راستی قیمت هم دیگه خیلی مهم نیست.میخوام واسه چیزایی که گفتم بهترین باشه
از همه اساتید،اللخصوص دوستان باتجربه تر خواهش میکنم یه سیستم توپ بهم معرفی کنن.بیشترین کاربرد گیم مثل فوتبال،نید فور اسپیید،کریسیس،far cry<cal offduty 5و....بعد دیدن فیلم و موزیک و اینترنت
میخوام تا 3،4 سالم بازیهای جدیدیرو که میاد راحت و روون اجرا کنه.حالا اگرم نیاز به اورکلاک بود واسه این کار،بشه.بعدا هم اگر ارتقا خواست بشه با هزینه کم و راحت انجام داد.حالا چی معرفی میکنین؟من خودم بینcore 2 doe,core 2 quad و i7 l, موندم.خواهشا دوستان کمک کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میدونمم تکراریه ولی میخوام اینجا به یهنتیجه خوب دست پیدا کنم
|
|
راستی قیمت هم دیگه خیلی مهم نیست.میخوام واسه چیزایی که گفتم بهترین باشه
اگه واسه آینده میخای باید بری تو فکر core i7
اگه پول مهم نیست این سیستمو پیشنهاد می کنم
CPU corei7 975 Extreme
MB:Asus Rampage 2 Extreme
Ram:6GB 2000 cl8 Corsair dominator GT
VGA :2*GTX295 Zotac or XFX or asus
Power :1250/1230 Green
HDD:1TB WESTERN D
cooler V8 یا هر چی غیر از استاک
Case Green Challenger
واسه این سیستم حتما یه مانیتور با کیفیت و قوی لازمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگرنه سیستم از نظر گرافیکی و بازی بکار نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
حداقل یکم خجالت بکش! قوانین رو نگاه کن بعد پست بزن!
این چه نام تاپیکیه که انتخاب کردی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (31-07-09), D J V A H I D (01-08-09), MR.Fantastic (31-07-09)
|
|
منم 100% با ALI عزیز موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (30-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیوونم کردین بابا.مگه میخوام سفینه هوا کنم.گفتم هزینه مهم نیست نگفتم اینقد.در حد معقول بابا.اصلا یه سیستم تا نهایت 800 تومن بگین.یکی هم تا 1300،1400 هر دو تا هم با همون شرایطی که گفتم
من به یه نتیجه ای رسیدم.چون تا جند وقت دیگه به گفته شما عزیزان تکنولوژیهای جدیدی مثل direx 11 و 32 نانومتری و .......داره به بازار میاد،اینکه بخوام الان یه سیستم با هزینه زیاد ببندم کلا ضرره چون تا چند وقت دیگه حد اقل نصف کاراییش رو از دست میده و دیگه بهروز هم نیست.از طرفی تا این تکنولوژیها بخواد نو ایران جا بیفته و قیمتش معقول بشه فکر کنم نزدیک 2 سالی بشه.واسه همین میخوام یه سیستم بگیرم که حد اقل تا 2 سال نهایت 3 سال دیگه بشه راحت اون کارایی رو که گفتم باهاش انجام داد.حالا دوستان چی پیشنهاد میدن.هزینه هم از 700 تا 800.فقط تو این رنج بهترین باشه و بتونم همه بازیهارو با کیفیت بالا اجرا کنم.بی نهایت ممنون
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداول این تاپیک رو بخون:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهنمایی برای خرید سیستم 750 هزار تومانی
در ضمن فکر کنم دومین باره که داری واسه سیستم گیم سوال می پرسی: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشاوره خرید سیستم گیم
MR.Fantastic (01-08-09), reza76622201 (01-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks