دوست عزیز من هم میدونم چندمین باره میپرسم و هم اون تایپیکو خوندم.منتها تا حالا خودمم دقیق نمیدونستم چی میخوام ولی الان میدونم و دوباره میگم فقط خواهشم از همه دوستانی که اینجان واسه اینکه مشاوره بدن خواهش میکنم که تو این رنج بهترین چیزیکه ممکنه رو بگن.
من به این نتیجه رسیدم.چون تا جند وقت دیگه به گفته شما عزیزان تکنولوژیهای جدیدی مثل direx 11 و 32 نانومتری و .......داره به بازار میاد،اینکه بخوام الان یه سیستم با هزینه زیاد ببندم کلا ضرره چون تا چند وقت دیگه حد اقل نصف کاراییش رو از دست میده و دیگه به روز هم نیست.از طرفی تا این تکنولوژیها بخواد تو ایران جا بیفته و قیمتش معقول بشه فکر کنم نزدیک 2 سالی بشه.واسه همین میخوام یه سیستم بگیرم که حد اقل تا 2 سال نهایت 3 سال دیگه بشه راحت اون کارایی رو که گفتم(بیشترین کاربرد گیم مثل فوتبال،نید فور اسپیید،کریسیس،far cry<cal offduty 5و....بعد دیدن فیلم و موزیک و اینترنت+تا 3،4 سالم بازیهای جدیدیرو که میاد راحت و روون اجرا کنه.حالا اگرم نیاز به اورکلاک بود واسه این کار،بشه.بعدا هم اگر ارتقا خواست بشه با هزینه کم و راحت انجام داد) باهاش انجام داد.حالا دوستان چی پیشنهاد میدن.هزینه هم از 700 تا 800.فقط تو این رنج بهترین باشه و بتونم همه بازیهارو با کیفیت بالا اجرا کنم.بی نهایت ممنون.خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks