پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم گیم تا 800 تومن!!!
با سلام
من میخوام یه سیستم با سقف 800 تومان ببندم.
کارهایی که از این سیستم انتظار دارم: اینترنت و گاها بازیهای امروزی که نیمه سنگین هستند.
ترجیحا میخوام مادر بردم گیگا باشه .رم ddr3 .
فقط یه سوال دارم در مورد س پی یو
ایا به نظر دوستان intel ببندم یا amd?
برای اینتل قصد داشتم corei5 ببندم اما با توجه به متوقف شدن تولید چیپ این سری و عدم امکان ارتقا در اینده موندم که چی ببندم
از سری amd هم مدل phenom ii x4 965
اما چون i5 سرعت بسیا بالاتری نسبت به amd داره گفتم این برند رو انتخاب کنم ولی...!!!!
البته اهل ارتقا به این زودی رو ندارم فقط یه سیستم میخوام هم سرعت بالایی داشته باشه در اجرای بازیهای نیمه حرفه ای کم نیاره و بیشتر هم برای بچه های زیر 12 سال هم میخوام باهاش کار کنند خودم گاها گیم بازی می کنم و اغلب برا اینتر نت دانلود سریال و تماشا..
خواهشا منو کامل راهنمایی کنید
کی گفته تولید چیپ مربوط به این سری متوقف شده؟
در ضمن ربطی به چیپ نداره به سوکت مربوط میشه که سوکت 1156 تازه اومده و به این سرعت از رده خارج نمیشه.
نقل قول:
با سلام
من میخوام یه سیستم با سقف 800 تومان ببندم.
کارهایی که از این سیستم انتظار دارم: اینترنت و گاها بازیهای امروزی که نیمه سنگین هستند.
ترجیحا میخوام مادر بردم گیگا باشه .رم ddr3 .
فقط یه سوال دارم در مورد س پی یو
ایا به نظر دوستان intel ببندم یا amd?
برای اینتل قصد داشتم corei5 ببندم اما با توجه به متوقف شدن تولید چیپ این سری و عدم امکان ارتقا در اینده موندم که چی ببندم
از سری amd هم مدل phenom ii x4 965
اما چون i5 سرعت بسیا بالاتری نسبت به amd داره گفتم این برند رو انتخاب کنم ولی...!!!!
البته اهل ارتقا به این زودی رو ندارم فقط یه سیستم میخوام هم سرعت بالایی داشته باشه در اجرای بازیهای نیمه حرفه ای کم نیاره و بیشتر هم برای بچه های زیر 12 سال هم میخوام باهاش کار کنند خودم گاها گیم بازی می کنم و اغلب برا اینتر نت دانلود سریال و تماشا..
خواهشا منو کامل راهنمایی کنید
سلام دوست عزيز.
سيستمي که بتونه بازيهاي روز رو اجرا کنه با اين پردازنده هايي که شما فرموديد به همراه مانيتور (اگر بخواين Full HD باشه) قيمتش بالاتر از 800 هزار تومان درمياد.
در هر صورت آيا شما کيس خالي مي خواين با اين قيمت و يا يه سيستم کامل بهمراه اسپيکر و کيبورد و ... باشه؟
نقل قول:
کی گفته تولید چیپ مربوط به این سری متوقف شده؟
در ضمن ربطی به چیپ نداره به سوکت مربوط میشه که سوکت 1156 تازه اومده و به این سرعت از رده خارج نمیشه.
سلام
بله منظورم همون سوکت1156 هست که انگاری دیگه بر اساس این سوکت تولید نمشه و بیشتر سوکت i7 و i9 هست اگه هم قصد ارتقا داشته باشی دستت محدود هست و باید مین و پردازنده و کلا عوض کنی..
نقل قول:
سلام دوست عزيز.
سيستمي که بتونه بازيهاي روز رو اجرا کنه با اين پردازنده هايي که شما فرموديد به همراه مانيتور (اگر بخواين Full HD باشه) قيمتش بالاتر از 800 هزار تومان درمياد.
در هر صورت آيا شما کيس خالي مي خواين با اين قيمت و يا يه سيستم کامل بهمراه اسپيکر و کيبورد و ... باشه؟
اسپیکر و کیبورد و موس dvd rom و رایتر دارم.
مانیتور lg w226 v هم قیمت گرفتم 210 تومن.
راستی یادم رفت بگم هارد هم500 سیگت دارم.
یعنی برای بقیه سیستم که مبلغ600 تومن می مونه یه کیس ببندم بر پایه سی پی یو amd یا intel
این سیستم پیشنهادی منه. مادربوردی که رو این سیستم برات گذاشتم خودش گرافیک آنبورد داره بنابراین میتونی باقیمانده پولی که از خرید قطعات دستت میمونه رو یه مدتی نگه داری و یه چیزی بهش اضافه کنی و بعدا یه کارت گرافیک بهتر بگیری یا اینکه اگه عجله داری میتونی همین کارت گرافیکی رو که در زیر پیشنهاد کردم بگیری.
CPU: intel-core2Quad Q9400
Mainboard: Gigabyte_GA-EG41M-S2H
RAM:Kingmax_DDR2 800-2x2GB
Power: Green GP-535
Case: Green_Orbit
VGA: ASUS_Geforce 9600GT
نقل قول:
سلام
بله منظورم همون سوکت1156 هست که انگاری دیگه بر اساس این سوکت تولید نمشه و بیشتر سوکت i7 و i9 هست اگه هم قصد ارتقا داشته باشی دستت محدود هست و باید مین و پردازنده و کلا عوض کنی..
اسپیکر و کیبورد و موس dvd rom و رایتر دارم.
مانیتور lg w226 v هم قیمت گرفتم 210 تومن.
راستی یادم رفت بگم هارد هم500 سیگت دارم.
یعنی برای بقیه سیستم که مبلغ600 تومن می مونه یه کیس ببندم بر پایه سی پی یو amd یا intel
عزیز من ربطی به پردازنده نداره
برای سوکت 1156 پردازندهی i7 هم هست
phenom ii x4 945
main foxconn a7da-s
ram 2gb twinmos
vga 4770 sapphire
power 500w silentpro coolermaster
case silvershark
نقل قول:
این سیستم پیشنهادی منه. مادربوردی که رو این سیستم برات گذاشتم خودش گرافیک آنبورد داره بنابراین میتونی باقیمانده پولی که از خرید قطعات دستت میمونه رو یه مدتی نگه داری و یه چیزی بهش اضافه کنی و بعدا یه کارت گرافیک بهتر بگیری یا اینکه اگه عجله داری میتونی همین کارت گرافیکی رو که در زیر پیشنهاد کردم بگیری.
CPU: intel-core2Quad Q9400
Mainboard: Gigabyte_GA-EG41M-S2H
RAM:Kingmax_DDR2 800-2x2GB
Power: Green GP-535
Case: Green_Orbit
VGA: ASUS_Geforce 9600GT
سلام
دوست عزیز
گفتم که cpu از دو مدلی که معرفی کردم میخوام نه مدل دیگه.:cool:
ترجیح میدم گرافیک انبرد نباشه زیاد علاقه ای به اون ندارم و داغدیده اونم..یه گرفا مناسب که بتونه بازیهای نیمه سنگی فعلی رو اجرا کنه از برندasus با چیپati
در مورد مین هم یه دونه دیگه بهم معرفی کنید که usb3 و sata3 هم داشته باشه فکر کنم مدل ma 770- ud3 چنین مزیتی داره درسته؟
کیس هم مدل گرین انتخاب کردم که قیمت مناسبی داره در حدود 40 تومن حالا یا magnum2 plus یا infinity
یه پاور مناسب هم که بتونه ولتاژ مناسب رو برای قطعات تامین کنه رو معرفی نمایید.
پاور 500کولرمستر وات سایلنت پرو بهت پیشنهاد میکنم . واقعا هم قویه هم بیصداست
نقل قول:
phenom ii x4 945
main foxconn a7da-s
ram 2gb twinmos
vga 4770 sapphire
power 500w silentpro coolermaster
case silvershark
ممنون دوست عزیز در راهنمایی بنده.
همانطور که گفتم سی پی یو از دو مدلی که معرفی کردم میخوام.
یه سوال
این سی پی یو جدیدcore i3 که جدیدا اومده چطوره؟ سرعتش نسبت به i5 کمتره یا بیشتر؟ به نظرتون این سی پی یو i3رو ببندم یا همانi5 رو.
مین ترجیحا گیگاباشه اگه نشد مدل ایسوس.
رم همddr3 باشه.