمینانیه و هم گارانتی معتبر دارهدر مورد مین هم گفتم که ترجیحا ایسوس یا گیگا باشه
این دو مین فکر میکنم ارزونترین مین P55 گیگا باشن
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1486
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1486
اینم بر پایه چیپ H55 هست
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1556
این گرافیک آنبرد هم داره
ایسوس قیمتاش از اینم بالاتره
این دوتا هم مال MSI
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1429
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1428
آخرین ویرایش توسط Curtis در تاریخ 30-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من نظر خودم دادم حالا دیگه خود شما صلاح خودتون بهتر می دونید سیستمی که من معرفی کردم برای بازی که خیلی خیلی از سیستم قبلی تون بهتره از بازی های جدید dx11 هم چشتیبانی می کنه برای سایر کارها ها نظیر فتوشاپ هیچ فرقی با پردازنده های مورد نظر شما نداره برای طراحی گرافیکی هم اگر شامل رندر کردن و گرافیک های 3 بعدی نباشه باز هم شما هیچ تفاوت عمده ای توی این دو CPU نخواهید دید در عوض اگر سیستم رو بر پایه یکی از اون دو تا سی پی یو مدنظر خودتون ببنید مجبورید به مقدار زیادی از توانایی سیستم برای بازی کردن کم کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RaFa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks