پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم گیم تا 800 تومن!!!
نقل قول:
سلام
دوست عزیز
گفتم که cpu از دو مدلی که معرفی کردم میخوام نه مدل دیگه.:cool:
ترجیح میدم گرافیک انبرد نباشه زیاد علاقه ای به اون ندارم و داغدیده اونم..یه گرفا مناسب که بتونه بازیهای نیمه سنگی فعلی رو اجرا کنه از برندasus با چیپati
در مورد مین هم یه دونه دیگه بهم معرفی کنید که usb3 و sata3 هم داشته باشه فکر کنم مدل ma 770- ud3 چنین مزیتی داره درسته؟
کیس هم مدل گرین انتخاب کردم که قیمت مناسبی داره در حدود 40 تومن حالا یا magnum2 plus یا infinity
یه پاور مناسب هم که بتونه ولتاژ مناسب رو برای قطعات تامین کنه رو معرفی نمایید.
دوست عزیز با هزینه ای که شما برای خرید این سیستم در نظر گرفته اید که حدودا 800000 تومان است امکان استفاده از cpu مورد نظر شما نیست و اگه میخواین core i5 ببندین باید یک مقدار سر کیسه را شل کنید و مبلغ 200000 تومان هم به بودجه خودتون اضافه کنید. در غیر این صورت یا باید همین سیستم هایی را که در این تاپیک گفته شده را بخرید یا اینکه میتونید همان چیزی را که مد نظرتان هست بخرید. ولی اگه با همین بودجه 800000 تومانی بخواهید سیستم ببندید بای قید مادربورد و کارت گرافیک با برند های خوبی همچون ASUS و GYGABYTE و ... را بزنید و به قول معروف باید این قطعه ها را قربانی خواسته خودتان کرده و برای خرید آنها به سراغ برند های نه چندان جالبی همچون ASROC بروید. حال انتخاب با خودتان است ، میتوانید یک سیستم با برند ها و کیفیت بالا همانند آن چیزی که من و چند تن دیگر از دوستان گفته اند داشته باشید ، یا میتوانید کیفیت را قربانی کمیت کرده و سیستم مورد نظر خودتان را بگیرید.:whistle:
انتخاب با خودتان است.:1. (31):
این سیستم روم ینویسم
cpu corei5 750
main foxconn p55-as
ram 2gb ddr3 kingston bus 1333
vga gigabyte 5850
hard 500gb samsung f3
case silver shark
monitor 20inch aoc
نقل قول:
این سیستم پیشنهادی منه. مادربوردی که رو این سیستم برات گذاشتم خودش گرافیک آنبورد داره بنابراین میتونی باقیمانده پولی که از خرید قطعات دستت میمونه رو یه مدتی نگه داری و یه چیزی بهش اضافه کنی و بعدا یه کارت گرافیک بهتر بگیری یا اینکه اگه عجله داری میتونی همین کارت گرافیکی رو که در زیر پیشنهاد کردم بگیری.
CPU: intel-core2Quad Q9400
Mainboard: Gigabyte_GA-EG41M-S2H
RAM:Kingmax_DDR2 800-2x2GB
Power: Green GP-535
Case: Green_Orbit
VGA: ASUS_Geforce 9600GT
دوست عزيز لطفا دقت کنيد. 9600GT ديگه واسه اجراي بازيهاي جديد کم مياره و ديگه کم کم داره از رده خارج مي شه. پس اين کارت الان ديگه توصيه نميشه.
نقل قول:
سلام
اسپیکر و کیبورد و موس dvd rom و رایتر دارم.
مانیتور lg w226 v هم قیمت گرفتم 210 تومن.
راستی یادم رفت بگم هارد هم500 سیگت دارم.
یعنی برای بقیه سیستم که مبلغ600 تومن می مونه یه کیس ببندم بر پایه سی پی یو amd یا intel
پس 600000 تومان داريد واسه VGA و M.B و RAM و Case+Power و پردازنده و H.D.D..
VGA ATI Radeon HD5770-1GB حداقلش 180000 تومانه و لازمه.
پس 420000 تومان مي مونه.
H.D.D 500 WD Black هم 68000 تومان. پس 348000 تومان مي مونه. RAM هم بر فرض اينکه دوال دو گيگ ببنديد از برند کورسر 54000 تومان. پس مي مونه 296000 تومان. کيس گرين هم با پاور 430 وات گرين در مياد حدود 86000 تومان. پس مي مونه 210000 تومان واسه پردازنده و مادربورد.
همچين پول زيادي هم نيست عزيز.
حالا دو تا انتخاب داريد. اي ام دي :
CPU AMD Phenom II-X4 810 + M.B GA MA770UD3
اينتل:
CPU Intel Core 2 Quad Q8200 + M.B EP41UD3L
اينم لينک مقايسه اي ندو:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز با هزینه ای که شما برای خرید این سیستم در نظر گرفته اید که حدودا 800000 تومان است امکان استفاده از cpu مورد نظر شما نیست و اگه میخواین core i5 ببندین باید یک مقدار سر کیسه را شل کنید و مبلغ 200000 تومان هم به بودجه خودتون اضافه کنید. در غیر این صورت یا باید همین سیستم هایی را که در این تاپیک گفته شده را بخرید یا اینکه میتونید همان چیزی را که مد نظرتان هست بخرید. ولی اگه با همین بودجه 800000 تومانی بخواهید سیستم ببندید بای قید مادربورد و کارت گرافیک با برند های خوبی همچون ASUS و GYGABYTE و ... را بزنید و به قول معروف باید این قطعه ها را قربانی خواسته خودتان کرده و برای خرید آنها به سراغ برند های نه چندان جالبی همچون ASROC بروید. حال انتخاب با خودتان است ، میتوانید یک سیستم با برند ها و کیفیت بالا همانند آن چیزی که من و چند تن دیگر از دوستان گفته اند داشته باشید ، یا میتوانید کیفیت را قربانی کمیت کرده و سیستم مورد نظر خودتان را بگیرید.:whistle:
انتخاب با خودتان است.:1. (31):
ممنون
اما مهم بودن کیفیت هست برم800 تومن بدم اونوقت کیفیت نداشته چه فایده ای داره باید فرداش هم لی برم و بیام تا درستش کنم خود هزینه کرایه مبلغی میشه..
با این اوصاف باید یه کم بیشتر بخودم فشار بیارم فکر کنم تا100 نومن دیگه بتونم هزینه کنم یعنی نهاین سیستم بشه900 تومن.
نقل قول:
پس 600000 تومان داريد واسه VGA و M.B و RAM و Case+Power و پردازنده و H.D.D..
VGA ATI Radeon HD5770-1GB حداقلش 180000 تومانه و لازمه.
پس 420000 تومان مي مونه.
H.D.D 500 WD Black هم 68000 تومان. پس 348000 تومان مي مونه. RAM هم بر فرض اينکه دوال دو گيگ ببنديد از برند کورسر 54000 تومان. پس مي مونه 296000 تومان. کيس گرين هم با پاور 430 وات گرين در مياد حدود 86000 تومان. پس مي مونه 210000 تومان واسه پردازنده و مادربورد.
همچين پول زيادي هم نيست عزيز.
حالا دو تا انتخاب داريد. اي ام دي :
CPU AMD Phenom II-X4 810 + M.B GA MA770UD3
اينتل:
CPU Intel Core 2 Quad Q8200 + M.B EP41UD3L
اينم لينک مقايسه اي ندو:
ابتدا یه سوال دارم
ملاک اصلی این دو مقایسه چیه؟ یعنی کدوم شاخص ها مهم اند چون در یه سری موارد یکی بر دیگری برتری و در سری دیگه مزیت برعکس میشه.
مثلا من الان phonom iix4 965 رو با i5 750 مقایسه کردم اکثر نتایج با هم برابرند و تفاوت بسیار جزیی بود اما در مقایسه شما تفاوتها زیاد.
ممنون میشم شاخص های مهم در این مقایسه رو عنوان نمایید.
در مورد سیستم
من عرض کردم که هارت دارم و نیازی نیست برم 68000 تومن دیگه پول هارد بدم.
یه 100 تومن دیگه میزارم رو سیستمم یعنی اینکه برای بستن یه کیس بدون مانیتور و هارد و دی وی دی و رایتر و کیبورد و موس و اسپیکر مبلغ 520000 تومن دارم
لطفا یجور قطعاتی انتخاب نمایید که سیستمم قوی باشه و دردسری فردا برام درست نکنه...
مچکرم
نقل قول:
این سیستم روم ینویسم
cpu corei5 750
main foxconn p55-as
ram 2gb ddr3 kingston bus 1333
vga gigabyte 5850
hard 500gb samsung f3
case silver shark
monitor 20inch aoc
دوست عزیز فکر کنم نصف بیشتر پولم رو این گرافبخوئش اختصاص بده:gasp:
در مورد مین هم گفتم که ترجیحا ایسوس یا گیگا باشه..
ازتون خیلی ممنونم که مشاوره می دهید
مخلص:cool:
نقل قول:
با سلام
من میخوام یه سیستم با سقف 800 تومان ببندم.
کارهایی که از این سیستم انتظار دارم: اینترنت و گاها بازیهای امروزی که نیمه سنگین هستند.
ترجیحا میخوام مادر بردم گیگا باشه .رم ddr3 .
فقط یه سوال دارم در مورد س پی یو
ایا به نظر دوستان intel ببندم یا amd?
برای اینتل قصد داشتم corei5 ببندم اما با توجه به متوقف شدن تولید چیپ این سری و عدم امکان ارتقا در اینده موندم که چی ببندم
از سری amd هم مدل phenom ii x4 965
اما چون i5 سرعت بسیا بالاتری نسبت به amd داره گفتم این برند رو انتخاب کنم ولی...!!!!
البته اهل ارتقا به این زودی رو ندارم فقط یه سیستم میخوام هم سرعت بالایی داشته باشه در اجرای بازیهای نیمه حرفه ای کم نیاره و بیشتر هم برای بچه های زیر 12 سال هم میخوام باهاش کار کنند خودم گاها گیم بازی می کنم و اغلب برا اینتر نت دانلود سریال و تماشا..
خواهشا منو کامل راهنمایی کنید
سلام
به نظر من پیش فرض های شما کمی اشتباه شما اصرار به بستن پردازنده 965 یا i5 دارید در صورتیکه اصلا مواردی که ذکر کردین برای استفاده نیاز به نیمی از قدرت این پردازنده ها هم نداره و در ضمن i5 خیلی قوی تر از یک 965 نیست و به نظر من با توجه به ارزان تر شدن این cpu و مادر برد ارزان تر الان صرفه با خرید 965 البته نه برای شما که کاربرد خاصی مثل برنامه های 3D یا تبدیل و غیره ندارید . به نظر من شما باید از اصرار تون برای خرید این دو مدل با توجه به کاربرد سیستم کوتاه بیاند چون قسمت بیشتر بوجه شما رو می خوره بدونه این که نیازی به همه قدرت این دو مدل داشته باشید در عوض در انتخاب گرافیک مناسب محدود شدید با این که بازی کردن نیمه سنگین رو مد نظر دارید .
پیشنهاد من این سیستم
AM3 - Athlon II X4 620 - 2.6GHz ~~~~~98 000
GIGABYTE - MA770T-UD3~~~~~102000
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB ~~~~~~205000
A-DATA - Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) ~~~~~63000
GREEN - Magnum 2 ~~~~~~43000
GREEN - GP535A ~~~~~54000
نقل قول:
سلام
به نظر من پیش فرض های شما کمی اشتباه شما اصرار به بستن پردازنده 965 یا i5 دارید در صورتیکه اصلا مواردی که ذکر کردین برای استفاده نیاز به نیمی از قدرت این پردازنده ها هم نداره و در ضمن i5 خیلی قوی تر از یک 965 نیست و به نظر من با توجه به ارزان تر شدن این cpu و مادر برد ارزان تر الان صرفه با خرید 965 البته نه برای شما که کاربرد خاصی مثل برنامه های 3D یا تبدیل و غیره ندارید . به نظر من شما باید از اصرار تون برای خرید این دو مدل با توجه به کاربرد سیستم کوتاه بیاند چون قسمت بیشتر بوجه شما رو می خوره بدونه این که نیازی به همه قدرت این دو مدل داشته باشید در عوض در انتخاب گرافیک مناسب محدود شدید با این که بازی کردن نیمه سنگین رو مد نظر دارید .
پیشنهاد من این سیستم
AM3 - Athlon II X4 620 - 2.6GHz ~~~~~98 000
GIGABYTE - MA770T-UD3~~~~~102000
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB ~~~~~~205000
A-DATA - Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) ~~~~~63000
GREEN - Magnum 2 ~~~~~~43000
GREEN - GP535A ~~~~~54000
سلام
دوست عزیز
استفاده که صرفا فقط بازی نیست گاها طراحی کارهای گرافیکی و فتو شاپ هم انجام میدم در ثانی من میخوام یه سیستم ببندم که سرعت ان بالا باشه سیستم قبلیم خیلی اذیتم کرد مشکلی نداشت اما سرعت کافی مد نظرم نبود
مشخصات سیستم قبلیم
cpu; amd semphron 3200 1.8
m.b: asus m2n4sli
ram: 1 gb king maxddr2
vga:giga9400t 1gb
در کل من قصد ارتقا سیستم رو دارم و مایلم یکی از این دو مدلcpu رو انتخاب کنم به یه شرط و اینکه کدوم یکی سریعتر هست و مناسب برای هدف کارم.
ممنون از شما
نقل قول:
در مورد مین هم گفتم که ترجیحا ایسوس یا گیگا باشه
شما چه گیری دادی به این دو برند فاکسکان هم برند خوب و مورد اطمینانیه و هم گارانتی معتبر داره
این دو مین فکر میکنم ارزونترین مین P55 گیگا باشن
اینم بر پایه چیپ H55 هست
این گرافیک آنبرد هم داره
ایسوس قیمتاش از اینم بالاتره
این دوتا هم مال MSI
نقل قول:
سلام
دوست عزیز
استفاده که صرفا فقط بازی نیست گاها طراحی کارهای گرافیکی و فتو شاپ هم انجام میدم در ثانی من میخوام یه سیستم ببندم که سرعت ان بالا باشه سیستم قبلیم خیلی اذیتم کرد مشکلی نداشت اما سرعت کافی مد نظرم نبود
مشخصات سیستم قبلیم
cpu; amd semphron 3200 1.8
m.b: asus m2n4sli
ram: 1 gb king maxddr2
vga:giga9400t 1gb
در کل من قصد ارتقا سیستم رو دارم و مایلم یکی از این دو مدلcpu رو انتخاب کنم به یه شرط و اینکه کدوم یکی سریعتر هست و مناسب برای هدف کارم.
ممنون از شما
من نظر خودم دادم حالا دیگه خود شما صلاح خودتون بهتر می دونید سیستمی که من معرفی کردم برای بازی که خیلی خیلی از سیستم قبلی تون بهتره از بازی های جدید dx11 هم چشتیبانی می کنه برای سایر کارها ها نظیر فتوشاپ هیچ فرقی با پردازنده های مورد نظر شما نداره برای طراحی گرافیکی هم اگر شامل رندر کردن و گرافیک های 3 بعدی نباشه باز هم شما هیچ تفاوت عمده ای توی این دو CPU نخواهید دید در عوض اگر سیستم رو بر پایه یکی از اون دو تا سی پی یو مدنظر خودتون ببنید مجبورید به مقدار زیادی از توانایی سیستم برای بازی کردن کم کنید.