بعضی از دوستان مادربرد z87 رو پیشنهاد دادند. مزیت این مین چیه؟
و اگه بجای 770 از 760 استفاده کنم و یک ssd هم اضافه کنم بهتر نیست؟
کاربر شهرسختافزار
بعضی از دوستان مادربرد z87 رو پیشنهاد دادند. مزیت این مین چیه؟
و اگه بجای 770 از 760 استفاده کنم و یک ssd هم اضافه کنم بهتر نیست؟
همه ی اینهایی که دوستان گفتن، درسته. هیچکدوم بد یا ضعف محسوب نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alia5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چون کاربردتون گیم بود، قطعاً خب گرافیک از اهمیت ویژه ای برخور داره که خواستار توجه بیشتره و 770 آینده ی خوبی داره.
اما خب 760 اگر بخواید، دیگه نمی تونید انتظار خیلی بالایی داشته باشید! مخصوصاً در امر Full HD.
بله. مواردی هم که گفتید میشه و یک نوع پیشنهاد هست به نوبه ی خودش و مورد تاییده.
به هر حال شما 4 تومن پول دارید! همه چی میخواید! هم گرافیک قوی! هم اس اس دی. هم مین سری زد و ... .
نمیشه دیگه عزیز من! شما با 4 تومن نمی تونی همه ی اینها رو انتظار داشته باشی! معجزه که نمیشه کرد عزیز.
تاپیک های شما رو تو 3-4 تا انجمن دیدم!!!!
به نظرم حساسیت بیش از حد، خواسته ها و انتظارات نامعقول با توجه به بودجه محدود، شما رو دچار یک سردرگمی پایان ناپذیر کرده و بیش از اندازه هم دارید افراط می کنید!!
دقیقاً مثل یک دایره دارید دور خودتون می چرخید و یقین بدونید با این شیوه تا پایان عمر به مقصد نخواهید رسید و هرگز هم نمی تونید تصمیم بگیرید و تجربه نشون داده که حساسیت بیش از حد، آخر سر باعث بدترین و غیرمنطقی ترین خرید ممکن خواهد شد!!!
شما از هزار متخصص هم نظرخواهی کنید، 1000 پیشنهاد متفاوت دریافت خواهید کرد و هیچوقت نمی تونید شخصی رو پیدا کنید که پیشنهادهاش مثل هم باشه و بر یک چیز اتفاق نظر داشته باشن!!!
بی خودی دارید وقتتون رو تلف می کنید به نظرم!!!
یعنی سیستم واسه شاتل کمپانی ناسا رو تو 2 روز میشه جمع کرد!!!! واسه شما رو 20 روز هم بعید می دونم!!!
اصلاً شک دارم که خریدار باشین!!! به ماهیت خریدار بودن شما شک دارم!
ما سیستم های 7-8 تومنی رو تو نیم ساعت اوکی می کنیم و برای خریدار می فرستیم!!! اون یارو مگه دلش واسه پولش نمی سوزه؟!!
شما برای 4 تومن پول، 4 میلیون دقیقه وقتتون رو تلف کردید برای مشاوره!!! با این شیوه، قطعاً نمی تونید چیزی انتخاب کنید!
شک نکنید در این مورد!
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایتون
بر اساس همین پیشنهاد و در صورت نیاز و توان با اضافه کردن بودجه برای ssd و مین سری زد خرید می کنم
با خرید سری زد، دیگه رم 1600 معنا نداره! لذا 2400 پیشنهاد میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alia5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks